Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
От кого ли са ги наичили тези похвати- дали не са ги научили от лицемерния запад- ето например миомата разправя че от червения терор са избити вчера 30, днес 35, утре 40 000 човека, ако не ми вярваш му погледни писанията. Но удобно пропуска избитите от белия терор- всъщност извади някаква цифра от 500 човека, но защо на други места се цитират цифри от 30-50000 човека безследно изчезнали- включително гео милев.. Ти си същия кавал- драскаш колкото да заработиш 20 цента за деня
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Много ви е лесно на вас, мурзилките да давате квалификации.
При положение че всичките ви новини са всъщност лъжи и пропаганда.
Лъжи, пропаганда, измама. Това са похватите на едни северни варвари.
Коментар
-
-
Истината е че за първи път в новата си история сме изтеглили дългата клечка , и макар сме били на губещата страна във войната не са ни разпарчетосали като след ПСВ.
Това е голям успех на след военната ни дипломация и не трябва да се отрича...Last edited by markov; 04.02.2018, 12:23.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко 1944 година не ни бяха окупирали Руснаците, щяха да го направят Англичаните , които са много по-зле настроени към нас. И тогава със сигурност и Гърция и Сърбия щяха да получат териториални компенсации за Българската окупация.
Истината е че след втората световна война постигаме голям успех ..... като загубила войната страна не само че не ни откъсват територии , но дори ни оставят и южна Добруджа ! Просто Румънците са се усрали повече от нас , а и Георги Димитров е допринесъл значително за това снизходително отношение на Сталин към нас...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениерядко влизам тук, но всеки път ми трябват точно 2 минути, за да ми стане ясно, че тука пишат основно хора без грам патриотични чуства...хора, които за пари са готови да продадат всичко.
модератора е добре да смени заглавието на темата на : Русофили vs Америкофили .... фили да се разбира като част медийни екипи платени от въпросните имперски сили, за които България е просто точка на картата, а вие (платените ) сте продажни аборигени, които им вършат работата.
бляк
Коментар
-
рядко влизам тук, но всеки път ми трябват точно 2 минути, за да ми стане ясно, че тука пишат основно хора без грам патриотични чуства...хора, които за пари са готови да продадат всичко.
модератора е добре да смени заглавието на темата на : Русофили vs Америкофили .... фили да се разбира като част медийни екипи платени от въпросните имперски сили, за които България е просто точка на картата, а вие (платените ) сте продажни аборигени, които им вършат работата.
бляктова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Много ви е лесно на вас, мурзилките да давате квалификации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не. Само част от нея. Утаяването на части от истината и представянето само на останалите като "цялата истина", се нарича демагогия. Тези, които практикуват демагогия, са демагози. Ти, Питанков, си демагог.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015Руска медия съобщи, че на 25 януари 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия, а на 2 февруари 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на други 2 банки в Русия.
По мои сметки от началото на 2018г. до сега 5 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
По мои сметки през 2017г. 57 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10240243
http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10257949
http://www.banki.ru/banks/memory/
Да ви напомня, че според медия руският министър на финансите Антон Германович Силуанов е казал, че през 1998г. държавата Русия е фалирала.
Аз винаги казвам истината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Успеха идва от факта,че не пратихме войски на Източния фронт.Сталин не ни поръча артилерийска атака,но в замяна на това всичките ни вземания от Германия бяха анулирани! С две думи - танто за кукуригу.....
България не е изпратила войски срещу ссср, за сметка на това всичките ни вземания от Германия са анулирани.
Предполагам сталин ни е уредил?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
Върна ме 11 години назад :
http://forex-free-zone.com/viewtopic.php?t=621&start=0
Тогава отворих единствената си досега тема в интернет-форум.Спомням си,че тогава навръх Новата 2007 си бях пуснал "Криворазбраната цивилизация" и сега 2018, за съжаление се оказвам прав!
Коментар
Коментар