If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съгласен. Как да стане обаче работата така, че тези два свята да съществуват мирно и кротко паралелно един с друг.
Ако простотията и безпътицата продължи с нов следващ кабинет ББ4, много е вероятно да се наложи принудително такива като мен и теб зорлем да идат до терминалите. Не ща, ама може и да не ме питат.
Вариантът с терминалите е добрият вариант.
Има и по-лоши.
Начев, като споменахте терминалите, бихте ли бил така добър, ако не ви затруднява разбира се, да споделите в каква посока възнамерявате да поемете?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Църни са част от тези, които турците заварват в Анадола, Леванта и на Балканите. Те са от медитеранската раса, но са разреждани от външни вълни население. Помаците в Западните Родопи изглежда са изолирано племе от времето на голямото преселение, вероятно т. нар. славяни. Но примеси винаги има. Археолозите трябва да изяснят тези работи, но политиката пречи. Много въртоглави има измежду задкулисните, които живеят в илюзорен свят и искат да наложат своите представи. Има антропологични проучвания, които указват какви сме, но изводите не се популяризират съвсем. Без да съм експерт, съм си направил някои заключения. Генетиката също добавя, но и там са условни нещата.
Такова нещо като бял и рус Турчин генетично няма.
Всичките им по бели и руси представители на Турската нация имат смес със славянските племена живеещи на териториите на балканите , Украйна и Русия. вероятно са се омесили и с траките но те не са били толкова бели и руси....
То като се замислиш и султаните им генетично са станали славяни .......поколения наред майките на султаните са наложници отвлечени от славянски земи....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Боже, колчем ги видя тези и не мога да подтисна неконтролируемия повик да спомена всуе името ти.
Прости ми!
Това същество, дето едно време заплашваше с физическа саморазправа, сега говори изискано като потомствена баронеса. Назидателно!
Поне да си беше вчесала кошницата.
Ма то горкото, отде да знае. Като са го фанали нейде по белите кърджалийски чукари.
Какво време дойде. Кака Цецка сега ми се вижда като доайен на достолепен академичен съвет.
Тая караянчева е наистина много простичка.
Казала, че бсп можели да поискат "диктатура на пролетариата"!!!
Абе како, КОЙ от тия бандити ще поиска такова нещо, при положение, че всички до един са мЕлеонери в зелено?????
Те са просто лицемери, но не и луди!
Инициативная группа «Геи за Путина» направила письмо в приемную президента РФ. Они пригласили главу государства прийти на митинг в поддержку Путина.
Как заявил корреспонденту «Росбалта» активист Алексей Назаров, письмо было отправлено 20 февраля.
Мероприятие запланировано на 3 марта. Митинги в поддержку главы государства пройдут в Москве, в Петербурге и в Самаре. В своем заявлении активисты подчеркивали, что в стране миллионы геев, и почти никто из них не выходит на протестные акции. «Значит, геи в России поддерживают курс президента Путина в отношении ЛГБТ», — утверждали организаторы акции.
Они отмечали, что Путин «подписывает законы, служащие укреплению нравственно-духовных основ российского общества». «Заслуженных геев России награждают орденами и медалями. Многие геи в нашей стране говорят: „Путин — наш президент. Геи — за Путина!“» — говорилось в заявлении.
Явно нещо неразбираемо има тук само за едни определен потребител. Повер грид, нешътъл повер и батетипешо, прочети внимателно, за да не се травмираш допълнително, както сутринта.
Ние тук се мразим ярко, това отдавна вече не е нито новина, нито тайна.
Политическата омраза обаче взема изненадваща форма на емоционална потребност. Израз на този потребност е присъствието ни тук, въпреки всичко.
Искам да обърна внимание на още едно обстоятелство, което ни прави изненадващо близки.
Повечето сме момченца, а както е известно всички момченца обичат играчките.
С горното ентусиазирано ще се съгласят и нашите колежки и ... ета на, на крачка сме от локален пик на хармонията
Сред най-любимите ни играчки са автомобилчетата. Колежките вероятно ще кажат, че обичаме и други играчки.
В момента се случва едно историческо заседание на бундес административен съд, който е призван да вземе отношение по темата - доколко забраната на ползване на автомобили с дизелови двигатели на определени места в Германия отговаря на германското право. Забраната е постановена от местни власти, включително местни съдилища.
Последиците от това решение могат да отекнат из цяла Европа и да се превърнат във важен прецедент.
Делото е образувано след като множество граждански и неправителствени организации са успели да се "преборят" за локални забрани. Тези забрани са засегнали остро интересите на мнозина и така се стига до това развитие. Ist mein Diesel bald wertlos?
На германски е, но опитах да смеля най-важното.
Дилемата на ттози съд е как едни измамници да се оправят с други измамници
Ние тук се мразим ярко, това отдавна вече не е нито новина, нито тайна.
Политическата омраза обаче взема изненадваща форма на емоционална потребност. Израз на този потребност е присъствието ни тук, въпреки всичко.
Искам да обърна внимание на още едно обстоятелство, което ни прави изненадващо близки.
Повечето сме момченца, а както е известно всички момченца обичат играчките.
С горното ентусиазирано ще се съгласят и нашите колежки и ... ета на, на крачка сме от локален пик на хармонията
Сред най-любимите ни играчки са автомобилчетата. Колежките вероятно ще кажат, че обичаме и други играчки.
В момента се случва едно историческо заседание на бундес административен съд, който е призван да вземе отношение по темата - доколко забраната на ползване на автомобили с дизелови двигатели на определени места в Германия отговаря на германското право. Забраната е постановена от местни власти, включително местни съдилища.
Последиците от това решение могат да отекнат из цяла Европа и да се превърнат във важен прецедент.
Делото е образувано след като множество граждански и неправителствени организации са успели да се "преборят" за локални забрани. Тези забрани са засегнали остро интересите на мнозина и така се стига до това развитие. Ist mein Diesel bald wertlos?
Не знам някой да се интересува от тях те си живеят в един техен си свят различен от нашия
Съгласен. Как да стане обаче работата така, че тези два свята да съществуват мирно и кротко паралелно един с друг.
Ако простотията и безпътицата продължи с нов следващ кабинет ББ4, много е вероятно да се наложи принудително такива като мен и теб зорлем да идат до терминалите. Не ща, ама може и да не ме питат.
Вариантът с терминалите е добрият вариант.
Има и по-лоши.
Боже, колчем ги видя тези и не мога да подтисна неконтролируемия повик да спомена всуе името ти.
Прости ми!
Това същество, дето едно време заплашваше с физическа саморазправа, сега говори изискано като потомствена баронеса. Назидателно!
Ма то горкото, отде да знае. Като са го фанали нейде по белите кърджалийски чукари.
Какво време дойде. Кака Цецка сега ми се вижда като доайен на достолепен академичен съвет.
Стига бе тая дори и за магистралка не става.Бездарна нахална калинка.Не знам някой да се интересува от тях те си живеят в един техен си свят различен от нашия
Прости ми!
Има теория, че арийците произхождат от индийско някъде, вътрешноазиатско както се изразяваш. Специално помаците са едни от последните смесици, произхождащи от появата на турците на балканите. Самите турци след установяването си на султанат на Босфора започват, да се разреждат генетично със "светла" кръв от цяла Европа. Вековете са много. Интересното е , колко църни са били преди са погледнат насам.
Пич в голяма грешка си! Помаците са си чисти българи! и намят нищо общо с турците! Освен това повечето турци носят наш ген, защото са смесени с тракийзите от Анадола!
Конституцията отделя външнополитическа роля на правителството и на Президента, но при смисленото предположение, че двата центъра са стиковали позициите си поне за главното, за водещите интереси на страната.
Кой ли е могъл да предположи, че в един момент министерството ще бъде оглавено от една напълно нефелна по политически въпроси кака, извадена от прословутата герберска банка с кадри. Както е известно там в банката се срещат от случайно преминаващи по бензиностанциите на страната, през добродушни учителки, физкултурници, остапбендеровци и всякакви негодяи.
Захариева има хубава фигура, добре и стоят костюмчетата, е - малко идат шаренички за моя вкус, но винаги остава надеждата, че тя може да вземе пример от патрона си Могерини.
За да сме коректни, никой не е могъл да предположи, че и в президентството ще застане човек, комуто външната политика е била доста периферносъпътстващ интерес, но все пак някаква особена част от професията му.
Двамата говорят разнопосочно. Президентът съзира необходимост да заяви и брани българския интерес. Прави го, но го прави малко по войнишки.
А кака Екатерина трудно стига до мисълта, че трябва във всеки един момент да си задаваме въпроси относто този интерес и след това да правим всичко за да го браним.
Има теория, че арийците произхождат от индийско някъде, вътрешноазиатско както се изразяваш. Специално помаците са едни от последните смесици, произхождащи от появата на турците на балканите. Самите турци след установяването си на султанат на Босфора започват, да се разреждат генетично със "светла" кръв от цяла Европа. Вековете са много. Интересното е , колко църни са били преди са погледнат насам.
Църни са част от тези, които турците заварват в Анадола, Леванта и на Балканите. Те са от медитеранската раса, но са разреждани от външни вълни население. Помаците в Западните Родопи изглежда са изолирано племе от времето на голямото преселение, вероятно т. нар. славяни. Но примеси винаги има. Археолозите трябва да изяснят тези работи, но политиката пречи. Много въртоглави има измежду задкулисните, които живеят в илюзорен свят и искат да наложат своите представи. Има антропологични проучвания, които указват какви сме, но изводите не се популяризират съвсем. Без да съм експерт, съм си направил някои заключения. Генетиката също добавя, но и там са условни нещата.
Не е така. Юруците, които идват по българските земи към 14 век, са от вътрешноазиатско население където изглежда е имало смесване с арийци. Та голяма част от това население са светли, отчасти европеиди. В Родопите няма много големи движения на население от 14 до 20 век, та там се запазват острови от законсервирани етнически, дори племенни групи. Макар че е трудно да се проследят нещата. Неслучайно имаше интерес за генетично проучване на помаците, та да извадят от това етнополитически спекулации.
Коментар