IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Тва дрънкане на оръжие не е на хубаво.Поганеца е получил сърбеж и ако има глупостта да нападне Гърция братушките ще го начешат под мълчаливото съгласие на краварите.В резултат Константинопол ще се управлява от гърци и руснаци и ще възкръсне нашия вековен враг Византия...а фесовете ше бъдат избити.Тея които успеят да се спасят отиват не в Анадола както си мислите а чак у пустинята.Повече никой нема да чуе за тия примитиви.В Света София отново ще има литургии.....Поганеца си подритва здравната книжка.От Север го следят изкъсо много изкъсо...както и оттатък големата вода
    Разбирате ги тея неща май?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=o3zvYpIbzcE
      ЕС требует от Лондона доказательств по делу Скрипаля

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        В Атина се проведе военен парад с участието на бронетехника и авиация в чест на националния празник – Деня на независимостта на Гърция, предават световните агенции. На 25 март Гърция отбелязва началото на революцията от 1821 година, в резултат от която страната се освобождава от господството на Османската империя (след интервенция на международна коалиция, начело с Русия, предизвикана от „клането на остров Хиос“), напомнят гръцки медии, цитирани от "Фокус".

п.п.

Някои тук по 3 март твърдеше как Гърците не отбелязвали деня на освобождението си щот бил свързан с Русия. Та трябвало и ние да не отбелязваме 3 март. Да се успокои за Гърците , помнят и почитат ..........
        Тва дрънкане на оръжие не е на хубаво.Поганеца е получил сърбеж и ако има глупостта да нападне Гърция братушките ще го начешат под мълчаливото съгласие на краварите.В резултат Константинопол ще се управлява от гърци и руснаци и ще възкръсне нашия вековен враг Византия...а фесовете ше бъдат избити.Тея които успеят да се спасят отиват не в Анадола както си мислите а чак у пустинята.Повече никой нема да чуе за тия примитиви.В Света София отново ще има литургии.....Поганеца си подритва здравната книжка.От Север го следят изкъсо много изкъсо...както и оттатък големата вода

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не му се връзвай тракатрак, ватето може да ти предложи три пъти повече но рубли. Не е същото...

Знам ли, може да е докопал некой кашон изоставени гедеерски марки с нумизматична стойност и да се прави на шейх от Хале.

Коментар

• В Атина се проведе военен парад с участието на бронетехника и авиация в чест на националния празник – Деня на независимостта на Гърция, предават световните агенции. На 25 март Гърция отбелязва началото на революцията от 1821 година, в резултат от която страната се освобождава от господството на Османската империя (след интервенция на международна коалиция, начело с Русия, предизвикана от „клането на остров Хиос“), напомнят гръцки медии, цитирани от "Фокус".

п.п.

Някои тук по 3 март твърдеше как Гърците не отбелязвали деня на освобождението си щот бил свързан с Русия. Та трябвало и ние да не отбелязваме 3 март. Да се успокои за Гърците , помнят и почитат ..........
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=IGQ3Qgrw9Wc
              СРОЧНО. "Новичок" примененный в Лондоне мог быть ПРОИЗВЕДЕН в США

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Сега го прочетох, за съжаление не ми разрешава да копирам, но няма никъде нищо за това жените да бъдат общи, просто се обсъжда как единият пол е по пригоден за една работа спрямо другия- това е всичко
                Знаеш как се увеличава сигурно.....
                Attached Files
                Last edited by vanevski; 25.03.2018, 20:30.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Не ми се вярва някой така да пилее пари, особено в проблемна страна и в район на противостояния разни. Номерът е, че някой продължително трябва да е набирал, комасирал. Това не остава незабелязано.
                  Не му се връзвай тракатрак, ватето може да ти предложи три пъти повече но рубли. Не е същото...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ако ти предложа цената на твоят апартамент по 3 би ли ми го продал?? Какво значение има каква е фирмата- щем има купувач може да се намери и продавач
                    Не ми се вярва някой така да пилее пари, особено в проблемна страна и в район на противостояния разни. Номерът е, че някой продължително трябва да е набирал, комасирал. Това не остава незабелязано.
                    Last edited by Trakatrak'; 25.03.2018, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Харесвам хората дето могат да кажат истината за битието си, без страх и комплекси.....Това са достойни, но неуспели хора....

Факи, издигна ми се в очите...!

Аз мислех че съм ти се издигнал в очите още 2008, ама явно реагираш бавно...
                      Но поздравления - по-добре късно отколкото никога,

Last edited by Имхотеп; 25.03.2018, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми аз нали за некадърниците пиша ... иначе у Бегето щеше да е топ и "ватето" щеше да си е у Варна .
                        Да де, ама ватето не е чак толкоз прост, ватето живее и работи с еврогейове докато ги плюва, а други неудачници само ги плюват... Не стават за нищо друго,

Коментар

Де да беше така,

Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляли автогарите по Европа, без да постигнат абсолютно нищо.

Докато например ватето, вече трети апартамент купи - е - верно в циганските райони на Варна, но все е нещо...

Ми аз нали за некадърниците пиша ... иначе у Бегето щеше да е топ и "ватето" щеше да си е у Варна .

Коментар

Тova vate e naй важното в поста ти.

Сега го прочетох, за съжаление не ми разрешава да копирам, но няма никъде нищо за това жените да бъдат общи, просто се обсъжда как единият пол е по пригоден за една работа спрямо другия- това е всичко

Коментар

...
                              Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляляме автогарите по Европа и света, без да постигнем абсолютно нищо.

Докато например ватето, вече трети апартамент купи .................]

Харесвам хората дето могат да кажат истината за битието си, без страх и комплекси.....Това са достойни, но неуспели хора....

Факи, издигна ми се в очите...!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Именно де , досега такива като тебе определят "светлите " бъднини на България ...
                                Де да беше така,

Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляли автогарите по Европа, без да постигнат абсолютно нищо.

Докато например ватето, вече трети апартамент купи - е - верно в циганските райони на Варна, но все е нещо...

Коментар

Working...
                                X