IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    1. Новина - убит е журналист (репортаж, снимки, прочее), критик на Путин.(задължително споменавано в новините пояснение.)
    2. ПРЕДИ да е ЗАПОЧНАЛО разледване на убийството (което може да има ВСЯКАКЪВ характер - обир, ревности, пиене, наркотици и въбще каквото и ти дойде на акъла, или както обикновено казват - работи се по ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ВЕРСИИ), ВЕДНАГА излиза Климкин ( министър !!!) и обявява кой е виновен ... (всички знаем, кой ПО-ПРИНЦИП е виновен, за ВСИЧКО и НАВСЯКЪДЕ..)
    3. Привечер убития се явява пред камерите, като се заявява, че така му спасили живота.... !!!
    Ахахахахахахахахахааааа
    Какво да се ОТРИЧА ???
    На каква химия сте бе хора ???
    Наистина се правиш на сляп Не изопачавай фактите
    В съда ще има: Всичко е ясно, да влезат убитият и "убиецът" - свидетел.

Ето как се събират неоспорими доказателства за престъпления на подъл, коварен враг:
    "Покушение на убийство журналиста Аркадия Бабченко в Киеве заказали российские спецслужбы, заявил на пресс-конференции глава СБУ Василий Грицак. Само убийство, о котором стало известно накануне, было инсценировано.

Организатор покушения задержан, добавил Грицак, а завербованный им исполнитель, судя по всему, стал участником специальной операции и будет проходить по уголовному делу как свидетель.

лава СБУ Грицак уточнил, что организатор покушения на убийство - гражданин Украины, он был задержан за три часа до брифинга в Киеве. Этот человек, по его словам, якобы получил от российских спецслужб 40 тысяч долларов, 30 тысяч из них он предложил своему знакомому, который участвовал в военной операции на востоке Украины на стороне правительственных сил.

"В качестве задатка он передал исполнителю 15 тысяч долларов", - сообщил Грицак, продемонстрировав видеозапись передачи этих средств.

Грицак также заявил, что организатор покушения говорил о подготовке убийства 30 человек на Украине, а покушение на Бабченко должно было стать пробным.

Вместе с тем, как уточнил генпрокурор Украины Юрий Луценко, человек, которому предполагаемый заказчик отводил роль исполнителя убийства, будет проходить по уголовному делу в качестве свидетеля.

Генпрокурор также обвинил в подготовке убийства журналиста российские власти. Он заявил, что Украина - не место, где Россия "может безнаказанно проводить теракты".

Коментар

• За истината и лъжата

Дни cлeд пopeднaтa ĸaтacтpoфa, Теѕlа Моdеl 3 пoлyчи oтличиe зa cпиpaчeн път. Πo-paнo тoзи мeceц Соnѕumеr Rероrtѕ избpa дa нe пpeпopъчвa Моdеl 3 нa Теѕlа пopaди няĸoлĸo фaĸтopa, мaĸap и нaй-вeчe пopaди дългия cпиpaчeн път oт 100 дo 0 ĸм/ч. Дoĸaтo Теѕlа твъpди, чe ĸoлaтa мoжe дa cпpe зa 40 мeтpa, Соnѕumеr Rероrtѕ нe oтĸpи, чe тoвa e тaĸa. Πpи тecтoвeтe Моdеl 3 пo-чecтo cпиpa нa 46 мeтpa, пo-гoлямo paзcтoяниe oт тoвa, ĸoeтo ce изиcĸвa oт Fоrd F-150.
      „Бил cъм в Соnѕumеr Rероrtѕ 19 гoдини и cъм изпpoбвaл пoвeчe oт 1000 ĸoли“, ĸaзвa Джeйĸ Фишъp, диpeĸтop нa aвтoтecтoвeтe зa Соnѕumеr Rероrtѕ, „И ниĸoгa нe cъм виждaл ĸoлa, ĸoятo дa пoдoбpи пpeдcтaвянeтo cи c aĸтyaлизaция пo въздyxa.“

Вижте повече:https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0...83-285115.html
      Last edited by v_tin; 31.05.2018, 10:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        А сега де, отричайте
        Журналист Аркадий Бабченко не умер в результате покушения. Днем 30 мая Бабченко появился перед журналистами на пресс-брифинге СБУ, где было объявлено, что все произошедшее было частью специальной операции.

Как подчеркнул представитель СБУ, подозреваемый в подготовке покушения на Бабченко задержан. Это гражданин Украины Г., завербованный российскими спецслужбами: за убийство он пообещал награду ветерану АТО в размере 30 тысяч долларов.
        1. Новина - убит е журналист (репортаж, снимки, прочее), критик на Путин.(задължително споменавано в новините пояснение.)
        2. ПРЕДИ да е ЗАПОЧНАЛО разледване на убийството (което може да има ВСЯКАКЪВ характер - обир, ревности, пиене, наркотици и въбще каквото и ти дойде на акъла, или както обикновено казват - работи се по ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ВЕРСИИ), ВЕДНАГА излиза Климкин ( министър !!!) и обявява кой е виновен ... (всички знаем, кой ПО-ПРИНЦИП е виновен, за ВСИЧКО и НАВСЯКЪДЕ..)
        3. Привечер убития се явява пред камерите, като се заявява, че така му спасили живота.... !!!
        Ахахахахахахахахахааааа
        Какво да се ОТРИЧА ???
        На каква химия сте бе хора ???
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Леле-леле, БХ яко е удрял теме в московията.
          А и Спарт, българския народ не е знаел че трябва да плаща за тръбите доставени в Бургас.
          Да благодарим на Хуйло и Милер че не поискаха българския народ да плати и тръбите за турски поток.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ИЗРОДЪТ-ФЮРЕР ПУТКИН.... удари ме де,удари ме....

https://vimeo.com/272550631
            Last edited by vanevski; 31.05.2018, 00:56.
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Някак си не е за вярване,че точно ние начело с Борисов имаме "изпреварваща" информация за разпада на ЕС :

"Научихме си урока" : Най-послушната страна в ЕС се извини на Москва

https://www.vesti.ru/doc.html?id=3023067

Цитати от изказването на БГ- премиера по време на съвместната пресконференция:

...Сейчас категорически мы можем заявить, что дополнительно господин Миллер, наши министры найдут ту сферу, по которой будет осуществляться перераспределение по контрактам с другими странами, осуществлять торговлю газом, осуществлять транспортировку газа в другие страны в нашем регионе....
              ...Что касается АЭС в Белене, знаю, что в Болгарии многие ожидают услышать именно это. Гипотеза, которую мы обсуждали с Президентом Путиным в Софии, связана с тем, что реакторы уже оплачены, российская сторона отказалась от уплаты процентов. Болгария располагает двумя реакторами и готовой сертифицированной площадкой в Белене.

Сейчас так как мы усвоили уже свой урок, на базе имущества, которым мы располагаем, как реакторы и площадка, мы стремимся найти соответствующего инвестора, осуществить проект на рыночных началах, который мог бы генерировать не только прибыли, но и соответствующую надежность на следующие годы после десятилетнего периода....
              .
              ..Российские вертолеты, которые используются в Афганистане, МиГи, которые находятся на вооружении болгарских вооруженных сил. Можем говорить и о штурмовиках Су. До приобретения новой техники мы работаем по их ремонту. Ремонт вертолетов осуществляется, предстоит работа по ремонту истребителей.

Перед нами хорошие перспективы. Все вопросы, которые мы обсуждали по газу, по другим темам, одобрены Европейской комиссией. Я передал привет и от Жана-Клода Юнкера. Мы пригласили Президента, с удовольствием примем Президента Путина с ответным визитом в Болгарию. Об этом говорил и Президент Радев.....
              Признанието на Борисов:

Мы знаем о тяжелых отношениях, которые были, и мы благодарны за то, что коллеги не злопамятны, и российско-болгарские отношения не зависят от степени вины какого-либо из политиков. Мы думаем о будущем развитии экономики двух наших стран.
              И пак БГ -премиера:

Болгарская публика не знает, но примерно 800 миллионов евро «Газпром» и Президент Путин не потребовали от нас выплатить итальянским компаниям за те платформы, которые они привезли в порт Бургаса.
              Финал:

Европейская комиссия в лице Жана-Клода Юнкера прибыла в Софию и показала схему представителям СМИ, схему газораспределительного центра Балкан, который пользуется поддержкой европейских коллег, которые в течение нескольких дней – и Меркель, и Макрон, и Себастьян Курц, – встретились с Президентом Путиным. Отметили четко, что в этот раз принципиально, очень твердо поставлены мной условия, потому что это имеет принципиальное значение для нас: и для Болгарии, и для Европейского союза.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Барби,за разлика от теб,на лозунги и пропаганда не вярвям,независимо от коя посока идват...

Готини стихчета...,откъде ги изкопа?!
                Е как от де, колко ги е сричал докато ги пуснат у Франция комунетата….със сигурност и партиен билет има , че може и картонче за сътрудник на ДС ….
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Той си вярва, и ти вярваш ... на "Партията", дори когато убива

Води ме, Партийо, води ме,
                  под свойте бойки знамена!
                  Свети с червеното си име
                  чрез хилядите имена!

Мен хулите не ме смущават,
                  врагът с които те покри —
                  аз знам, аз вярвам, че си права,
                  когато съгрешиш дори!

:
                  Барби,за разлика от теб,на лозунги и пропаганда не вярвям,независимо от коя посока идват...

Готини стихчета...,откъде ги изкопа?!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Там дет ти бърка мъжът ти ли?
                    а сигурно Импотента тогава не скача , натиска се за още
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Малии, как скокнахте мурзилките, като че ли ви бръкнаха в най-свидното,

Там дет ти бърка мъжът ти ли?

Коментар

• Малии, как скокнахте мурзилките, като че ли ви бръкнаха в най-свидното,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И сам не си вярваш,нали?!
                          Той си вярва, и ти вярваш ... на "Партията", дори когато убива

Води ме, Партийо, води ме,
                          под свойте бойки знамена!
                          Свети с червеното си име
                          чрез хилядите имена!

Мен хулите не ме смущават,
                          врагът с които те покри —
                          аз знам, аз вярвам, че си права,
                          когато съгрешиш дори!

:

Коментар

Тоя започна да се напикава и денем.

Коментар

Както и да го наричате това вие, мурзилките, за останалия свят това е поредното доказателство за същността на северните варвари.

Коментар

Както и да го наричате това вие, мурзилките, за останалия свят това е поредното доказателство за същността на северните варвари.
                                На всички честни и почтени хора по целият свят е ясно от къде тръггва Злото по света и кои са варварите.Само ти не си разбрал.Излез от мазето у Дъбник и прогледни.Варварите са на Запад,Крадци убийци и негодници.Идва края..

Коментар

Working...
                                X