IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron
    Лансира се в публичното пространство, че Борисов щял да поиска Държавния архив на България от Путин като част от сделката за АЕЦ. Държавния архив, който СССР открадна вероломно през 1944 г., а Русия днес престъпно отказва да върне.
    Недопустимо е Държавният ни архив да бъде част от каквато е сделка.!
    Той е собственост на България, откраднат е от агресор, който окупира България, откраднат е в нарушение на международното право и подлежи на връщане безпрекословно и безусловно.
    Русия сама се оказва в капана на собствената си наглост и де факто, и де юре продължава това престъпление като наследник на СССР и неговите престъпни методи за контрол и фалшификация на историята и укриване на истината.
    Недопустими са сделки с Държавния ни архив !!!
    Това ще бъде поредното унижение за българската държавност.
    Друг е въпроса, че нито едно българско правителство не е поискало официално връщането на този архив.
    ...Както и изплащането на турските задължения по договора за вакъфските имоти.

    Коментар


    • Това е въоръжената до зъби Калининградска област Американско издание посочи "най-страшния" кошмар на НАТО

      National Interest отбелязва, че разположените там руски ракети и кораби значително стесняват зоната на действие на войските на САЩ и Европа в региона

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron
        Прочетете как в съвременната война не са необходими огромни части жива сила с танкове и бронетранспортьори. Прочетете за да разберете как за да бъде унищожена такава танкова и бронирана част с около 500 бойци, това може да стане само от въздуха и от наземен ракетен огън. Без нито една дадена жертва от двайсетината американски командоси. Дронове, бомбардировачи Б-52, изтребители F 16 и F 15, хеликоптери Апачи, противотанкови наземни ракети и.... край. После спиране на огъня за да си изнесат руско-сирийските нападатели загиналите между 200 и 300 бойци и останалите на бойното поле ранени.
        https://clubz.bg/68297-kak_amerikanc...usnaci_v_siriq
        М да ако пратят Рамбо и Терминатора или Бруса Путин направо се предава.На дърти години не трябва човек да пие щото се излага

        Коментар


        • я ватниците в Мордор, а тукашните дежурни не знаят на кой свет се намират както винаги .....

          Putin, Macron, Abe & Lagarde take part in SPIEF plenary session

          Last edited by michaelis12; 27.05.2018, 07:12.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron
            Ти прочете ли това, което си цитирал

            ..
            Ех барби, старост нерадост. Зор ли ти е да осмислиш писания текст ?

            Не ги задоволява моментния ръста от 1,3 % та ще правят реформи , във връзка с променената среда отново да стане 4-5 %. Сложно ли е да ги схванеш ???
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

              Ми те по селата и бил Гейтс да ги питаш кой е, няма да знаят.

              Е, ти знаеш, значи...

              Коментар


              • Путин блатното джудже, баси как гадно звучи...

                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • На 65 г едва ли го вълнуват стари чанти .

                  Коментар


                  • Я гледай , след края на мандата на Тръмпи , ще го удостоят със званието герой на Русия

                    Колкото повече напрежение създава президентът на САЩ Доналд Тръмп в съюзите, създадени след Студената война, които поддържат световния ред, толкова по-необходим става президентът на Русия Владимир Путин, пише в анализ Хенри Мейър от „Блумбърг“.

                    В края на ежегодната демонстративна изява за инвеститорите, която започна в неговия роден Санкт Петербург, в Русия пристигнаха лидерите на четири от 10-те най-големи икономики в света – Германия, Япония, Франция и Индия . Те в продължение на една седмица ще водят отделни преговори с шефа на Кремъл. Путин също така ще приеме новия специалист по външна политика на Китай, вицепрезидента Ван Цъшян, и директора на Международния валутен фонд Кристин Лагард.

                    По думите на руски официални лица основното сред тези мероприятия ще стане срещата на Путин с президента на Франция Еманюел Макрон, който, както и японския премиер Шиндзо Абе, е почетен гост на форума. След продължаващите не една година санкции, които бяха наложени заради събитията в Украйна и които Макрон поддържа, а също и затягането на санкциите на САЩ заради предполагаема намеса в изборите, Тръмп, излизайки от ядрената сделка с Иран и предизвиквайки възмущение в другите световни държави, предостави на Путин възможност за сближаване с Европа през този месец.
                    „Русия се намира сред тези страни, за които решението на Тръмп за Иран се оказа много изгодно – каза Клиф Купчан, ръководител на нюйоркската аналитична компания „Eurasia Group“
                    Путин, който през март удържа внушителна победа на изборите и беше преизбран за нов мандат, може отново да се похвали с твърде скромен икономически ръст след падането на цените на петрола и след като поради санкциите, въведени след анексирането на Крим през 2014 г., в страната настъпи най-продължителната рецесия през цялото му 18-годишно управление. Сложното е превръщането на геополитическото влияние в крайно необходимите чуждестранни инвестиции, след като САЩ наложиха безпрецедентни санкции на компанията „Русал“, един от най-големите работодатели в Русия, откъсвайки по този начин алуминиевия гигант на милиардера Олег Дерипаска от световните пазари и понижавайки цените на руските акции.

                    Макар през първите три месеца в сравнение с предишната година икономиката на Русия отбеляза ръст от 1,3%, тези показатели вече трето четиримесечие поред не съответстват на прогнозите. По прогнозата на Световната банка ръстът на икономиката в периода до 2020 г. ще бъде не по-малко от 2% годишно, което е много под нивото, което е необходимо на Путин, за да изпълни целите си – да постигне в средата на следващото десетилетие Русия да влезе в петте най-големи икономики в света и да повиши „замръзналото на едно място“ жизнено равнище в страната.

                    Макрон и канцлерът Ангела Меркел, която миналия петък посети лятната резиденция на Путин на Черно море, за да проведе с него преговори, изглежда са на едно мнение по отношение на Русия. В интервю за един от френските вестници Макрон каза, че иска да започне с Путин „стратегически и исторически диалог“, за да свърже Русия с Европа, а лидерът на Германия заяви, че днес главна политическа задача е разведряване на отношенията с Русия.

                    п.п.

                    Барби , Макроница е обещана , добре че Путин си пада по жени във фертилна възраст …..
                    Last edited by markov; 26.05.2018, 20:45.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

                      "Старши ",Не е важна бройката бре....
                      Чети Ленин ...Човека си пише - как 100 човека могат да победят 1000 ( и той като теб е плагиатствал от древността - как 300 спряха 30 000...).
                      Макрон вярно се грижи за просперитета на Франция - затова отиде при Путин и му рече..."Бате, вие сте в Европа и без вас не можем....Готов съм да пусна и кака, само да се извиня за поведението си..."
                      Барби, Макрон е много мазен бе:

                      Руския президент Владимир Путин и шефът на Руския съюз на промишлениците и предприемачите Александър Шохин отвърнаха с шега на забележката на френския лидер Еманюел Макрон за границите на Европа, съобщават руските медии.

                      Ситуацията възникна по време на срещата "Бизнес диалог Русия — Франция" (част от програмата на международния икономически форум в Санкт Петербург), когато Макрон, говорейки за това, което обединява двете държави, припомни историческата фраза на генерал Дьо Гол за Европа "от Атлантика до Урал".

                      "Моята визия е, че наистина Европа се простира от Атлантика до Урал", заяви Макрон, като изрази надежда за динамично развитие на отношенията с Русия.

                      Модераторът на дискусията Александър Шохин си позволи да коригира френския президент.

                      "Не знам, може би стана недоразумение при превода, г-н президент, но за нас Европа е от Лисабон до Владивосток", каза той, предизвиквайки взрив от смях в залата.

                      "Разбойник, не остави на мен да го кажа", пошегува се Путин, отговаряйки на Шохин.

                      ---------------

                      Макрон пристигна в Санкт Петербург с делегация от френски бизнесмени, искащи да подпишат сделки с руски партньори въпреки новите санкции на САЩ. Той призова френските компании да инвестират в Русия, защото може да бъде направено повече, включително в хранително-вкусовата промишленост, космическата индустрия и цифровизацията. Близо 500 френски компании развиват дейност в страната, осигурявайки работа на около 170 хил. души, предимно в енергетиката, промишлеността и финансовия сектор.

                      Путин от своя страна приветства нарастването на търговския обмен между Русия и Франция с 16.5% през 2017 г. до 15.5 млрд. долара. И обвини САЩ, че подкопават глобалната търговия, като използват санкциите като оръжие в поетия курс към протекционизъм.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от barbaron
                        Комунистическия синдикат CGT днес от 20 милионен Париж едва събра 20 000 манифестанти.
                        Гледам ги по телевизията 1 човек на 20 квадратни метра да се представят за повече.
                        Макрон ще реформира Франция и ще поведе Европа към просперитет
                        https://www.lemonde.fr/societe/live/...5102_3224.html
                        "Старши ",Не е важна бройката бре....
                        Чети Ленин ...Човека си пише - как 100 човека могат да победят 1000 ( и той като теб е плагиатствал от древността - как 300 спряха 30 000...).
                        Макрон вярно се грижи за просперитета на Франция - затова отиде при Путин и му рече..."Бате, вие сте в Европа и без вас не можем....Готов съм да пусна и кака, само да се извиня за поведението си..."

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Ми те по селата и бил Гейтс да ги питаш кой е, няма да знаят.

                          Как да не знаят бе ти в Долен Дъбник я виж как знаеш

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron
                            Комунистическия синдикат CGT днес от 20 милионен Париж едва събра 20 000 манифестанти.
                            Гледам ги по телевизията 1 човек на 20 квадратни метра да се представят за повече.
                            Макрон ще реформира Франция и ще поведе Европа към просперитет
                            https://www.lemonde.fr/societe/live/...5102_3224.html
                            Наздраве.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              Ми аз мисля че по митингите караха такива кат вас….аре давай кои не скача е червен ….
                              Ми така ще мислиш, нали сте от една порода,

                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • То е ясно ,че темата Росия,анти Росия все ще се дръгне в тема "Политика ",ами чакай и аз да фрасна едно интервю с Мегън Кели за Путин,Русия,руснаците...Кели от своя страна е направила две интервта с Путин...Който иска може да си ги намери из нета....Кели доста острао атакува Путин в интервютата....На мен ми бяха и интересни,и забавни....

                                https://www.youtube.com/watch?v=We3d43N96ms

                                Коментар

                                Working...
                                X