If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това което съм написал са факти, а не лаладжиски отговори като твоя......лаф да става и да се хвърляш като Матросов на амбразурата. Просто Русия се рапада бавно , но сигурно. Няма кой да я спре да се разпарчетоса на малки държави. Гладните мужици, няма да траят дълго мизерията в която живеят.
Имам усещането, че съвсем скоро ще загубят влияние над Северна Корея.
Мхм , през август 2015 един образ , нарекъл се маранди се след три годишни мантри се кълнеше в майка си и баща си че Русията фалира и Путин заминава на заточение в Сибир . След шест месеца въпросният безследно изчезна .../ не Путин /
Круме , май от форекса нема хлебец , а ... тука като пиндотрол ше разбереш къде ходят по голяма нужда гладните . Да беше питал барбаранди ...
Това което съм написал са факти, а не лаладжиски отговори като твоя......лаф да става и да се хвърляш като Матросов на амбразурата. Просто Русия се рапада бавно , но сигурно. Няма кой да я спре да се разпарчетоса на малки държави. Гладните мужици, няма да траят дълго мизерията в която живеят.
Имам усещането, че съвсем скоро ще загубят влияние над Северна Корея.
Ако направим една ретроспекция на "успехите" на Русия и СССР, какво ще видим.
1. СССР-Русия се опитаха да наложи комунизма в Чили и Испания и се поровали
2. Русия загуби влияние над соц. страните от нейната орбита- България, Румъния, Чехословакия, Полша, ГДР, Литва. Латвия, Босна и Херцеговина,Черна гора, Украна.
3. Русия загуби влияние над Египет, Либия, Ирак.
4. На път е да загуби влияние в Куба и Венецуела, както и в Сирия.
Следваща загуба ще е на Армения, Грузия,Чечня и рапад на съставните и части(народности) няма как да устои икономически
на натиска на Запада. Бедна страна с феодално комунистическа икономика, монополи и липса на конкуренция.
Круме , май от форекса нема хлебец , а ... тука като пиндотрол ше разбереш къде ходят по голяма нужда гладните . Да беше питал барбаранди ... F*ck the EU! Bulgaria Does a Complete 180, Comes Running Back to Bargaining Table With Russia
Забелязахте ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж според данните на Международната организацциия на производителите на автомобили (OICA) през 2017г. производството на леки коли (cars) в САЩ на човек от населението било със сигурност по-малко в сравнение с Русия? Истината обаче е съвсем друга. Според данните на Международната организация на производителите на автомобили (OICA) излиза, че през 2017г. в САЩ производството на леки коли (cars) на човек от населението е било по-голямо в сравнение с производството на леки коли (cars) на човек от населението в Русия.
Според данни на Росстат в края на 2017г. населението на Русия е било 146 880 432 души, а според публикуваните на 1 януари 2018г. данни на Бюрото за преброяване на населението на САЩ към Министерството на търговията на САЩ, в края на 2017г. населението на САЩ е било 326 971 407 души.
А ето и линк за производството на леки коли според данните на OICA. http://www.oica.net/category/product...17-statistics/
Според данните на OICA през 2017г. дори Чехия е произвела повече леки коли (cars) в сравнение с Русия.
Ако направим една ретроспекция на "успехите" на Русия и СССР, какво ще видим.
1. СССР-Русия се опитаха да наложат комунизма в Чили и Испания и се поровалиха.
2. Русия загуби влияние над соц. страните от нейната орбита- България, Румъния, Чехословакия, Полша,Унгария, ГДР, Литва. Латвия, Босна и Херцеговина,Черна гора, Украйна.
3. Русия загуби влияние над Египет, Либия, Ирак.
4. На път е да загуби влияние в Куба и Венецуела, както и в Сирия.
Следваща загуба ще е на Армения, Грузия,Чечня и рапад на съставните и части(народности) няма как да устои икономически на натиска на Запада. Бедна страна с феодално комунистическа икономика, монополи и липса на конкуренция.
Оставка на социалния, туристическият пред изгонване - замирисва на избори. Или поне нова конфигурация парламентарна и ново правителство. Засега само на изгоряло мирише.
Избори ще има ама ще са догодина.И няма да променят нищо.Курнела е по лош вариант.Психарите на Костов също.
Оставка на социалния, туристическият пред изгонване - замирисва на избори. Или поне нова конфигурация парламентарна и ново правителство. Засега само на изгоряло мирише.
За социалния не знам, но това което показа по ТВ наистина крокодила е за гонене
Ебаси, вече започва да ми харесва валери далавери, акция тишина, мин. на туризма на съд , онзи крокодил да си ходи- поне по телевизията което гледах- далавери доказва всичко със снимки
Ебаси, вече започва да ми харесва валери далавери, акция тишина, мин. на туризма на съд , онзи крокодил да си ходи- поне по телевизията което гледах- далавери доказва всичко със снимки
ЗА ЧИПА СИ ПРАВ..Ами само след посещение на лобисти в България се спряха няколко големи проекта..Явно тук най - важни са политическите, а не техническите и икономическите фактори..
Не знам какво е смислено вече.Уморих се.Толкова сме твърдоглави и безумни че няма повече на къде.
ЗА ЧИПА СИ ПРАВ..Ами само след посещение на лобисти в България се спряха няколко големи проекта..Явно тук най - важни са политическите, а не техническите и икономическите фактори..
Цитата е от Дянков..Знам, че и той нищо не знае..Да не вземеш пак да ми забраняваш нещо на мен..
Симеон Дянков извади изключително аргументирани тези защо няма да има 2-ри АЕЦ.- Руски ядрени реактори с китайски инвеститори в страна членка на НАТО и ЕС просто няма как да стане. АЕЦ "Белене" от чисто финансова гледна точка е абсурден проект.
Коментар