IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    A be какво стана с онази ракета изстреляна от испанския изтребител- ако беше се случило с руски изтребител- поне 2-3 месеца щяха да го говорят как са агресивни и колко още бази трябва да направят- макар че за какво ли са им
    Е кво стана , извади от бойно готовност целия Северен Руски отбранителен окръг.
    Руснаците още се превиват от смях и се питат " Тези ли ще ни бият ? "
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Нация космическа , пардон Краварска:


      Вашингтон обаче действа твърде избирателно със санкциите, за да не засегне своите интереси, които са твърде значими и до края на 2020 г. САЩ ще изплатят на руски компании $4,5 млрд за "сътрудничеството" в космоса.

      Най-известни са течните ракетни двигатели РД-180, с чиято помощ НАСА стартира ракетоносителите „Атлас”. Компанията-производител United Launch Alliance съобщи, че за 15 г. са извършени 600 старта за изпращане на астронавти, за доставка на орбита на секретни отбранителни системи и важни комерчески товари.

      САЩ и Русия в момента изпълняват 6 съвместни проекта, като най-известният е за МКС. По данни на Федералния сайт за покупки на САЩ, за съвместни стартове за космонавти НАСА ще заплати на „Роскосмос” до края на 2020 г. $4,391 млрд.

      Договорът е подновен за последен път през юли. Пак през юли е подновен до 2020 г. договорът на стойност $110 млн с руската ракетно-космическа корпорация Енергия, експлоатираща космически кораби от типа „Союз-ТМА” и „Прогрес-М” за обслужване на МКС.

      Така общата сума нараства до $4,5 млрд.

      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Барби стига се излага бе. Всички разбраха че нито икономика разбираш , нито можеш да смяташ …...в тоя ред на мисли дет си бил главен програмист на банка ми изглежда опашата лъжа.

        Разбирам че за надника трябва минимум 5 пъти на ден да оплюеш Рашата , ама поне давай по-тема дето няма да ти се смеем много … примерно плюй ги че биели пидерите , пуси-раят и т.н.

        п.п.
        Курсът на рублата за днес е 66.0016 RUB за долар...…...пиша го щото знам че ти е кофти ….
        Last edited by markov; 11.08.2018, 12:54.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          Алооооууу мибова- спрете се де
          Шегуваш ли се?

          Коментар


          • Алооооууу мибова- спрете се де

            Коментар


            • A be какво стана с онази ракета изстреляна от испанския изтребител- ако беше се случило с руски изтребител- поне 2-3 месеца щяха да го говорят как са агресивни и колко още бази трябва да направят- макар че за какво ли са им

              Коментар


              • САЩ ще създадат космически военни сили Води се подготовка те да се превърнат в шестия вид въоръжени сили на САЩ, заяви вицепрезидентът Майк Пенс
                Заформя се нова серия на Междузвездни войни.

                Last edited by Krum Sokolov; 11.08.2018, 06:15.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                  Пепел ти на езика, ако се върне мажната остана безработен и няма да има за хлебец,

                  ...за теб?

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron


                    Не се учудвам, че имаш проблеми с разбирането на елементарни текстове на български. Не си виновен ти - военен си бил, та затова
                    А аз просто исках да кажа, че преди 10 години цената на барел нефт е била 50% по-висока, а курса на рублата - 160% по-висок., от което всеки невоенен би си направил извода, че сега руснаците получават два пъти по-малко рубли за техния нефт. Няма да отварям дума за инфлацията за последните 10 години в Русия, защото картинката ще изглежда още по-страшна
                    Барба, гледам, много си наясно с аритметиката. Я кажи, драги /пък докажеш ли го със сметки, ще е стра'отно/ колко квадрилиона пъти е разликата в обменния курс рубла/долар, ако веднъж (момент 1) е бил 6,7 а, в момент 2 - 67 (вече, т.к., гледам, продължава да спада) ?
                    А? КОЛКО, ЧЕ НЕ ЧУХ?
                    Дори, отчитайки инфлацията. И още, 160 [%] - това да не са...160 пъти бе, да му се не види?
                    И още, какво ще кажеш за злостната проруска пропаганда в Бесогон ТВ, с водещ злия злодей на злодеите Никита Сергеевич Михалков? Колко народ изядоха в ефир, за едната Либерална Правда? Няма да питам, чии интереси се очаква да защитава една такава медия още повече, че е на държавни...РУБЛИ.
                    Думай, да видим.
                    Last edited by Pyramid; 11.08.2018, 00:03.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                      Ми той хомосексуализмът яко навлезе в обществено политическия живот , тъй че квалификацията педераст , гей , лява резба , джендър , травестит , многополов и т.н. до тридесет и три , са си съвсем политически ! Даже не зная защо модерацията трие тия определения ...

                      Това явно е останало от амстердам . Некои неще не се променят .
                      Ами те тия тридесет и три са плод на левичарският Запад,подкрепяни пак от вашия Сорос!

                      Стара мечта на комунистите и левичарството е разрушаване на така омразното им буржоазно общество!! През 60 те години на миналият век се зароди маркузианството от Франкфуртската школа на новите марксисти! Според апологетите на социализма идеята за "най-справедливото и хуманно общество" е зародена още в древноста....от Платон до Маркс...

                      Какво е Франкфуртската школа? След болшевишката революция в Русия, съществувало убеждението, че революцията на работниците ще бушува в Европа и евентуално, в САЩ. Но това не се получи,умря марко,няма балами да им се вържат! Към края на 1922 г. Комунистическия интернационал (Коминтерна), започна да преценява какви са причините. По инициатива на Ленин беше организирана среща в института “Маркс и Енгелс” в Москва.

                      Целта на срещата беше да се изясни концепцията и да се дадат конкретни насоки на марксистката културна революция. Сред присъстващите бяха Георг Лукач (унгарски аристократ, син на банкер, който е станал комунист по време на Първата световна война; добър марксистки теоретик, той развива идеята за "революция и Ерос" - сексуален инстинкт, използвани като инструмент за унищожаване) и Вили Мунцерберг, чието предложено за решение е да "организира интелектуалци и да ги използва, за да разложат Западната цивилизация.

                      "Само тогава, след като се извратят всичките ценности и се направи живота невъзможен, можем да наложим диктатурата на

                      пролетариата
                      ".



                      Един от идеолозите е Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства.

                      Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“.
                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Малко черен хумор за либералите,а за останалите разумни хора са поуките от художествената История.И дано повече хора да разбират руски:

                        Абакумов докладва на Сталин - https://www.youtube.com/watch?v=bIxTYCwO2Nc

                        Берия звъни на Абакумов - https://www.youtube.com/watch?v=987H7WM51Sk
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

                          Ало,болярина - я пак си кажи мисЪлта,че нещо не разбирам?! Ей ти най-бакалската сметка:

                          2008 = нефта е горе-долу колкото сега = 70 долара/барел.Рублата е 35 за долар. Т.е един барел тогава е бил 2450 рубли.

                          2018 = Рублата е вече 70 за долар. Което прави 70*70 = 4900 рубли ....Искаш да кажеш,че по ваше село 4900 е по-малко от 2450.

                          А тва за инфлацията го подминавам,по-добре го разправяй на бабите!
                          Щях тъкмо да му правя тази сметка но видях че си ме преварил. Аз мисля че и той самия не разбира какво иска да каже , важното е нещо да се лае по Рашата …….
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron


                            Не се учудвам, че имаш проблеми с разбирането на елементарни текстове на български. Не си виновен ти - военен си бил, та затова
                            А аз просто исках да кажа, че преди 10 години цената на барел нефт е била 50% по-висока, а курса на рублата - 160% по-висок., от което всеки невоенен би си направил извода, че сега руснаците получават два пъти по-малко рубли за техния нефт. Няма да отварям дума за инфлацията за последните 10 години в Русия, защото картинката ще изглежда още по-страшна
                            Чичка военен може да си бил ти като ти гледам познанията по икономика.

                            А относно мисълта ти за Рублите ………... е точно обратното в номинална стойност в момента Руснаците получават ПОВЕЧЕ рубли от преди …..голяма си комедия ша знаеш.

                            А иначе цената на нефта е борсово търгувана стока котирана в долари , чиято цена има има ясно изразена цикличност …..повтарям го пак дано го запомниш
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Посолството на Русия в САЩ са пуснали подигравателен коментар в Twitter, след като САЩ са закупили нова партида руски ракетни двигатели РД-180.

                              "Руските ракетни двигатели продължават да изстрелват Америка в космоса", пишат от официалния акаунт на руското посолство.

                              Става въпрос за сделка, според която руската държавна компания "Енергомаш" ще продаде 6 бройки от ракетните двигатели РД-180 на United Launch Alliance, които използват агрегатите за сглобяването на ракетата Atlas V.

                              https://it.dir.bg/tehnologii/rusiya-...heska-programa

                              Коментар


                              • "Вили Диле, общински съветник в Градския съвет на Хага от крайно дясната "Партия на свободата" се е самоубила ден след като направи във фейсбук разтърсващо признание, че е била изнасилена, съобщи nu.nl.

                                53-годишната Диле пусна видео в социалната мрежа, в което разказва, че на 15 март 2017 година е била "отвлечена, изнасилена и жестоко пребита от група мюсюлмани, които искаха аз да мълча в Съвета на Хага".

                                Тя обвини своя колега съветник Арнод ван Доорн от "Партия на единството", че е организирал нейното отвличане и изнасилване, тъй като преди години е бил уволнен от нея.

                                "Той ме мрази много, това е един ужасен и злобен човек", казва още Диле. Тя обявява и че спира с политическите си занимания, защото е заплашвана с убийство.

                                На следващия ден след пускането на видеото, съветничката Диле е открита мъртва в дома си. След това видеото с нейното признание бе премахнато от фейсбук.

                                От полицията съобщиха, че са разговаряли със съветничката по повод слухове за отвличането й, но тя не е подала сигнал и разследване не е правено.

                                Премиерът на Холандия Марк Рюте каза, че е шокиран от смъртта на Диле и изказа съболезнования на близките й."


                                Мдаа ... евроценности .

                                Коментар

                                Working...
                                X