Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не моа да разбера що за идиот си да искаш на 20 километра от Долен Дъбник ракети ти акъл някакъв имаш ли?И защо са ни ракети с нападателна цел кого ще нападаме?Мен от Русия не ме е страх.
Ракетите които ще разположим са защитни. При наличието им, сигурността на България ще е много по-добре гарантирана.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКакво мислите нешънъл пауа за Телиш като една от базите за бъдещите ракетни войски, и за ракетите със среден обсег които ще бъдат разположени там?
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ....
Честито Рождество Христово на всички!Весели празници!Бъдете живи и здрави!Last edited by aleks262; 25.12.2018, 16:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНа това му викат "Стокхолмски синдром"
Стокхолмският синдром е психологически феномен, при който заложникът се привързва към похитителя си и изпитва съчувствие и симпатия към него, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. Тези чувства обикновено се считат за ирационални в светлината на опасността или риска, понесени от жертвите, които бъркат липсата на действителна злоупотреба от похитителите си с акт на доброта.
Стокхолмският синдром може да бъде разглеждан като форма на травматично привързване, където заложнически сценарий не е напълно задължителен. Описва се като „силна емоционална връзка между две лица, в които единият е периодично тормозен, заплашван и т.н.“ Една често използвана хипотеза за обясняването на този синдром е основана на теорията на Фройд. В нея се предполага, че тази връзка се изразява в отговора на индивида към травмата, която изпитва, ставайки жертва. Идентифицирайки се с агресора е начин Егото да се защити.Last edited by national power; 25.12.2018, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеМен от Русия не ме е страх.
Стокхолмският синдром е психологически феномен, при който заложникът се привързва към похитителя си и изпитва съчувствие и симпатия към него, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. Тези чувства обикновено се считат за ирационални в светлината на опасността или риска, понесени от жертвите, които бъркат липсата на действителна злоупотреба от похитителите си с акт на доброта.
Стокхолмският синдром може да бъде разглеждан като форма на травматично привързване, където заложнически сценарий не е напълно задължителен. Описва се като „силна емоционална връзка между две лица, в които единият е периодично тормозен, заплашван и т.н.“ Една често използвана хипотеза за обясняването на този синдром е основана на теорията на Фройд. В нея се предполага, че тази връзка се изразява в отговора на индивида към травмата, която изпитва, ставайки жертва. Идентифицирайки се с агресора е начин Егото да се защити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеКакво мислите нешънъл пауа за Телиш като една от базите за бъдещите ракетни войски, и за ракетите със среден обсег които ще бъдат разположени там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе Алекс какво става, от сутринта чакам едно много важно уточнение по темата политика от бате Пешо, той пише, ти триеш, предполагам че не ви псува вас, защо му триеш мненията. Това е форум, а ние сме големи хора/ а някой са и грозни/, който го е страх от мечки да не ходи в гората
Коментар
-
Първоначално изпратено от aleks262 Разгледай мнениеЩом ви харесва да се псувате, имате лични съобщения, псувайте се колкото искате. Във форума има правила, които сте се съгласили да спазвате.
Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и успешни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз мисля че в България трябва да се разположат поне двеста ракети със среден обсег. По този начин всяка заплаха от варваристан ще получи достоен отговор за минути.
Ще ги превърнем в радиоактивна пепел.
Честито Рождество Христово на всички ! Даже и на такива ...
Тъй като вашата Коледа е на 7 януари, ще получите по здрав тогаз.
Весела коледа на всички които отбелязват Рождество Христово на този ден.
Между другото, виждам че те вълнува въпроса за ракетите, мислиш ли че са малко?
Щото гледах на картата на краварския гугъл, и се оказва че покриват всичко до Новоросийск?
Май не са малко, тъй като останалите две-три хиляди ракети ще бъдат разположени при нашите съюзници...Last edited by Имхотеп; 25.12.2018, 14:16.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЧестито Рождество Христово на всичките 32 пола по света
https://youtube.com/watch?v=sR4uyMjUnDILast edited by R1a1; 25.12.2018, 12:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Аз мисля че в България трябва да се разположат поне двеста ракети със среден обсег. По този начин всяка заплаха от варваристан ще получи достоен отговор за минути.
Ще ги превърнем в радиоактивна пепел.
Честито Рождество Христово на всички ! Даже и на такива ...
Коментар
Коментар