If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има някаква разлика, все пак, между това, да се прави политика (справка Тръмп) ѝ това, да се кряка пожфоруми. Справка - Импотеций, Барбата, redcretin &Co.
Аз мисля че докато ватаните не бъдат ликвидирани, мир няма да има.
За това и ни трябват ракети.
КАкво значи ликвидирани, как ликвидирани, нато не е агресивен блок, той е оставен да защитава държавите от тероризма. Или искаш да кажеш че нато са терористи и ще нападнат невинните руснаци. Ако е така , то трябва да изпратим съобщение на руснаците да се въоръжат. За момента руснаците никого не са нападнали
Вчера беше време и за подаръци, я да видим кой какво подари на близките си- аз се отчетох стандартно- парфюми за женското съсловие+ някой лев и някой лев за сина+ разни други дреболии. За мен парфюм
БАрби ти какво подари на близките си? Като изтънчен човек/ с вкус/ сигурно не си се разминал като мен с парфюми
На това му викат "Стокхолмски синдром" Стокхолмският синдром е психологическифеномен, при който заложникът се привързва към похитителя си и изпитва съчувствие и симпатия към него, често до такава степен, че да го защитава и да се идентифицира с него. Тези чувства обикновено се считат за ирационални в светлината на опасността или риска, понесени от жертвите, които бъркат липсата на действителна злоупотреба от похитителите си с акт на доброта.
Стокхолмският синдром може да бъде разглеждан като форма на травматично привързване, където заложнически сценарий не е напълно задължителен. Описва се като „силна емоционална връзка между две лица, в които единият е периодично тормозен, заплашван и т.н.“ Една често използвана хипотеза за обясняването на този синдром е основана на теорията на Фройд. В нея се предполага, че тази връзка се изразява в отговора на индивида към травмата, която изпитва, ставайки жертва. Идентифицирайки се с агресора е начин Егото да се защити.
Докато краварите не бъдат ликвидирани мир няма да има.Дядо Коледа им донесе фалита и се махат от Сирия искам да се махнат от всякъде и да не си врат гегата по света.Народите трябва да живеят в мир и никой никого да не напада.Хората трябва свободно да пътуват и да търгуват взаимно изгодно.
Аз мисля че докато ватаните не бъдат ликвидирани, мир няма да има.
За това и ни трябват ракети.
А ето и доказателството:
Първоначално изпратено от majnata
Москва отговори на обвиненията на Мей за "нахлуване": Още не сме опитали, но няма кой да ни спре
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Москва отговори на обвиненията на Мей за "нахлуване": Още не сме опитали, но няма кой да ни спре
"Британските власти напразно плашат народа си с някакво "нахлуване" на Русия, което са успели да отблъснат. Ако руснаците наистина бяха нахлули, британските военни не биха могли да защитят никого". С тези думи руският сенатор Франц Клинцевич коментира обръщението на британския премиер Тереза Мей към въоръжените сили на страната, която ги поздрави с успешната защита срещу "нахлуването на Русия".
Некои систематично прекаляват с водката и бирата ...
Искаш да кажеш че цяла западна европа страда от този синдром, все пак руснаците се разхождаха в единия край, а говедарите в другия край на европата. Аз не разбирах до сега, но сега ми стана ясно защо франсетата търсят непрекъснато съюз с германците и с говедарите. Има една поговорка че бития и е............. не си признават и за да се затвърди боят и еб.......... трябва да се повторят. Доколкото разбирам при франсетата трябва и да се потретят
Ми нещата си вървяха нормално някакси докато не се случи това с крим и донбас.
Тогава кисельов, салавьов, и вся асталная сволач заплашваха как щели да не превърнат в радиоактивная пил?
Това май за втори път го пиша, но може и да не си го прочел.
С други думи - квот' повикало, такова се и обадило.
Докато краварите не бъдат ликвидирани мир няма да има.Дядо Коледа им донесе фалита и се махат от Сирия искам да се махнат от всякъде и да не си врат гегата по света.Народите трябва да живеят в мир и никой никого да не напада.Хората трябва свободно да пътуват и да търгуват взаимно изгодно.
Тогава кисельов, салавьов, и вся асталная сволач заплашваха как щели да не превърнат в радиоактивная пил?
Бъркаш , всичко си вървеше нормално докато запада не направи преврат в Хохлия срещу законното правителство, и там не почнаха да скачат на Руснаците....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Това го очаквах.За руските ракети никой не ме е питал.По ония времена не питаха не че сега ще ме питат но поне мога да ги напсувам да им еба путката майчина на всички военнолюбци.И руски ракети не искам.Панимаеш,Не искам война.Не харесвам крадци и разбойници
Това май за втори път го пиша, но може и да не си го прочел.
С други думи - квот' повикало, такова се и обадило.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ракетите които ще разположим са защитни. При наличието им, сигурността на България ще е много по-добре гарантирана.
Пак да питам: Ако и щатите бръмчат и разтурят ДРСМД от какво точно ТЕ ги „пазеха”? И какво правим, задължително, превърнали се в руски мишени, след разполагането на тези ракети, както твърдиш, у нас? ТОВА е много странна „сигурност”. По дефиниция, истинска Сигурност имаме, когато и предпоставките за беда ги няма. Не се връзва, разбираш ли?
- Май не.
Коментар