Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Относно последния пост, нямам никакви възражения.
Аз самият бях с настройката да не давам оценки, ама сега се прочетох пак и ... очевидно не съм се сдържал.

Ето какво казал и президентът: Според президента Румен Радев сделката с апартамента на Цветан Цветанов далеч надхвърля обхвата на имотна сделка
Кюстендил, 21 март /Елица Иванова, БТА/
Според президента Румен Радев случаят с покупката на луксозния апартамент от зам.председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов далеч надхвърля обхвата на имотна сделка. Това пряко рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността, коментира пред журналисти в Кюстендил държавният глава. "Спомняте си, че само преди два месеца на своя годишен отчет призовах Комисията за борба с корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество и другите органи да навлязат и в старателно отбягвания периметър на властта. И много ясно казах, че ако това не се случи, търсенето на справедливост и на възмездие може да излезе извън рамките и механизмите на закона. Защото няма как тази антикопционна комисия, която е назначена и контролирана от Цветанов, да разследва Цветанов по беззъбия закон, наложен от самия Цветанов. И ако това не се случи, наистина можем да имаме сериозен проблем. И затова поредното според мен гарантирано оневиняване на Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото. Това е големият проблем, който ни очаква", каза Румен Радев.
Коментар