IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е не ви ли е ясно че пиздостанци са там за да изнесат златото на нарко-президента?
    Хуйло потрива маалки гадни ръчички, чакайки и останалото злато.
    Другите причини по които се сополивите, предполагам че са инструкции от Никола Мирчев.
    За всеки е ясно че пиздостан няма силици да противостои на САЩ във Венецуела.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

...с мироопазваща цел , да възпират агресията на САЩ ...
      Нееееееееееее, трябва да кажат с цел подобряване комуникацията между нациите

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Затова ли било цялото подскачане на говедарите, ще ме изкефи да направят една база в куба
        ...с мироопазваща цел , да възпират агресията на САЩ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Вчера четох някъде че Венецуела съгласно договора за военно сътрудничество с Русия от 2000г. е предоставила базата си на някакъв техен остров за постоянна Руска база в Карибския регион. В резултат САЩ подскачат като настъпена госпожица.
          Мисля че Краварите го усещат по същия начин както Руснаците усещат Американските напъне да имат военни в Украйна.....
          Затова ли било цялото подскачане на говедарите, ще ме изкефи да направят една база в куба

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение

Как си обяснявате постоянните големи аварии на токоснабдяването във Венецуела?
            Ами как може да си ги обясниш- стикс нет- май такъв беше вируса, отделно че имат много говедарско оборудване и онези могат да си го включват и изключват когато решат- погледни и по другите форуми какво се коментира. Всъщност затова руснаците изпратиха 100 човека- пиндосите викат че били военни, ако от 100 човека се плашат, ебаси великата сила, истината е че най вероятно има и военни, но има и компютърджии които да им оправят мрежите

Коментар

• https://www.facebook.com/okodavidi/v...UzNDkwNzA0ODg/
              препоръка е

Коментар

• Чак такава нагла крадлива коалиция като тая на герберите и седесето досега не е имало.А оня нещастник дет тежи 150 кила без гащи направо избива рибата.Все си мисля че не мое чак толкова гнусно да е ама политиците винаги ми показват колко са добри.Отврат пълен отврат и гнус

Коментар

https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща
                  Вчера четох някъде че Венецуела съгласно договора за военно сътрудничество с Русия от 2000г. е предоставила базата си на някакъв техен остров за постоянна Руска база в Карибския регион. В резултат САЩ подскачат като настъпена госпожица.
                  Мисля че Краварите го усещат по същия начин както Руснаците усещат Американските напъне да имат военни в Украйна.....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща
                    Как си обяснявате постоянните големи аварии на токоснабдяването във Венецуела?

Коментар

• https://www.segabg.com/hot/trump-rus...leze-venecuela коментар 12- зип- някой има ли някаква информация за такива неща

Коментар

• Пазарният регулатор на Европейския съюз наложи рекордна глоба на рейтинговата агенция Fitch в размер на 5,13 млн. евро за нарушаване на правилата, целящи избягването на конфликт на интереси, съобщава Ройтерс.

Европейският орган за ценните книжа и фондовите борси съобщи в четвъртък, че в периода между юни 2013 г. и април 2018 г. 20% от подразделенията на компанията във Великобритания, Франция и Испания са били индиректно собственост на един човек чрез компания във Франция.

Да чакаш от мошенник истина- майко мила, или още жива да не бях. Я да чуем барбарон и импотент какво ще ни излъжат относно рейтингите

Коментар

• А да и по повод снощното ми писание сега се сетих че преди около 3-4 седмици мина някаква информация че пиндосите оглеждали атия- очаквам в близко време да я вземат, любопитно ми е тогава какво ще стане с разни договори които са подписани от сулю и пулю за някакви 20 дни пребиваване Само като информация поляците поискаха и получиха 2 милиарда долара наем за базите на нато в полша, България ще получи това което получава нашия пиндостанец вечер

Коментар

• Това не меше заяждане, а беше въпрос. В друг форум има един който се казва мутра, но му викат мутрев. Същият беше употребил абсолютно същите думи по адрес на цвинокио. Затова попитах, но не съм очаквал да получа отговор- както и да е

Коментар

• Александър Йорданов преди 6 месеца: Борисов е селски хитрец

Бойко Борисов: Гарантираме подкрепа на Александър Йорданов в листата ни

Да не говори за антон тодоров - шайката и онзи с очилата биков май се казва
                              Eто ги четирима тарикати които ще си пробиват път със зъби и лакти. За съжаление трябва да си част от системата за да промениш нещо- справка колко независими представители има в парламента. От друга страна ако си част от системата ще ти кажат - ти си приел да бъдеш част от тази система, ако не ти харесва -напусни и се започват едни жалби за предадени интереси, как еди кой си не изпълнявал партиините поръчения и други такива. Какъвто народа такива и управниците- на се наядоха тези горе мама им да е...........Ама аз ако бях там още повече щях да крада- това е мисленето на човека- същото е на бойко- все още сме запазили някакви контакти с бг - миналата година се видяхме с наш познат- има 3 5етажни блока във варна и ги дава под наем, но има също и цех за ароматизатори. Вътре работели по неговите думи около 10 човека- натиснали го гербаджиите да им прехвърли цеха- не да го продаде , а да го дари на някакъв мераклия. Преди 1 месец жена ми се чула с неговата жена- продал цеха на някакъв човек, иска да продава поне единия блок и да се мести в германия- миналата година ни разпитваха за цени на имоти изисквания и други такива. Така че това е положението, който миска да остава, който иска да хваща първият полет за луната, марс или къде да е

Коментар

• Съфорумници, недейте така! Постовете стават все по-дълги и все-по скучни.
                                Задайте български теми и да почваме.
                                Примерно:
                                1. Роми
                                2.Армия
                                3.Образование
                                4.Кметове
                                5.Здравеопазвани - е как можах да го забравя
                                6.Пътища
                                7. Данъци

и т.н и т.н
                                Last edited by aleks262; 28.03.2019, 12:33.

Коментар

Working...
                                X