IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Русофилите така са ги оплели вече, че като кажат "НПО" и си мислят нещо американско. У нас активните НПО-та са главно руски, като има и някакви организацийки като БХК, за гейове и подобни, които само спомагат за руската пропаганда, лееща се на всяка крачка вече

НПО-та на ватниците в България, имат си и Координационен съвет "България-Русия"
    Национално движение “Русофили” - председател Николай Малинов
    Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД - председател проф.Захари Захариев
    Форум “България-Русия” - председател д-р Светлана Шаренкова
    Дружество на русистите в България - председател проф. д-р Валентина Аврамова
    Софийското сдружение на приятелите на Русия „Александър Невски” - председател Любомир Коларов
    Дружеството на възпитаниците на съветски и руски университети „Найден Геров” - председател Снежана Тодорова
    Българо-руската търговска промишлена палата - председател доц. д-р Желю Добрев
    Българо-руски клуб “Шипка”
    Евразийски клуб България - семейство Баневи
    Руски културно-информационен център в София
    Славянско дружество в България - председател Стоил Фердов
    Сдружение „Славяни” - проф.Захари Захариев
    Славянска литературна и артистична академия, Варна - председател Елка Няголова
    Съюз на комунистите в България - председател Костадин Чакъров
    Федерация на съотечествениците - с 35 клуба в страната
    Фондация “Устойчиво развитие за България” - председател Станка Шопова
    Български антифашистки съюз - председател Симеон Игнатов
    Съюз на ветераните от войните - председател доц. д-р Иван Сечанов
    Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите - председател Петър Велчев
    Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса - председател ген. Стоян Топалов
    Земеделски съюз „Александър Стамболийски” - председател Спас Панчев
    Международна фондация „Георги Димитров” - председател Чавдар Стоименов
    Отечествен съюз - председател Симеон Симеонов

ПАРТИИ НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ
    Атака
    БСП
    АБВ
    Политическа партия „Нова зора” - Минчо Минчев
    Комунистическата партия на България - Александър Паунов
    Партията на българските комунисти - Васил Коларов и Минчо Минчев
    Българската работническа партия (комунисти) - Евгений Унанов
    и други
    Другарю, този списък вече го пуска и го четох.
    Това са български организации.

Помолих, за доказателство, да дадеш руски агенции, официално пръскащи пари като указаните по-долу американски, за които има официални финансови отчети.

Или, алтернативно, да бъде показано руско финансиране на горните български дружества.

Не се заяждам и не съм на барикадата, но без факти какво праиме?

Коментар

• аз избягвам да коментирам форумците по принцип, но не мога да не отбележа прогреса във възгледите на форумеца фон-чо...

мисля, че по миналата година или по-по миналата година се мярнах в инвестора около 3-ти март, за да нашокам некое либерално русофобско канче... тогава форумеца фон-чо твърдеше, че по резултати на така наречената Руско-турска освободителна война са ни освободили украинци румънци, финландци и други народи... като в друг свой пост долу горе по-същото време твърдеше, че са ни поробили русите. Лекарите на това му викат шизофрения, ний му викаме платена козяшка русофобия

ако някой иска може да порови архива на форума на инвестор и да цитира, аз считам че подобряване на здравословното му състояние е безспорен факт

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение
        Доказателство?
        Две американски агенции вече знаем, "Америка за България" и една с име нещо като "Фонд за развитие на демокрацията", официално финансирани от Държавния департамент и Конгреса.
        Дай руските, моля.
        Русофилите така са ги оплели вече, че като кажат "НПО" и си мислят нещо американско. У нас активните НПО-та са главно руски, като има и някакви организацийки като БХК, за гейове и подобни, които само спомагат за руската пропаганда, лееща се на всяка крачка вече

​​​​​​​НПО-та на ватниците в България, имат си и Координационен съвет "България-Русия"
        Национално движение “Русофили” - председател Николай Малинов
        Федерация за приятелство с народите на Русия и ОНД - председател проф.Захари Захариев
        Форум “България-Русия” - председател д-р Светлана Шаренкова
        Дружество на русистите в България - председател проф. д-р Валентина Аврамова
        Софийското сдружение на приятелите на Русия „Александър Невски” - председател Любомир Коларов
        Дружеството на възпитаниците на съветски и руски университети „Найден Геров” - председател Снежана Тодорова
        Българо-руската търговска промишлена палата - председател доц. д-р Желю Добрев
        Българо-руски клуб “Шипка”
        Евразийски клуб България - семейство Баневи
        Руски културно-информационен център в София
        Славянско дружество в България - председател Стоил Фердов
        Сдружение „Славяни” - проф.Захари Захариев
        Славянска литературна и артистична академия, Варна - председател Елка Няголова
        Съюз на комунистите в България - председател Костадин Чакъров
        Федерация на съотечествениците - с 35 клуба в страната
        Фондация “Устойчиво развитие за България” - председател Станка Шопова
        Български антифашистки съюз - председател Симеон Игнатов
        Съюз на ветераните от войните - председател доц. д-р Иван Сечанов
        Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите - председател Петър Велчев
        Съюз на сержантите и офицерите от резерва и запаса - председател ген. Стоян Топалов
        Земеделски съюз „Александър Стамболийски” - председател Спас Панчев
        Международна фондация „Георги Димитров” - председател Чавдар Стоименов
        Отечествен съюз - председател Симеон Симеонов

ПАРТИИ НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ
        Атака
        БСП
        АБВ
        Политическа партия „Нова зора” - Минчо Минчев
        Комунистическата партия на България - Александър Паунов
        Партията на българските комунисти - Васил Коларов и Минчо Минчев
        Българската работническа партия (комунисти) - Евгений Унанов
        и други

Коментар

• Фоне,
          заради аватара ти все се подлъгвам, че чета v_tin.

Ше зема да се регистрирам и поствам с твоя ник за наказание.

Коментар

• Първоначално изпратено от eta orel Разгледай мнение

Доказателство?

Две американски агенции вече знаем, "Америка за България" и една с име нещо като "Фонд за развитие на демокрацията", официално финансирани от Държавния департамент и Конгреса.

Дай руските, моля.
            Доказателства- йок бурда- на български- тука няма- има само вярвайте ми

Коментар

• Ако не си разбрал, fon - нормално за определено ниво на развитие - когато се правят системи от критична важност за сигурността, входящият качествен контрол (за компоненти, софтуер, качество на сглобки, проходимост на канали и т.н.) е сериозна мярка за гаранция. В момента - старата система, отпреди отдавна - ги избират по цвят, мирис, тлъстинка и обещания. „Това, което АЗ ти обещая, НИКОЙ (сещай се, ѝ аз!) не може да ти даде.”
              Е, пита се:
              - Добре де, докога като шарани? Е ли хомо „сапиенс” (и/или ѝ) си остава и СЕ ОСТАВЯ да го правят на ѝ управляват хомовци.
              После, уж основателно, мразим хомовците, а акъл ни не иде. НЕ СМЕ дори близо до / измежду (най - да не говорим) интелигентните народи. Държим се и се доказваме като обратното.
              Та, когато твърдящи, че ме превъзхождат, едва ли не - ми излизат с номера, които съм отхвърлил преди повече от десетилетие, как да глефам на такива, освен с недоверие, ирония и присмех?

ТИ ми кажи.
              Last edited by Pyramid; 06.05.2019, 13:22.

Коментар

То ти ако ще оплюваш всеки евродепутат трябва да не пращаме никого. Имаш ли да ми предложиш някого по-добъ
                https://www.youtube.com/watch?v=ELX_CqveATU после ебенье нема каенье

Гласувай за когото те господ научи, но помни това клипче

Коментар

Русия в момента налива луди пари у нас не просто да разяжда държавата ни, ами да й прокарваме като Троянски кон и политиката на Балканите и в ЕС.
                  Доказателство?

​​​​​​​Две американски агенции вече знаем, "Америка за България" и една с име нещо като "Фонд за развитие на демокрацията", официално финансирани от Държавния департамент и Конгреса.

Дай руските, моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    В Няколко видеа се споменава че бил с меки китки, доколко е вярно не знам и не ме интересува.
                    То ти ако ще оплюваш всеки евродепутат трябва да не пращаме никого. Имаш ли да ми предложиш някого по-добър, да не съм го забелязъл? То това е идеята. Да видим кой става. Иначе от разни дълги оплюваници кой не става няма файда. В бюлетината се пише за кого гласуваш, а не за кого не. Не мога да се похваля, че съм виждал Джамбазки и от 100м, въпреки че из София се виждат всякакви известни лица, но това изобщо не ми влиза в критериите. Често виждам примерно тук проф.Захари Захариев, с нов джип, с млада к...ва, двама сина в САЩ, ще се утрепе по телевизията да ни внушава любов към Русия. Ами който иска да гласува за него и приближените му, аз не мога да разбера как нормални хора могат да правят това. Хайде, него много не го и познават. Ами Сидеров когато искаше да бута паметника на Альоша нямаше пари да смени на жена си Капка скъсаните ботуши, като стана русофил, то не бяха млади к..ви, хотели по Париж и Хавана, навсякъде суперлукс. И това ли не може да види дори един пенсионер от провинцията, не знам. Явно не може. Успяват да го омотаят тия гадове. Имат си ефективна система. Русия в момента налива луди пари у нас не просто да разяжда държавата ни, ами да й прокарваме като Троянски кон и политиката на Балканите и в ЕС.

Коментар

• ГЕРП, МЕРП, БСП, ШмеСеПе, тинтири, минтири

България се намира под Европейско Хибридно Робство. РОБСТВО подло, лицемерно, извратено... РОБСТВО много по-жестоко от турското робство.

Ние гласуваме реално за колониалната администрация. ТАЗИ администрация, която:
                      Унищожи икономиката на страната
                      Унищожи селското стопанство
                      Сключи договорите за ТЕЦ Мариците
                      Продаде ЕРП-тата
                      Даде златните залежи на концесия
                      Подписа договори за безплатни пиндо бази
                      Изпрати български войничета да гинят мърциня по дунята за частни пиндо и евро интереси
                      Взема държавни и държавно-гарантирани кредити
                      Прекрати строителството на АЕЦ Белене и Южен поток

която ще продължи да служи на мазните очички и потни ръчички и и т.н. и т.н
                      Last edited by Макс; 06.05.2019, 12:10.

Коментар

• Честит имен ден! Живо и здраво името Георги!

Goran Bregovic - Djurdjevdan
                        https://www.youtube.com/watch?v=RWLaiLDa8sI

Коментар

Тук въпросът е обаче за кого ще гласуваш, а не за кого няма да гласуваш.

Искам да обърна внимание пак на начина на тези избори. Добре е народът да бута това да е системата и за другите избори. Някой ако реши да гласува за БСП, поне няма да бъде задължен да гласува за приватизаторката на Техноимпекс, Милиончева, Добрев и цялата тази престъпна шайка около нея. Освен това някой с труд може да си извоюва сам лице в дадена партия пред хората. А сега какво кака Корни ще избере кого да изберат в зависимост кой какви пари е дал, кой й е верен приятел, кой враг и т.н.
                          Ех, че се впрягаш. Недей така. Има отговори явни и неявни, аз съм дал ориентировъчен. Имам време за размисъл и ще го използвам. Много пъти съм казвал, че ще гласувам за личности, които са ми дали действителна гаранция че влизат да ме представляват и инструмент за отзоваването СИ, в случай на ДОКАЗАНИ корупция, злоупотреба/бездействие с власт и със служебно положение. Убедено, държа на това, т.к. ецединственият действен механизъм за възраждане на Родината ни но, тотално, всички медии, отказват изобщо да се повдига въпросът и да се обсъжда. Говоря за парламентаените избори. За ЕС, казах, за кого няма да гласувам. Останаха няколко субекта, измежду които, ще.

Коментар

• 6 май – парад, вехта техника и гордо наведени глави

май е Ден на храбростта, ден на Българската армия и свети Георги Победоносец. Войската ни има своята славна история – да не говорим на празника за лошите й мигове, - но днес е докарана до карикатурен вид. Благодарение на лоша и продажна политика, на некадърно управление и в крайна сметка от мълчанието на самите военнослужещи.

Не става дума само за осакатената численост. Политиците и генералите – които по брой вече настигат редниците – така и не успяха да реформират въоръжените сили. На парада на 6 май дефилират БТР-и, с каквито служехме преди 40 години. Говорят ни за танк Т-72 – произведен през 60-те и въведен на въоръжение през 1972 година. Препасали сме Калашници, модел 1947 година, а офицерите са с пистолети „Макаров“ от 1948 година… Вертолетът Ми-17 пък е от 1975 година, а Ми-24 – разработен през 1968 и въведен на въоръжение през 1970 година. Това ли е модерното ни въоръжение? Странно чувство за хумор… Ударили една боя, малко смазка и се пъчат – модерна и страховита армия… Та тя прилича на онази от времето на маршал Куликов и генерал Джуров от преди 50 години но в безкрайно умален размер .
                            Разликата е и в агитационните табла в поделенията – тези за НАТО, вместо онези за Варшавския договор. Това е цялото ни „развитие“ за 30 години. На съседите направо им тракат зъбите от страх…

Без коментар ........мъка !
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Абе Джамбазки не е чак толкова лош , даже на моменти ми е симпатичен.

Виж оня Сашко Йорданов дет го намърдаха в листата на ГЕРБ от СДС кат го вида и ми се додрайфа....
                              В Няколко видеа се споменава че бил с меки китки, доколко е вярно не знам и не ме интересува. Срещал съм се 2 пъти с него преди време- може би 10 години или малко повече, за лош не е лош, но е винаги един ............... нахъсан някакъв, все едни гръмки фрази, подскокоросваше искрен , юлиан/ сега са депутати и галин- сега е областен на русе - да ходели да бият едни проповедници- не знам в зората на демокрацията бяха плъзнали едни такива- евангелисти и други такива, ама той да се включи, да го му ударят един тупаник и на него- аааааааааааа не може. Нещо като барбарон- само дето барбарон казва аз съм дърт и съм бил................. , вярвайте ми, а този излиза с лицето си. Но това не променя нещата.

Коментар

• Абе Джамбазки не е чак толкова лош , даже на моменти ми е симпатичен.

Виж оня Сашко Йорданов дет го намърдаха в листата на ГЕРБ от СДС кат го вида и ми се додрайфа....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X