IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Аз мисля че в България трябва да се разположат поне двеста ракети със среден обсег. По този начин всяка заплаха от варваристан ще получи достоен отговор за минути.
    Ще ги превърнем в радиоактивна пепел.
    Ти - тях? И как бе, Аланкоолу? Ами то, те нашите и сега нямат НИКАКЪВ контрол над 1 (ЕДНА) база на наша територия, ако Това стане, ще ли им дадат янките? Едно, дали ще има н а кого, две, дали ще има какво да дават и три - ами то ракети със среден обсег до половин Раша не стигат, пък тя цялата и с далечен обсег, набучена като торта на рожденик със свещи. Определено, не се чуваш но, както казваше някой тук, „Разбира се, Вашето мнение е много ценно.”
    Last edited by Pyramid; 23.12.2018, 13:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Ми нисанчето дето искат да ми го пробутат братята кравари е разработка около 1970 година, и официално е спряно да се произвежда 2010

Само глупак може да се съгласи да му натресат нещо рециклирано с етикет ново , на двойна цена...
      Е става въпрос за ф16 вайпър.
      Разбира се мнението ви е много ценно.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://bg.wikipedia.org/wiki/F-16

Коментар

• Ето ви статия за избора на нов самолет в Индия.
          https://www.flightglobal.com/news/ar...ghters-447392/

Ф 16 Блок 70 участва, и става въпрос за ново производство, ~80% от самолетите да бъдат направени в Индия.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Нормалните хора си пият кафето в кафенетата по Champs Elysees
            Жълтите (червени) жилетки се налудуваха:
            17/11/2018: 282 000
            24/11/2018: 166 000
            1/12/2018: 136 000
            8/12/2018: 136 000
            15/12/2018: 66 000
            20/12/2018: 3 680
            22/12/2018: 800

Всяко чудо за 1 месец
            А бе доколкото гледах и френските телевизии бяха 800 човека в 06,00 сутринта. По късно бяха няколко пъти по 800, я кажи видя ли най сетне жълта жилетка

Коментар

Бе то и ладата е на пòловин цена, но си си купил нисанче, сув, нали?
              Що си се напънал не е ясно.
              ... Лицемерие?

Ми нисанчето дето искат да ми го пробутат братята кравари е разработка около 1970 година, и официално е спряно да се произвежда 2010

Само глупак може да се съгласи да му натресат нещо рециклирано с етикет ново , на двойна цена...
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Моля, без лични нападки.
                रादोस्त

Коментар

2012 са били един оферти, сега са други.

Тогава е ставало дума за втора употреба на половин цена , сега става дума за нови самолети.

А след като подръжката на Руските самолети е на половината на Ф16 .... ще се пънем не ми е ясно.
                  Единствената причина е че големия шеф е решил да ни стриже....
                  Бе то и ладата е на пòловин цена, но си си купил нисанче, сув, нали?
                  Що си се напънал не е ясно.
                  ... Лицемерие?

Last edited by Имхотеп; 22.12.2018, 19:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Не се срамувай , ти не си българин ...тъй че ...
                    Предполагам че си мислиш че ти си?
                    Не! Някъде по-назад в историята на вашата фамилия може би има насилствено замесен пиян ватан...
                    Last edited by Имхотеп; 22.12.2018, 19:08.

Коментар

Срам ме е от вас.

Истинските българи нямат и капка руска кръв в жилите си.
                      Не се срамувай , ти не си българин ...тъй че ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Факи,извинявай ама наистина не си добре.Като те е страх от руснаци стой си в САЩ,не мога да проумея как българин може да каже такова нещо.
                        Срам ме е от вас.

Истинските българи нямат и капка руска кръв в жилите си.

Коментар

2012 са били един оферти, сега са други.

Тогава е ставало дума за втора употреба на половин цена , сега става дума за нови самолети.

А след като подръжката на Руските самолети е на половината на Ф16 .... ще се пънем не ми е ясно.
                          Единствената причина е че големия шеф е решил да ни стриже....
                          Определено Грипен бе по-добрия вариант за БГ.
                          За съжаление явно държат БХ за топките, я с Магнитски или с друго...

Коментар

• barbaron
                            Junior Member Днес, 18:15
                            Нормалните хора си пият кафето в кафенетата по Champs Elysees
                            Жълтите (червени) жилетки се налудуваха:
                            17/11/2018: 282 000
                            24/11/2018: 166 000
                            1/12/2018: 136 000
                            8/12/2018: 136 000
                            15/12/2018: 66 000
                            20/12/2018: 3 680
                            22/12/2018: 800
                            Всяко чудо за 1 месец

Ти ше се запишеш ли доброволец срещу Русия бе ...

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                              Доколкото си спомням, щяло да ви бъде трудно. Нещо за Ирак и Сирия имаше.
                              Жалко ... мнението на такъв човек, който смята че в България трябва да се разположат поне двеста ракети със среден обсег, не бива да се трие в никакъв случай ... да остане в историята , ако станем на радиоактивна пепел .

Коментар

Аз мисля че в България трябва да се разположат поне двеста ракети със среден обсег. По този начин всяка заплаха от варваристан ще получи достоен отговор за минути.
                                Ще ги превърнем в радиоактивна пепел.
                                Факи,извинявай ама наистина не си добре.Като те е страх от руснаци стой си в САЩ,не мога да проумея как българин може да каже такова нещо.

Коментар

Working...
                                X