Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Искаш да се оправдаят думите на професора ли - за 80% дебили, моооооооже, ама не би
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ теб са те излъгали да гласуваш за СДС, пълно с агенти под прикритие на КГБ / ДС / БКП
И за гласуването в чужбина си прав - ако всичките в чужбина бяха минали по 50 - 300 км до някоя изборна секция,
не 28.76% а 80% щяха да са гласувалите за ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ (ДБ + ДСБ)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПо итогам второго тура Президентом Литвы избран 55-летний экономист Гитанас Науседа.
«Я хочу, чтобы США разместили от 1 500 до 3 500 военнослужащих в Литве. Еще одна важная вещь в том, чтобы воздушная полиция НАТО стала защитой воздушного пространства» - одно из его заявлений.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеИ теб са те излъгали да гласуваш за СДС, пълно с агенти на КГБ / ДС / БКП под прикритие
И за гласуването в чужбина си прав - ако всичките в чужбина бяха минали по 50 - 300 км до някоя изборна секция,
За втората част, - ами да бяха ги минали тия километри....А дали щяха да са 28% ,или 100% ....и за кой щяха да бъдат - ама.... изобщо не ми пука....
П.П.Барби,ако спреш да пишеш България с малка буква ,обещавам да не те псувам...
Last edited by retro_69; 27.05.2019, 11:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеИ отново - мрън,мрън,мрън...Оправдания,оправдания,оправдания. ...
Изборите за Европейски парламент са ВЕДНЪЖ НА ПЕТ ГОДИНИ...Не - всеки ден,не - веднъж седмично,не-веднъж месечно,не - веднъж годишно,а ВЕДНЪЖ НА ПЕТ ГОДИНИ.Ако виждаш достатъчно смисъл в гласуването и се "налага" ,ще "прахосаш" целия ден,а ако се наложи - и малко средства,и ще отидеш да гласуваш...
Последно съм гласувал 1990 г. за СДС....Да не гласувам е моят личен избор....Ако имах желание да гласувам,не виждам ,какво би ме спряло,да си затътря задника до най-близката секция,където и да съм по света...
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЕто защо не пускат гласуването по интернет
Изборите за Европейски парламент са ВЕДНЪЖ НА ПЕТ ГОДИНИ...Не - всеки ден,не - веднъж седмично,не-веднъж месечно,не - веднъж годишно,а ВЕДНЪЖ НА ПЕТ ГОДИНИ.Ако виждаш достатъчно смисъл в гласуването и се "налага" ,ще "прахосаш" целия ден,а ако се наложи - и малко средства,и ще отидеш да гласуваш...
Последно съм гласувал 1990 г. за СДС....Да не гласувам е моят личен избор....Ако имах желание да гласувам,не виждам ,какво би ме спряло,да си затътря задника до най-близката секция,където и да съм по света...
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЕто защо не пускат гласуването по интернет
" Ето защо не пускат гласуването по интернет "
Очевидно е, че Българите са предимно в Чужбина, русофилите - в българияLast edited by barbaron; 27.05.2019, 11:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСлучаят "Венсан Ламбер": Френски лекари спряха животоподдържащо лечение на пациент
Мен ме изключете веднага, ако изпадна в такова състояние на жив труп
Няма никакъв смисъл да измъчвам хората около себе си
Пък и червеите ще са доволни, а оня, бога от приказките за възрастни, ще си остане с пръст в устата
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧудесни резултати
Ще ви връщат обратно емигрантите и ромите - техните приятели социалистите и комунистите с жълти жилетки са на изчезване
А, и зелените ще ви затворят атомната централа и ще построят две нови - едната вятърна, другата фотоволтаичнаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАбе къде е Барби , искам да питам за резултата от изборите във Франция ?
Ще ви връщат обратно емигрантите и ромите - техните приятели социалистите и комунистите с жълти жилетки са на изчезване
А, и зелените ще ви затворят атомната централа и ще построят две нови - едната вятърна, другата фотоволтаичнаLast edited by barbaron; 27.05.2019, 09:44.
Коментар
Коментар