IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Филм по Нешънъл Джиографик за Путин.
    Разказва Робърт Гейтс, бивш държавен секретар по отбраната на САЩ:

"Президентът Буш се срещна с Путин и после направи прочутото изказване, че е погледнал в очите на Путин и е видял душата му. А след първата си среща с Путин аз се върнах и докладвах на президента Буш, че съм погледнал в очите на Путин и съм видял ХЛАДНОКРЪВЕН УБИЕЦ.
    ....
    Той стана президент, защото е обещал на Борис Елцин, че ще защитава семейство Елцин и всички пари, които то е откраднало. И спазва обещанието си. Днес в Русия никой не може да даде същото обещание на Владимир Путин и то е (не)реалистично. Лично аз вярвам, че ще напусне кабинета си с краката напред.
    С времето Путин убеди себе си, че не е просто руски президент, а че е бил избран, че бог му е възложил мисията да възвърне величието на Русия."

Бившият директор на ЦРУ Леон Панета:
    "Когато погледнеш в очите на Путин, виждаш само КГБ, КГБ, КГБ."

Коментар

• Россияне накопили около 14 млн кредитов с просрочкой более 90 дней.
      С сначала года данный показатель вырос на 12%, сообщил РИА Новости президент Национальной ассоциации профессиональных коллекторских агентств (НАПКА) Эльман Мехтиев. Количество "плохих" кредитов постоянно увеличивается, подчеркнул эксперт. Он напомнил о том, что три года назад дефолтными были 10 млн займов.

В НАПКА объясняют рост числа безнадежных кредитов "сложной ситуацией с реальными доходами населения, когда денег не хватает на очередной платёж". По оценкам Росстата, реальные располагаемые доходы россиян в первом полугодии 2019 года снизились на 1,3% в годовом выражении, во втором квартале спад замедлился до 0,2% с 2,5% в первом.

Данные ЦБ говорят о том, что просроченная задолженность физических лиц перед банками на текущий момент превышает 759 млрд рублей. При этом статистика строится на основании РСБУ и не учитывает проценты и штрафы, поэтому
      реальная сумма долга как минимум в два раза больше, подсчитал Мехтиев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Служил съм монти, но не като теб в строителни войски.
        Затова ти е малко объркано в главата.
        А иначе по времето когато БХ стана Главен, полицията още беше военизирана.
        Ето, видя ли как научи нещо ново,

Я Кажи как стана Главен......
        Почна акъл да даваш та продължи.....,
        А относно Строителни войски, водех на една рота до Клетвеното обучение в Сливница...поне циганчета учеха на работа и занаят....а сега евролиберализма ги учи как да краднат...
        Кефя се на информациите че са стигнали до Хамбург и продължават нататък....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е ,Смята се че Генерал е звание от Армията но Вие който не сте служили ,как ще знаете тези подробности....
          За Милицията се назначаваха за Генерали....от ВЪН.....и сега милиционерите са сложили некакви значки на пагоните а не носят армейски звания а старши комисар старши инспектор....такива работи...
          Служил съм монти, но не като теб в строителни войски.
          Затова ти е малко объркано в главата.
          А иначе по времето когато БХ стана Главен, полицията още беше военизирана.
          Ето, видя ли как научи нещо ново,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е него го направиха Генерал навремето, това значи че ти си картоФка от СамокоФ...

Е ,Смята се че Генерал е звание от Армията но Вие който не сте служили ,как ще знаете тези подробности....
            За Милицията се назначаваха за Генерали....от ВЪН.....и сега милиционерите са сложили некакви значки на пагоните а не носят армейски звания а старши комисар старши инспектор....такива работи...

Коментар

КОЙ ?
              БХ е генерал колкото аз съм КартоФка от СамокоФ........
              Е него го направиха Генерал навремето, това значи че ти си картоФка от СамокоФ...

Коментар

Е тук е известен като БХ, а амстербамката изчезна вдън земя, което не може да не радва.
                КОЙ ?
                БХ е генерал колкото аз съм КартоФка от СамокоФ........

Коментар

За Генерала...питай Амстербамката....
                  Е тук е известен като БХ, а амстербамката изчезна вдън земя, което не може да не радва.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                    И това:
                    Needles, feces and trash fill the streets

Коментар

Този път добре, ама кво стана предния път? Тея около теб за кой гласуваха?
                      За Генерала...питай Амстербамката....

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                        Емиграцията в САЩ е на лотариен принцип....да получиш зелена карта....е има и изисквания за престъпност/да не си бандит/ и др. ,докато в Канада пак си има изисквания за сигурност,но нй-важното е точковата система,нямаш ли събрани необходимите точки,например за образование брой точки, и другите ,нямаш ли точките АУТ-,следващият път....отделно интервюто.....
                        Значи ватето няма шанс... Особено и ако му намерят ония снимки...

Коментар

не ме интересува кой ще преставлява комунистите ,кой десебарите този път ще наложа всички около мен да гласуват антигерб....на бЕлотажа.
                          Не може повече толкова да се краде ,Явно....а Данчето ни лук яла ни лук мирисала а тези около нея с гуши като Камбани.....
                          Този път добре, ама кво стана предния път? Тея около теб за кой гласуваха?

Коментар

• Емиграцията в САЩ е на лотариен принцип....да получиш зелена карта....е има и изисквания за престъпност/да не си бандит/ и др. ,докато в Канада пак си има изисквания за сигурност,но най-важното е точковата система,нямаш ли събрани необходимите точки,например за образование брой точки, и другите ,нямаш ли точките АУТ-,следващият път.,ако изобщо го има!/...отделно интервюто.....

Не е като в ЕС да си джиткаш само с ЛК,и да гледаш какво да откраднеш.....
                            Last edited by vanevski; 03.09.2019, 14:51.
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

хахаха, както обикновено, остави франсетата, остави канадците, остави говедарите- гледай само руснаците. Кой от нас е в русия тъпчо. Гледаме държавите, където сме. Хайде напияи 5 приказки за канада

Ами чети,когато видиш за раша такъв наплив.....а защо е така....кой ще ни каже сега?

https://makeagif.com/i/SkaGNj

Мен, Канада не е САЩ. Тук твоите планове няма как да сработят, без необходимите документи нямаш шанс да си извадиш, канадско ЕГН, шофьорска книжка и да си отвориш банкова сметка, а без тях си господин НИКОЙ с нулеви шансове за реализация и легална работа. Канада няма лотария зелена карта и не се нуждае от неквалифицирани работници, такива си набавя от Мексико. С Мексико нещата са регулирани от много години...
                              Съжалявам ако съм те разочаровал, но нещата са доста по-сложни от твоите представи за реалността в Канада. Президента Тръмп, (Господ здраве да му дава) иска да промени системата в САЩ по подобие на канадската за може да изрита всичките необразовани и никому ненужни натрапници от САЩ.
                              Квебек е място за хора които предпочитат да започнат без много стрес и да си живеят като българските цигани на социални помоци, там раздават пожизнени социални помощи. Има хора които се раждат на уелфер и умират като такива. Ако не знаеш там е необходим френски език за всички нископлатени длъжности и такива които се заемат от хора без образование и квалификация, ако си квалифициран и само с английски ще се оправиш.

Bonne chance !

https://www.bgcanada.com/phpBB2/view...hp?f=1&t=50368
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                                Хитрите кумънисти са измислили изключително гнусен номер за изборите в София.Ще издигнат свой кандидат уж срещу Майчето да и го ....и понеже е сигурно че ще има втори тур а техния човек може да не е на втория тур тогаз уж с погнуса ще подкрепят Майчето...А ако Майчето спечели тогава ще турнат усмивките.Аз лично не вярвам че Майчето ще спечели.И тя и Фандъкова са едно и също нещо.
                                не ме интересува кой ще преставлява комунистите ,кой десебарите този път ще наложа всички около мен да гласуват антигерб....на бЕлотажа.
                                Не може повече толкова да се краде ,Явно....а Данчето ни лук яла ни лук мирисала а тези около нея с гуши като Камбани.....

Коментар

Working...
                                X