Бойци на Свободната сирийска армия са пристигнали в турска гранична област 09.10.2019 / 13:51
Истанбул, 9 октомври /Специално за БТА от Нахиде Дениз/ Бойци на Свободната сирийска армия, които се планира да навлязат заедно с турската армия в Северна Сирия, са пристигнали в турската гранична област. Според съобщение на агенция ИХА войниците на сирийската опозиция...
Русия, Турция, Асад и вярната му армия, Свободната сирийска армия и Други антправителствени военни формирования, Кюрдите в пъстрото им многообразие ...
в този многоъгълник става прекалено интересно и дяволски трудно!
Не ми е ясно, почти съм склонен да не вярвам, че е възможно откриване на обща допирателна.
САЩ и Турция говорят вече враждебно, направо се замерват със заплахи.
Американците демонстрират, че основните им съюзници в региона вече са други.
Позицията на саудитите ??
Всичко това в двора ни!
Истанбул, 9 октомври /Специално за БТА от Нахиде Дениз/ Бойци на Свободната сирийска армия, които се планира да навлязат заедно с турската армия в Северна Сирия, са пристигнали в турската гранична област. Според съобщение на агенция ИХА войниците на сирийската опозиция...
Русия, Турция, Асад и вярната му армия, Свободната сирийска армия и Други антправителствени военни формирования, Кюрдите в пъстрото им многообразие ...
в този многоъгълник става прекалено интересно и дяволски трудно!
Не ми е ясно, почти съм склонен да не вярвам, че е възможно откриване на обща допирателна.
САЩ и Турция говорят вече враждебно, направо се замерват със заплахи.
Американците демонстрират, че основните им съюзници в региона вече са други.
Позицията на саудитите ??
Всичко това в двора ни!
Коментар