Смятах да направя някаква иронична забележка, че дългата ръка на София, умело направлявана от дипломатическия корифей Е. Захариева, която е един от многото аватари на БХ, извърши подъл маньовър и спря Скопие и Тирана за ЕС, като умело и подмолно насъска срещу тях Париж и Амстердам, но съвсем случайно през някакъв линк попаднах на едно предаване на В. Енчев в бст, което бях готов да прескоча, но забелязах физиономията на Вацев и все пак кликнах.
Вече публикувах изригването на Енчев, което се появи във Фейсбук, по повод на грозното развитие в българо-македонските отношения и не вярвах, че повече от тази трънка ще изскочи заек.
Обаче съм грешал, много съм грешал!
Това просто трябва да с е чуе!
От всеки български патриот!
Пък всеки после да си решава, иска ли да чуе допълнително и съжденията Вацеви по отношенията на геополитиката и рисковете пред България!
Вече публикувах изригването на Енчев, което се появи във Фейсбук, по повод на грозното развитие в българо-македонските отношения и не вярвах, че повече от тази трънка ще изскочи заек.
Обаче съм грешал, много съм грешал!
Това просто трябва да с е чуе!
От всеки български патриот!
Пък всеки после да си решава, иска ли да чуе допълнително и съжденията Вацеви по отношенията на геополитиката и рисковете пред България!
Коментар