IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Барбаросче, като те гледам и с тъга преценявам, че вероятно и на мен не ми остава много време.
    Хищно е времето!
    Като оглупея съвсем, ще ти се обадя да си споделяме времето и да си пийваме кафенце!

Жена ми нещо ме е подяла да я водя в Париж на романтична екскурзия. Ма, пусто това ние мъжете хич не ги разбираме романтичните неща. Ние сме практични. Гледам цените на хотелите, много се вдигнали, бе приятелю!
    Дали пък няма д аможе да се приютим при теб за 2-3 дни, най-много 5-6.
    Ще ти бъда вечно признателен и дори ще почна да те хваля!

Апропо, колко струва една кутия папироски при Гранде Насион. Щото гледам, че франсетата много са се поохарчили с по 2 евро на калпак за нотрдама. Един приятел има теория, че кутията цигари е най-верният показател за стандарта, ма то хора различни, вярвания шарени!
    Заведи я, то това не е лошо. (докато не се е случило пак нещо с Нотрдам). Ще хвърлите по едно око заедно из лувърите, версаите, железната кула, булонския лес и тем подобните парижки романтики и потайности
    Барбарончо няма да се стиска, ще помага с превода
    Last edited by precakanoto; 21.10.2019, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikoj Разгледай мнение

Всички го знаем този младеж, казва се Иван и е напуснал през 2015.
      хахахаха...според мен не е напуснал БСП а Карлуково но то е почти същото ...
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Преди няколко месеца медия публикува статия, в която пише, че млад член на БСП е напуснал БСП.,
        Всички го знаем този младеж, казва се Иван и е напуснал през 2015.

Коментар

• Преди няколко месеца медия публикува статия, в която пише, че млад член на БСП е напуснал БСП. В статията пише, че БСП върви по пътя на идеен, организационен, кадрови и финансов крах. В същата статия пише, че председателят на БСП започва да проявява синдрома на куция кон.
          Нека никой никога да не гласува за БСП.
          Нека всичи се обединим около каузата винаги да гласуваме против БСП и нека никой никога да не гласува за БСП.
          Нека всички, които имат право да гласуват на предстоящите местни избори, да гласуват против БСП и нека никой никога да не гласува за Мая Манолова.
          Наскоро един мъдрец заяви, че хората в София презират комунистите и затова никой няма да гласува за Мая Манолова, защото въпреки че Мая Манолова се е маскирала като уж независима, хората са разбрали, че Мая Манолова е върла комунистка,
          Last edited by Ivan2015; 21.10.2019, 01:24.

Коментар

Остана една седмица!

Ако вярвате, че истинският проблем на нашата страна е липсата на алтернатива, идете всички и пуснете една бюлетина: Не гласувам за никого!
            Кажете го ясно, но всички, поне веднъж!

След това идете на площада и просто помълчете. Усмихнете се окуражително на съседа до вас, който с разкривени букви и нескопосано е написал на измачкан лист: Не гласувам за никого!

Поне това!
            Че като не ходя нали същото им казвам.Те не се интересуват от мене и аз от тях.Боли ма за кирливите им избори.Животът ми зависи само и единствено от Бог мога си и без депутати кмет министри и президенти.
            Last edited by RUBLA; 20.10.2019, 22:35.

Коментар

• Остана една седмица!

Ако вярвате, че истинският проблем на нашата страна е липсата на алтернатива, идете всички и пуснете една бюлетина: Не гласувам за никого!
              Кажете го ясно, но всички, поне веднъж!

След това идете на площада и просто помълчете. Усмихнете се окуражително на съседа до вас, който с разкривени букви и нескопосано е написал на измачкан лист: Не гласувам за никого!

Поне това!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Мер----ца се прави че не забелязва истината в статията
                "Европейският съюз определено се е поучил от грешките си при присъединителните процедури с България, Румъния и Турция."

Умно момче е Макрон, разбрал е къде все още червената сган е на власт
                Барбаросче, като те гледам и с тъга преценявам, че вероятно и на мен не ми остава много време.
                Хищно е времето!
                Като оглупея съвсем, ще ти се обадя да си споделяме времето и да си пийваме кафенце!

Жена ми нещо ме е подяла да я водя в Париж на романтична екскурзия. Ма, пусто това ние мъжете хич не ги разбираме романтичните неща. Ние сме практични. Гледам цените на хотелите, много се вдигнали, бе приятелю!
                Дали пък няма д аможе да се приютим при теб за 2-3 дни, най-много 5-6.
                Ще ти бъда вечно признателен и дори ще почна да те хваля!

Апропо, колко струва една кутия папироски при Гранде Насион. Щото гледам, че франсетата много са се поохарчили с по 2 евро на калпак за нотрдама. Един приятел има теория, че кутията цигари е най-верният показател за стандарта, ма то хора различни, вярвания шарени!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Такъв коментар може да направи само изключителен интелектуалец.

Отдавна съм смъкнал от плещите си желанието и надеждата да те даря с просветление и да те цивилизовам, теб и подобните ти. Това се оказа непосилен товар, поради което зорлем станах един напоправим простак, който има привилегията да говори истината, без да подбира думите и да се притеснява, че няма да му даряват лайкчета.

Новият лозунг е: Да сразим лъжеинтелектуалците с нашето презрително мълчание!
                  (Защото има опасност, след като ни биха с аргументи, да нибият и с простащина!)

Коментар

• Мер----ца се прави че не забелязва истината в статията
                    "Европейският съюз определено се е поучил от грешките си при присъединителните процедури с България, Румъния и Турция."

Умно момче е Макрон, разбрал е къде все още червената сган е на власт

Коментар

• Разбирам те, Дичев!!
                      Иска ти се с не дотам грозни приказки, звучащи претенциозно умно, да внушиш грозната истина!
                      При което, обаче, бягаш от изричането на грозната истина!

Сякаш живеем в две Българии

Има изведено и едно подзаглавие:
                      Елитите и нарастващото презрение

Ако прибавим в повествованието - недоверие и отхвърляне, омраза (двустранна), търсене на реванш и възмездие, то картината ще е по-пълна.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ние/ аз съм националист и ходя на черното море.
                        Като е циганското лято, нали?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Правителството на Великобритания одобри началото на операция "Жълт чук"

Заедно с жълтия чук неизбежно се подготвят и жълтите гащи, но заради едното приличие по темата се мълчи!
                          Такъв коментар може да направи само изключителен интелектуалец.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поздрави за червената сган Дерзайте

Коментар

• Защо Париж блокира Скопие и Тирана

Има редица аргументи, които просто не е удобно да бъдат написани. Аз самият се въздържам и в това отношение проявявам разбиране към президент Макрон и една качествена медия, каквато без съмнение е Дойче Велле. Още повече, че там нещата са действително дебели!
                              Обаче, защо покрай очевидната, позната и ясна за всички типична френска ксенофобия, която деликатно е набъркана в статията с езоповски език, не са отбелязали и друг очевиден и ясен мотив, който не е тайна за никого.

Французите извънредно много обичат парите. Това е всеобща човешка черта, но при тях е много силно застъпена. Те са сериозен получател (сега му се вика научно бенефициент) на европейски земеделски субсидии, а това отколе е трън в очите на много други държави, които с огромно удоволстви биха ги порязали. Приемането на остатъка от бивша Югославия, че и Албания в добавък, ще бъде основателна причина да с е преразгледа евробюджета, включително и преразпределението на перата, включително подходите при формирането им. А франсетата в никакъв случай не са съгласни.
                              Нищо ново под слънцето.

Срам и резил сме готови да изтърпим, но не и да с е разделим с пари и привилегии.
                              Това е девизът!

Коментар

• Правителството на Великобритания одобри началото на операция "Жълт чук"

Заедно с жълтия чук неизбежно се подготвят и жълтите гащи, но заради едното приличие по темата се мълчи!

Коментар

Working...
                                X