Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕто, радвай се още https://www.recalls.gov/
А след това ми покажи аналогична информация за българските и руските магазини.
Няма да намериш, защото безшумно и безропотно сте излапали дефектните продукти
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕто, радвай се още https://www.recalls.gov/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеUPDATE: Walmart now subject to massive meat recall
Meat sold at Walmart, Metro, Fortinos, local retailers recalled due to E. coli, Listeria concerns --https://www.yorkregion.com/news-stor...p3GHY.facebook
Коментар
-
UPDATE: Walmart now subject to massive meat recall
Meat sold at Walmart, Metro, Fortinos, local retailers recalled due to E. coli, Listeria concerns --https://www.yorkregion.com/news-stor...p3GHY.facebook
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеУтренний намаз в городе Москва
Към края на 2017 само във Париж има 460 джамии , докато във цяла Франция джамиите са над 3 000 броя.
Докато Катедралата на Парижката Света богородица може да приеме не повече от 1500 богомолци, най-голямата действаща джамия във Франция в Еври-Куркурон (департамент Ессон) е разчетена за 5000 вярващи. Сега завършва строителството на Катедралната джамия в Марсилия за 7000 души. Ислямът стана втора по численост религия във Франция, след като мюсюлманите по брой надминаха протестантите. По стените на всички ресторанти и кафенета в арабските квартали на Париж може да се прочетат цитати от Корана.
Френските власти се опитват да установят контрол над ставащото в джамиите и дори са закрити 22 от най-екстремистките, където са вербувани терористи за ИД (Там воюват повече от 3500 френски граждани.)
И това при условие че преди 50-60 години по Френските земи не е имало нито един ммюсюлманин !!!
Last edited by markov; 22.10.2019, 10:50.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Реших да им пусна малко иннформейшън,като ходят на отчет при государя си в новата родина ,да се съобразяват с правилата там!
Според РПЦ православни в раша са около 80 милиона,но повечето не спазват религиозните рутуали!
По сталиново време са взривявани църкви и са избити хиляди свещеници....за "славата" на пролетарската революция!
Амин!Last edited by vanevski; 21.10.2019, 23:08.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Четох някъде че Нотрдам щели да я възстановяват като джамия че да е политически коректно.
Расписание намаза в городе Москва
Время намаза Москва
Фаджр 05:25 Восход 07:11 Зухр 12:16 Аср 14:43 Магриб 17:16 Иша 19:11
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗаведи я, то това не е лошо. (докато я има още Нотрдам). Ще хвърлите по едно око заедно из лувърите, версаите, железната кула, булонския лес и тем подобните парижки романтики и потайности Барбарончо няма да се стиска, ще помага с преводаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Велики фараоне и в Санкт Петербург има какво да се види
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Начев а защо не заведеш жената в Москва, там също има какво да се види. Например Мумията, Кремъл... А късно вечер в крайните квартали може да се пийне бояришник... Е марков разправя че са увеличили асортимента, имало вече и с вкус на сельодка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Начев а защо не заведеш жената в Москва, там също има какво да се види. Например Мумията, Кремъл... А късно вечер в крайните квартали може да се пийне бояришник... Е марков разправя че са увеличили асортимента, имало вече и с вкус на сельодка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Барбаросче, като те гледам и с тъга преценявам, че вероятно и на мен не ми остава много време.
Хищно е времето!
Като оглупея съвсем, ще ти се обадя да си споделяме времето и да си пийваме кафенце!
Жена ми нещо ме е подяла да я водя в Париж на романтична екскурзия. Ма, пусто това ние мъжете хич не ги разбираме романтичните неща. Ние сме практични. Гледам цените на хотелите, много се вдигнали, бе приятелю!
Дали пък няма д аможе да се приютим при теб за 2-3 дни, най-много 5-6.
Ще ти бъда вечно признателен и дори ще почна да те хваля!
Апропо, колко струва една кутия папироски при Гранде Насион. Щото гледам, че франсетата много са се поохарчили с по 2 евро на калпак за нотрдама. Един приятел има теория, че кутията цигари е най-верният показател за стандарта, ма то хора различни, вярвания шарени!
- 1 like
Коментар
Коментар