IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Честит празник на Народните будители на всички Българи!

    Приятна изненанда в тази тема Цяла група мислещи за България съфорумци са си проправили пътека ))

    За мое съжаление, един млад технократ с конкретни проекти и знания, че и опит, не успя миналата неделя да пробие мръсния път към политическото местно управление в София. Има хора, родени с мисия, може би е от тези единици Б. Бонев, но засега софиянци предпочитат категории и празни, лишени от съдържание идеологии, наричани кратко леви - десни, някои дори търсят и позициониране като градска единица, вероятно заради въображаема селска, например десница.
    https://www.facebook.com/spasisofia/
    www.spasisofia.org

    Тази неделя имам друга алтернатива. Не мисля нито да повръщам, нито да си запушвам носа, сори драги ми, Начев, не ми допадна лексиката, в иначе толкова аргументираните ти мисли
    В живота се водим от приоритети.. Не харесвам тоталното сливане на съдебна, изпълнителна, местна, законодателна(има ли закон, който Герб не иска и да е възможно да бъде приет?) и медийна власт. Един от начините за промяна и шанс за прозрачност е лишаване на софийския комфорт на разпределение на парични потоци от Герб. Поне, в някаква степен това ще се случи с избора на Манолова.
    Борисов, Пеевски и Гешев стигат!

    п.п. Интересен ми е отговора на въпроса: С колко би скочил индекса в понеделник, ако Фандъкова ЗАГУБИ изборите в София?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

      Хер Начев, хер Начев ... Преди няколко години, когато този опонент жени сина си, единият от почетните гости е бил господин Борисов. Вероятно се сещаш кой е бил другия почетен гост
      Наздраве!
      Сещам се, драга ми приятелко!
      Хич дори не съм изненадан!
      Затова, вземате си силни лекарства против повръщане!
      Въпреки лекарствата, подсигурявате се с един удобен съд с широко гърло!
      Призовавате Господа и всите светии!
      Пускате бюлетина с дълбоко отвращение, но след дълбок и мъчителен размисъл!
      Драйфате обилно ...
      Те така.

      Моят сценарий не е много убав, ама преди предния избор предложих на колегите да идат и при липса на приемлив за тях вариант, поне да пуснат едно: Не подкрепям никого!
      Очевидно не ме послушаха!
      Не бяха и длъжни. Създаваха се едни измамни усещания и надежди. Слънцето грееше.

      Е, днес ножът е до кокала!

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

        Ако мога да перефразирам една моя приказка - "Не искам да съм богат, а да имам богати приятели", ще напиша:
        "Не искам да съм умен, а да имам умни приятели :.."
        Тааа, мога да си представя дилемата, пред която са изпраени хората в Търговище - ще гласуват,ще пият, за да забравят за кого са гласували и ще повръщат от отвращение за избора си...
        Мен ме вълнува гласуването в София - дали ККК ( Крадливата Кукла на Конци ) ще спечели изборите....
        Дано младите, красивите, умните и богатите се явят на изборите, че иначе циганите, обръчите от фирми и общинските лапачи пак ще спечелят....
        И в темата политика могат да с е водят интересни разговори, при това тематични. Не всичко опира до раздаване на ритници, драскане и хапане (кой каквото може), както обичайно се случва тук по фило-фобска линия.
        Нищетата и богатството са отколешни предизвикателства и преследват вида ни от пръкването му.
        Бедността е жестока, а многото пари са безпощадни.
        Не възразявам да имам много богати и умни приятели, поне доколкото самите те настойчиво го искат и се стремят към богатства и просветеност, но това същевременно малко ме и натъжава, защото събирането на много имане на едно място неминуемо води до значителни промени в социалния и емоционалния живот на субекта и в резултат на това приятелства погиват, а на тяхно място се пръкват полезни контакти. Всичко това има обективна природа и аз не съм склонен да упреквам актьорите в тези пиеси заради някаква предполагаема лошотия или други предполагаеми низки качества.
        Ето, моят сърдечен приятел от детските години на интернета - барбароса, направи се на разсеян, че имам пътуване до Париж, в резултат на което с жената последната вечер се наложи да я изкараме под един от мостовете на Сена, че парите за евтинките хостели свършиха. Приятел, приятел, ама единият е с 10К месечен доход, а пък другият - същински голтак. Иначе, отношенията ни чисти, хармонични, балансирани, ама как да си приятел с толкова много К?!
        Там, апропо, се запознах с един изпаднал от колата на живота ПиЕйчДи, който на развален английски ми разказа, че го познавал, щото все се бутал да носи бастуните на Делон и Белмондо, а те пък се гнусели от него и процеждали под сурдинка: Ей на, онзи натрапник с бруталния акцент пак е дошъл да се мазни! Мерси боку, ама баста! Що не дойде нЕкоя студеНка на консултация?!
        Политика - всеки гледа нагоре, всеки гледа към туй, което му липства!

        Госпожа ККК вече неприлично много години се прави на добро славейче, кротка, незлоблива и беззащитна женица, която е срамота да бъде нападана.
        Тия дни, обаче, беше при Хекимян и мяукащо-фалцетният и тон изведнъж доби леко стоманен оттенък, ама едни такива много тънки нишки. Много и стана неприятно, че циганите от маалите под строй са глусували за нея. Днес пък, БХ излезе с версия, че това е постановка, която е организирана и платена от опонентката и. Абе, смях или плач - изберете сами. Останалите - да вървят в театъра на сенките и абсурда!
        Естествено, че ни интересува основно София, но в последните дни надеждата ме напуска. Младите, умните и красивите още не са изяли достатъчно шамари от живота, а пък и страдат от синдрома на вярата в собственото си безсмъртие или поне за изхода през терминал 2.
        Простете им, те не знаят що вършат, но като няма нищо по-добро, пак на тях ще с е надяваме!

        Приятелите ми в Пловдив също с а ошашавени. Новата звезда бил блед и безлик до прозрачност, а пък на бат Славе по принцип не можело да се има много вяра ...
        Драма!

        Заредете се с лекарства против повръщане и гласувайте с акъла си!
        Last edited by nachev; 01.11.2019, 17:55.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

          В идеалния случай на първи тур се гласува по убеждение.
          На втори е различно.
          На втори тур се гласува с най-различни мотиви и аргументи:
          Щото си ми приятел и не защото не го знаеш, а за да те уважа, неизчерпателно ще изброя някои от тях:

          - по убеждение,
          - с ентусиазирана подплатеност,
          - за по-малкото зло,
          - с отвращение,
          - др.

          Вероятно не точно Димитров, а опонентът му привлече вниманието ми
          Хер Начев, хер Начев ... Преди няколко години, когато този опонент жени сина си, единият от почетните гости е бил господин Борисов. Вероятно се сещаш кой е бил другия почетен гост
          Наздраве!

          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

            Ако мога да перефразирам една моя приказка - "Не искам да съм богат, а да имам богати приятели", ще напиша:
            "Не искам да съм умен, а да имам умни приятели :.."
            Тааа, мога да си представя дилемата, пред която са изпраени хората в Търговище - ще гласуват,ще пият, за да забравят за кого са гласували и ще повръщат от отвращение за избора си...
            Мен ме вълнува гласуването в София - дали ККК ( Крадливата Кукла на Конци ) ще спечели изборите....
            Дано младите, красивите, умните и богатите се явят на изборите, че иначе циганите, обръчите от фирми и общинските лапачи пак ще спечелят....
            Не е лошо да искаш да си богат, чиче. Поне, ще е честно казано.
            Last edited by Pyramid; 01.11.2019, 20:22.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Ami отново безпочвени обвинения. Може да се каже че даден човек е виновен- независимо дали е шпионин или крадец едва тогава когато съдът каже- виновен. Твоето е обвинение без доказателства, всъщност не съм/сме изненадани от едно такова обвинение от теб, всеизвестно е че искаш да принадлежиш към нация от крадци и убийци. Просто сега се мъчиш да добавиш точка за пред наблюдаващия

              Напиши осъдени израелски шпиони в говедария и ще получиш отговор- всъщност може да смениш имената- израел и говедария с които други искаш.
              Ti si geniй вате.
              Москалският шпионин е дипломат, не може да бъде съден. Според прокуратурата разследването е прекратено, защото москалският агент има дипломатически имунитет. Но може да бъде изгонен, както и е станало.
              А според БХ

              Първоначално изпратено от БХ
              Изгоненият от България руски дипломат е опитал да вербува началник на българска специална служба. Това стана ясно от думи на премиера Бойко Борисов в предаването "Тази сутрин" по btv.

              За щастие човекът е изключително верен на Родината си и веднага дойде да ми каже, оттам нататък си направихме всички мероприятия, заяви Борисов.
              Е - както споменах, те имунитет имат но вербуваните от фабриката за тролове на готвача на жожито - не, и ги очакват нелеки дни.


              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                Ami отново безпочвени обвинения. Може да се каже че даден човек е виновен- независимо дали е шпионин или крадец едва тогава когато съдът каже- виновен. Твоето е обвинение без доказателства, всъщност не съм/сме изненадани от едно такова обвинение от теб, всеизвестно е че искаш да принадлежиш към нация от крадци и убийци. Просто сега се мъчиш да добавиш точка за пред наблюдаващия

                Напиши осъдени израелски шпиони в говедария и ще получиш отговор- всъщност може да смениш имената- израел и говедария с които други искаш.
                Той, г-н Й.Гьобелс III, така си плещи, за да се докарва. Като се замисля, дали не е подходящ за прокурор?
                ... и да чакам, да ме осъди за „измама”. Предупредил съм неведнъж, да приготви едни € 30 К за компенсация на морални щети, +разноските по делото. Като знам, колко е „смел”, ще има да чакам.
                Last edited by Pyramid; 01.11.2019, 20:23.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Ние ще изгоним техните,те ще изгонят наште......накрая ще им обявим война и ще ги превземем с бой на нож и вик урааааа щото няма да имаме
                  далавера от тях.
                  Точно. И Йози ще скача, за да докаже, че „ не е червен”. Пред началството от Краваристан. Ние вече го разконспирирахме като човек на Кремъл, така че...
                  Прочее, други шпиони у нас няма, ние нямаме ефективно действащи служби (ДАНС е държавна агенция на народно сплашване) и, съответно, други няма да гоним. Само ще ги ...„превербуваме” (-Нали така,се казваше-Йози?), за да оправдаем прозвището, цитирано ни от човека на ГРУ, Йози Гьобелс -III, за т.нар.„говноеди”.
                  ...и да бъде триж проклета вишновката!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                    В идеалния случай на първи тур се гласува по убеждение.
                    На втори е различно.
                    На втори тур се гласува с най-различни мотиви и аргументи:
                    Щото си ми приятел и не защото не го знаеш, а за да те уважа, неизчерпателно ще изброя някои от тях:

                    - по убеждение,
                    - с ентусиазирана подплатеност,
                    - за по-малкото зло,
                    - с отвращение,
                    - др.

                    Вероятно не точно Димитров, а опонентът му привлече вниманието ми
                    Ако мога да перефразирам една моя приказка - "Не искам да съм богат, а да имам богати приятели", ще напиша:
                    "Не искам да съм умен, а да имам умни приятели :.."
                    Тааа, мога да си представя дилемата, пред която са изпраени хората в Търговище - ще гласуват,ще пият, за да забравят за кого са гласували и ще повръщат от отвращение за избора си...
                    Мен ме вълнува гласуването в София - дали ККК ( Крадливата Кукла на Конци ) ще спечели изборите....
                    Дано младите, красивите, умните и богатите се явят на изборите, че иначе циганите, обръчите от фирми и общинските лапачи пак ще спечелят....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      И със какво мистър Начев, г-н Димитров привлече твоето внимание ...?
                      В идеалния случай на първи тур се гласува по убеждение.
                      На втори е различно.
                      На втори тур се гласува с най-различни мотиви и аргументи:
                      Щото си ми приятел и не защото не го знаеш, а за да те уважа, неизчерпателно ще изброя някои от тях:

                      - по убеждение,
                      - с ентусиазирана подплатеност,
                      - за по-малкото зло,
                      - с отвращение,
                      - др.

                      Вероятно не точно Димитров, а опонентът му привлече вниманието ми

                      Коментар


                      • И със какво мистър Начев, г-н Димитров привлече твоето внимание ...?

                        Коментар


                        • Иска ми се да извикам името Господне, но в случая е грехота и няма да го направя.
                          Какви времена доживяхме!
                          Ето, примерно вземете мен.
                          Аз съм обезверен, обезкуражен, че да не кажа и нещо повече гражданин, но ... все пак още гласуващ гражданин.
                          И като стана дума за избори, нека споделя нещо, което силно ме изненада, а още по-интересното беше, че изненадата дойде от самия мен. Днес е последната възможност да споделя за това свое изживяване.

                          Прегледах резултатите, които цик е публикувала за големите (областни) градове и се питах за евентуалните шансове на кандидатите, особено в аспект на обръщане на вота в полза на втория в балотажа. Балотажът е един особен избор и той често няма почти нищо общо с първия тур. Естествено възникна и въпросът, за кого бих гласувал, в хипотеза че съм регистриран в съответния град. И тук се случи изненадата. Констатирах, че има един много особен град в България, където без колебание бих гласувал за представителя на герб:

                          Град (община) Търговище
                          Дарин Иванов Димитров
                          ПП ГЕРБ

                          Не познавам г-н Димитров, но пък за сметка на това знам, че в страната като цяло текат едни много особени процеси, който хипотетично и вероятно могат да вземат такива форми и размери, че гласуването в бъдеще да се превърне в напълно безпредметно начинание.
                          Иначе, по отношение на реалния вот по конкретните населени места, силно се надявам, че сте наясно със ситуацията.


                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                            Е kak koj, mi ne si li чел напоследък?
                            Андрей Егоров се казва, ватански дипломат, който всъщност не е бил никакъв дипломат, а най-обикновен шпионин.
                            Скоро и други дипломати от блатата ще го последват, а след това и руските тролове?
                            Но алкашите имат имунитет, и ще
                            ​​​​​​се приберат в варваристан, а руските тролове ще изгният я в дранголниците, а на въжето.

                            Ami отново безпочвени обвинения. Може да се каже че даден човек е виновен- независимо дали е шпионин или крадец едва тогава когато съдът каже- виновен. Твоето е обвинение без доказателства, всъщност не съм/сме изненадани от едно такова обвинение от теб, всеизвестно е че искаш да принадлежиш към нация от крадци и убийци. Просто сега се мъчиш да добавиш точка за пред наблюдаващия

                            Напиши осъдени израелски шпиони в говедария и ще получиш отговор- всъщност може да смениш имената- израел и говедария с които други искаш.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                              Е kak koj, mi ne si li чел напоследък?
                              Андрей Егоров се казва, ватански дипломат, който всъщност не е бил никакъв дипломат, а най-обикновен шпионин.
                              Скоро и други дипломати от блатата ще го последват, а след това и руските тролове?
                              Но алкашите имат имунитет, и ще
                              ​​​​​​се приберат в варваристан, а руските тролове ще изгният я в дранголниците, а на въжето.

                              Ние ще изгоним техните,те ще изгонят наште......накрая ще им обявим война и ще ги превземем с бой на нож и вик урааааа щото няма да имаме
                              далавера от тях.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                                Koj е шпионин и кого са изгонили за шпионаж
                                Е kak koj, mi ne si li чел напоследък?
                                Андрей Егоров се казва, ватански дипломат, който всъщност не е бил никакъв дипломат, а най-обикновен шпионин.
                                Скоро и други дипломати от блатата ще го последват, а след това и руските тролове?
                                Но алкашите имат имунитет, и ще
                                ​​​​​​се приберат в варваристан, а руските тролове ще изгният я в дранголниците, а на въжето.

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X