IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

    Дори и за най-доброто оръжие е нужен някой, който да се сражава с него. А тези някои, са били съветските в0йни.
    Някой, да но някой друг, а не сАвецките роби !!! Тия кашавари дори и сега не могат да управляват оръжи собствено производство!
    Socialism -- You Make It, They Take It.

    Коментар


    • Ни в клин, ни в ръкав, сега се сетих, че някога, са номерирали хората в династиите -царе, папи...
      ...и се сетих за полицейско-прокурорската династия Гешеви. Никола Гешев ееГешев бил Гешев I -ви, а днес, Иван еГешев II.
      -За да има хронилогична проследимост: Гешев Първи, дори от злите комунисти, е прознаван за висококласен професионалист, докато, Гешев Втори...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

        Барби , както винаги си много неподготвен. Въпреки преувеличаваната помощ тя представлява под 10 % от военното производство на СССР.

        Истината която сороспиите се мъчите яростно да отричате е следната:

        Ако не бяха милионите Руските жертви сега цяла Западна Европа + САЩ щеше да говори на Немски.


        Бавният (полу) разпад на съветските митове

        "военното производство на СССР" -- ха-ха-ха сигурно си гледал някоя от "великите" епопеи филми през соца. фейк, фейк, фейк.

        "Ако не бяха милионите Руските жертви" -- жерви дадени от простотия и злоба на водещите партийци в мАсква.
        Пускали са обикновенните руснаци и жители от републиките без оръжиесрежу германците, с НКВД в гръб. И който е тръгвал в отстъпление са го убивали на място. За повече подробности гледай реалистични сАвецки филми като "Батальоните искат огън". Прочети за фейк с Панфиловските "герои".

        Припомняме, че през юли 2015 г. Държавният архив на РФ разгневи министъра, като публикува официално известният дотогава само на отделни историци доклад на главния военен прокурор на СССР Н. Афанасиев „За 28-те панфиловци“ от 10 май 1948 г.
        „От доклада личи, че историята с панфиловците не съответства на действителността и художествена измислица; мит, създаден от журналистите с пропагандна цел“, обяви тогава щефът на Държавния архив.


        И защо не кажеш как Българската армия отменя и спечелма тежката битка в Ункария през ВСВ вместо мурзилките, а на края на ВСВ завъшваме като победени и никой не ни защитава!
        Socialism -- You Make It, They Take It.

        Коментар


        • В резултат на катастрофата на американския военен самолет в провинция Газни в Афганистан е загинал високопоставеният офицер на ЦРУ Майкъл Д'Андреа (Michael D’Andrea), предават осведомителните агенции, позовавайки се на Мехр.

          Въпросният офицер е координирал операциите в Близкия изток, и, в частност, удара по лидера на иранските специални подразделения "Ал Кудс" на Корпуса на стражите на Ислямската революция на Иран Касем Сюлеймани. Това предаде иранската информационна агенция Мехр, цитирайки източници в руското разузнаване.

          За гибелта на високопоставени служители на ЦРУ в резултат на свалянето на самолета по-рано съобщиха от Движението на талибаните в Афганистан. Екстремистите не уточниха имената на разузнавачите. Американската страна отказа да коментира информацията.

          Първоначално бе съобщено, че в Газни се е разбил пътнически самолет на Ariana Afghan Airlines, летял за Делхи, но представители на авиокомпанията опровергаха тази информация. По-късно анонимен американски източник съобщи пред Ройтерс, че самолетът е принадлежал на ВВС на САЩ. На мястото на инцидента е разпознат Bombardier E-11A BACN, който се използва за въздушен транспорт за свръзка в условията на планински релеф.

          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

          Коментар


          • Tatiana Christy
            ·
            Резултатите от взетите водни проби от реката и двата колектора в Пазарджик сочат като източник на замърсяването инсталацията за преработка на отпадъци на дружеството „Екоинвест“.

            В отпадъчните води на предприятието е установено превишение в пъти над пределно допустимите концентрации на опасни вещества.

            Това е невероятно! Още един водоем с изтрепана риба и фауна. Ужасите, които се случват в България са по-страшни от филми на ужасите. Водоемите са или унищожени или отровени, въздухът също, страната е залята с тонове отровен чужд боклук, който е нелегален и се преработва без спазване на каквито и да е екологични и зравни съображения. Това е буквално геноцид над природата и населението. Това правителство накуп трябваше да е отдавна в затвора.

            Коментар


            • Tatiana Christy
              ·
              "Отличителни белези на путинофилите, които често довтасват на моята стена, когато коментирам политиките на човеконенавистното гномче, са като преписани от план-програмата на пропагандния отдел на руското МИД. Навсякъде повтарят едни и същи банални клишета и хибридни опорки катo:

              1. Нямате право да коментирате чужди държави.

              2. Преди да критикувате Путин, критикувайте вашата демокрация. Болният мозък на путинофила, промит от хибридките, си мисли само по една проста ос – демокрация=Борисов=ЛОШО. Или лошото е демокрацията. Болният мозък на путинофила си мисли, че всеки който критикува режима на блатното джудже е от герб (по същата примитивна логика върви и мисленето на гербаджиите – който критикува негово светейшество ТИКВА, той е „комунист“.) Т.е. бкп 1. и бкп 2 в лицето на бсп и герб, до такава степен са промили непретенциозните мозъци на биомасата си, че тя не е в състояние да излезе от матрицата си на охлюв.

              3. Благодарение на Путин в Русия има патриотизъм, за разлика от България, където е пълно с безродници. За болния мозък на путинофила – тези против уродливия блатен гном са „безродници“. Необясним парадокс е, че путинофилите се кълнат във вярност на чужда държава! Но десетилетия промиване на мозък и негативна селекция определено са дали резултат в тяхно лице.

              4. Путинофилът не може да борави с факти и аргументи – когато му кажат путин пребива мирни демонстранти, той ще повтори като папагал, че
              САЩ плащат протестите или, че и в Париж също бият. А когато няма както да отговорят и са направени за смях започва да ги избива на агресия и да съжаляват, че вече няма Белене за такива „безродници и предатели, защитаващи западните ценности."

              5. В главата на путинофила, всяко друго мнение е „платено“. Той, клетият, така е свикнал. За него понятието „свобода на словото“ не съществува като такова, то си иска Работническо дело и бълвочите на ТАСС и стотинките, които някои прихващат за тролстване.

              Списъкът с глупостите им е ужасно дълъг,, но страшна е демографията на тези – освен редовния контингент от заблудени лумпени, огромен процент от най-агресивните са бивши или сегашни военни или полицаи. Което показва пълния провал на декомунизацията на армията и полицията. Страшното е че, има и голям брой учители. Друга подобна извадка са бръснатите татуирани батки с лице на Кроманьонец с умствени увреждания, увити в българското знаме и с малоумни „патриотични“ татуировки. По-младите лумпени, освен, че са продукт на дебилната си среда са и продукт на МОН -- който остави едно цяло поколение без реална информация за комунизма. Дежурната извадка са, разбира се, и лелите с червените коси и с облекло от селски панаир, гледащи с овчи поглед, замръзнал някъде в 80-те. Та това, което искам да кажа е, че пораженията на дезинформацията и манипулацията на общественото мнение от армиите от платени псевдо експерти, журналисти и политици по медиите и във властта – винаги водещи към кораба майка – бкп-дс, са непоправими."
              https://gledam.blogspot.com/2015/02/blog-post.html

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                Дори и за най-доброто оръжие е нужен някой, който да се сражава с него. А тези някои, са били съветските в0йни.
                Хитлер прави стратегическа грешка след окупирането на Франция,трябвало е и Британия да сгази още по-вече ,че за него това би било фасулска работа.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

                  Благодарим др.Марков за изобличението на марица.бг утрорусе и блиц, че сте на къса каишка и изпълнявате без да мислите и четете.
                  ха Ха ХА 1994 Чърчил бил казал.... хоХоХОхахах
                  Че СДС е труп се знае отдавна. Действително, другаря „ЗА” има две молби за влизане в БКП, като втората е сърцераздирателна. Там няма приказки за дантели и центъра. Молбата започва със следните думи: „Другари, Със сълзи на очи ви моля…” Годината е 1987. Нещо да кажете? Същият този дантелен розовичък човечец.........
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    QUOTE=satz;n3534850]
                    С копи пастето винаги се получават Ерудирани мнения.

                    Так держать!



                    А засче, дън си получил аванс от Козяк че пак си на амбразурата ?
                    Благодарим др.Марков за изобличението на марица.бг утрорусе и блиц, че сте на къса каишка и изпълнявате без да мислите и четете.
                    ха Ха ХА 1994 Чърчил бил казал.... хоХоХОхахах

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                      Барби , както винаги си много неподготвен. Въпреки преувеличаваната помощ тя представлява под 10 % от военното производство на СССР.

                      Истината която сороспиите се мъчите яростно да отричате е следната:

                      Ако не бяха милионите Руските жертви сега цяла Западна Европа + САЩ щеше да говори на Немски.


                      Дори и за най-доброто оръжие е нужен някой, който да се сражава с него. А тези някои, са били съветските в0йни.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                        С копи пастето винаги се получават Ерудирани мнения.

                        Так держать!
                        А засче, дън си получил аванс от Козяк че пак си на амбразурата ?
                        Last edited by markov; 28.01.2020, 16:50.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          През Втората световна война САЩ отпускат на СССР помощ от 10,8 милиарда долара, което са 170 милиарда долара сега. 14000 бойни самолети, 300 кораба, стотици хиляди автоматични оръжия, 1977 локомотиви, 35170 мотоциклети, 18564 танка. 345000 тона взривни вещества и мооого други, например 3786000 гуми, над 15000000 войнишки обувки и стотици хиляди тона храни, гориво и други суровини.
                          Без тези доставки, сега на територията на СССР щеше да се говори на немски!
                          Барби , както винаги си много неподготвен. Въпреки преувеличаваната помощ тя представлява под 10 % от военното производство на СССР.

                          Истината която сороспиите се мъчите яростно да отричате е следната:

                          Ако не бяха милионите Руските жертви сега цяла Западна Европа + САЩ щеше да говори на Немски.


                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Peter Boyadjiev

                            Определянето на общи и задължителни правила за формирането на минималната работна заплата в ЕС, вече е в дневният ред на работата на европарламента и еврокомисията. Спомнете си каква беше реакцията на българските питекантропи, назначени за евродепутати, а и на други палячовци в България, когато за първи път се прокрадна в публичното пространство информацията, че там някой си франсе Макрон имал някакви бръмбари в главата си. Е, още тогава писах, че това не е нито хрумване, нито бръмбари, а добре обмислен проект, който Президент Макрон, беше обещал, още по време на предизборната си програма и че той ще се бори много твърдо за реализацията на този проект.

                            Тук не става дума за моментно хрумване, а за част от една нова политическа линия. Президента Мкрон, е трвърдо убеден, че управляващите ЕС, трябва да вървят към по-тесни връзки с гражданите на ЕС и да намалят посредническата роля на националните правителства. Същото е и с подхода към връзката върховенство на закона и финансиране. Тук са заплашени само финансиранията на националните правителства, но не и на преките бенифициенти, общини, бизнес, НПО та. Накратко българските граждани, които не приемат управлението на
                            мафията в България, нямат по важен съюзник, в тази си бораба от Президента Макрон. И бъдете сигурни, че със всички средства прислужните медии в България или ще затъмняват или ще карикатурят инициативите на Макрон. И това го казвам, не защото съм френски гражданин, а защото съм солидарен с моите съотечественици в България, които искат да се освободят от власта на мафията и на измамници като Борисов, Каракачанов и подобия

                            Коментар


                            • "Руснаците потапят българския кораб „Струма“, натоварен с български евреи.
                              Малко известно е обаче, че България дава спасение и на много други евреи от Европа, които бягат от преследванията. На тях им се дават транзитни визи, а за немалко се организира и транспортиране. Именно това е правил корабът „Струма“, който за да не попадне във вниманието на германците, плава под панамски флаг.
                              След като не получава разрешение от Турските власти да премине през Босфора корабът е принуден да се прибере в България. По обратният път беззащитният кораб е забелязан от съветската подводница Щ-213, чийто капитан заповядва атака въпреки че държавата му не се намира в състояние на война нито с Панама, под чийто флаг плава „Струма“, нито с България. 24 февруари 1942 година се оказва фатална за 768 от 769-те пътници и екипаж на борда. Бягащите евреи и българският екипаж завинаги остават на дъното на Черно море, а екипажът на подводницата е похвален за ... проявена храброст (при потопяването на беззащитен кораб)."
                              The strongest stand last.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Премиерът на Великобритания Уинстън Чърчил през 1994 година е предложил на лидера на СССР Йосиф Сталин да си поделят Балканите и част от Югоизточна Европа на зони на съветско и западно влияние. Това заяви председателят на Руската историческа общност и директор на Службата за външно разузнаване на Руската федерация Сергей Наришкин, цитиран от информационните агенции...
                                С копи пастето винаги се получават Ерудирани мнения.

                                Так держать!

                                Гледай колко копейкаджии врато!
                                Глав прокурора тия дни питаше нещо за измяна, дезинформацията и тя е там нейде.
                                Last edited by satz; 28.01.2020, 14:32.

                                Коментар

                                Working...
                                X