Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Да това е версията на полицията.Действителността е друга.Не може полицай да ме спира и да ме арестува по негово усмотрение или щото му изглецдам подозрителен не може същество с интелект на маймуна да преценява.Щото нивото на американската поликция е такова да ме извиняват животинките....Холивудски екшъни и простотия..Това са убийци..И ще ми говорят тука за Белене и комунистически произвол...Неграта е храйно време да влязат в един участък и да изтрепят всичката тая паплач
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами по добре първо да четеш после да пишеш. Случаят от днес- пиян заспал и блокирал макдрайв алеята. Сбил се с полицая, взел пистолета/тейзъра/ и го насочил към полицаите, след това избягал с тейзъра. Какво очакваш да направи полицията- може би да го поздрави?? Ако не се беше бил с полицайте, нямаше да го застрелят. Оказване съпротива при арест- полицаите не знаят какво да очакват, подготвени са за хора които вадят оръжие срещу тях, нормална реакция. В българия при такива случай бият полицаите и ти пишеш че чеп за зеле не става от тях и е трябвало да стрелят, сега били убийци
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не може да арестуваш и убиваш човек който е спрял пред някакво заведение с колата си и спи в нея...Това не е демокрация нито полиция.Това са убийци предумишлени убийци.И ще си получат заслуженото
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаистина не ги разбирам тези протести- полицаите утрепали някакъв насилник който и вчера и утре е пак щял да насилва хора. И другите протестират защо са го утрепали. Нещо садо-мазо долавям тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНаистина не ги разбирам тези протести- полицаите утрепали някакъв насилник който и вчера и утре е пак щял да насилва хора. И другите протестират защо са го утрепали. Нещо садо-мазо долавям тук
Коментар
-
хайде и наглосаксите да не се сърдят
https://leakreality.com/video/2917/u...-protesters--- UK Cops kneels down on protesters
Коментар
-
African migrants protesting in the streets of Paris demanding regularization of African migrants laws.
https://leakreality.com/video/2510/a...-migrants-laws
Clashes in Paris suburb of Argenteuil after teen killed in motorcycle crash in France
https://leakreality.com/video/2195/c...rash-in-france
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеЧукча вече втори ден стои пред дупка в леда и чака появата на някой отегчен от живота морж.
Изведнъж пред него се появява, първо наблюдателната тръба на подводна лодка, след това и самата тя. Показва се американец, крещейки "Америка! Америка!".
Чукчата само леко се обърнал и посочил една от посоките на земното кълбо, при което зарадваният моряк веднага шумно доложил координатите на своя капитан - "28 градуса северна ширина и 39 западна дължина!", след което подводницата се скрила под водата. Не минали и 20 часа и пред чукчата произтича същото събитие, но с руска атомна подводница.
Руснакът пита - "Да си виждал голям метален морж, говорещ на странен език?"
- Да! - казал ловецът.
- А накъде отидоха, видя ли?
- 28 градуса северна ширина и 39 западна дължина! - гордо отвърнал Чукчата.
- Я не ми се прави на умен, а ми покажи с пръст! - ядосано показал зъби руснакът
Докато чернилите раграбват и разпарчетосват магазини из америката, се натъкват на надписа: - Внимание, тук не сме американци, Ние сме руснаци и стреляме без много да приказваме.
Съответно черньовците не посмяват да безчинстват на това място.
Както е тръгнало, ще я изтървете държавата там, Ванка
Американските полицаи започнали да клякат пред мародерите, верно ли е? Кой ги учи на такива магарии? Не е Тръмп със сигурност. Как ще правите Америка велика с гангстери чернили бе Ванка, Докато се чудим Има ли закон и има ли държава, да не спретнете някоя гражданска война по време на втора ковид вълна. Я май по-добре земи се прибирай овреме, че дойдат ли безработните саботьори и при теб, вече ще е късно
Коментар
-
Чукча вече втори ден стои пред дупка в леда и чака появата на някой отегчен от живота морж.
Изведнъж пред него се появява, първо наблюдателната тръба на подводна лодка, след това и самата тя. Показва се американец, крещейки "Америка! Америка!".
Чукчата само леко се обърнал и посочил една от посоките на земното кълбо, при което зарадваният моряк веднага шумно доложил координатите на своя капитан - "28 градуса северна ширина и 39 западна дължина!", след което подводницата се скрила под водата. Не минали и 20 часа и пред чукчата произтича същото събитие, но с руска атомна подводница.
Руснакът пита - "Да си виждал голям метален морж, говорещ на странен език?"
- Да! - казал ловецът.
- А накъде отидоха, видя ли?
- 28 градуса северна ширина и 39 западна дължина! - гордо отвърнал Чукчата.
- Я не ми се прави на умен, а ми покажи с пръст! - ядосано показал зъби руснакът
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеФАКИ, може ли да ни обясниш кой е открил хамериката, до сега знаех че е колумб, ама напоследък черните казват че не е той, та ти може ли да кажеш как е станало откриването на америката
https://twitter.com/ivan8848/status/1270797076163629057 - Minneapolis, looking like ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Да дойдохме на следващата опорна точка:
- Западните другаре винаги казват истината , Рашаните винаги лъжат ....нале.
п.п.
А иначе темата за 1 100 000 долара сметка за вирусно заболяване в Американска болница се обикаля , щото Батко ша спре центовете ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТрябваше да замине да се лекува в българия, русия или северна корея
Там като излезеше от болницата с краката напред,
погребението му щеше да е безплатно
- 1 like
Коментар
Коментар