IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Европейските фондове – gangsta’s paradise

Защо само селскостопанските.
    По принцип от целия обществен ресурс - нито евро, лев и другите валути там, не прехвърчат, преди да се отчете пред съответната ламя.

На различните "пазари" комисоната е различна.
    Дори Олаф баха правили проучвания, къде и колко се гепи. Дори е Германия не ебеше баш цвете за мирисане.
    Не помня точно, но изглежда във Финландия нещата стояха що-годе прилично.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Инвесторе, н а Вас ли дължа признателност и благодарност, че мръсотиите и гнусотиите барбаросови изчезнаха без следа?
      В други форуми преди години той успяваше на неведоми основания да се домогне до модераторски правомощия и ги ползваше по долен начин - та, мисля си, че на масата има и други обяснения за случилото се.
      Ако погледнеш да кажем 2 дни назад ще видиш само - този пост от барбарон е изтрит от барбарон. Обикновено ги пише и след 2-3-4 часа си трие постовете. Всъщност мисля че това е причина да пуска едно и също нещо по 3-4 пъти- амнезия, деменция, алцхаймер или делириум тременс

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Лидеры стран – членов Евросоюза договорились о продлении на шесть месяцев экономических санкций, введённых против России в 2014 году в связи с её ролью в вооружённом конфликте на востоке Украины.
        Меркель и президент Франции Эммануэль Макрон рассказали своим коллегам о текущей ситуации на востоке Украины и процессе выполнения Минских соглашений. ЕС ранее неоднократно заявлял, что санкции могут быть ослаблены или сняты только в случае существенного прогресса при их реализации.
        Санкции налагают ряд ограничений на сотрудничество с
        Россией в сфере финансов, энергетики, торговли, запрещают экспорт в Россию ряда категорий товаров.

Евросоюз продлил на год санкции в отношении
        России из-за аннексии Крыма и Севастополя. Об этом говорится в заявлении Совета ЕС.
        Ограничения включают запрет на инвестиции в экономику полуострова, включая оказание туристических услуг. В свою очередь
        предприятия, расположенные в Крыму, не могут импортировать в Евросоюз свою продукцию и природные ресурсы.
        Россия аннексировала Крым по результатам "референдума" в 2014 году, который был проведен вопреки законодательству Украины и после того, как полуостров взяли под контроль российские военные. Страны Запада считают это нарушением норм международного права.
        Някакъв паралел с косово можеш ли да направиш или не искаш?? ИИИИИ да те уверя че от немско към русия екскурзиите не са спрели дори за час

ИИИИИ какво става със самолетчето

Коментар

• Инвесторе, н а Вас ли дължа признателност и благодарност, че мръсотиите и гнусотиите барбаросови изчезнаха без следа?
          В други форуми преди години той успяваше на неведоми основания да се домогне до модераторски правомощия и ги ползваше по долен начин - та, мисля си, че на масата има и други обяснения за случилото се.

Искам да споделя съвсем делово, че нямам никакво притеснение от злословията на субекта, които са белег единствено на неговата личностна деградация и това няма да прерастне в остра война на думи и размяна на обидни реплики, доколкото визират мен лично.

Информирам Вас и форума, че аз съм поел едностранно джентълменски ангажимент да го игнорирам и нямам никакво притеснение от личните обиди. Продължавам да спазвам уговорката, джентълмен съм, и няма да отговоря на лични нападки, може да сте спокойни.

Споразумението включва, обаче, едно условие: да не обижда, унижава, злослови по никакъв начин, способ и форма Родината ми!
          Ако отново прекрачи тази межда - не давам гаранции за нищо, няма да се чувствам ангажирам да спазвам никакво приличие и граници.

Последиците, Вашите действия/бездействия са са Ваша работа.
          Аз просто делово и добросъвестно информирам.

Коментар

• Концептуалист, мъдрец, патриарх, визионер, съзидател, векостроител, спасител, идеалист, идеолог, философ, дезинфектатор, скандалоотблъсквател, обгрижващ, чувствителен, интуитивен, народоусещащ, силен, недостижим, широкоформатен, вярващ, свръхградивен, кучевреден, божествен, врагообичен, колонообличащ,

Всичко това е

ТОЙ

Не някога, а сега! В прелест и сила мъжка, във форма чудесна!

Народе, какво повече може да желаеш!

Коментар

• Нещо чух днес за Янаки Стоилов и някаква забрана за БСП вече да организира протести.
              Верно, защо досега за 11 год БСП не е на улицата да води протести ?
              Корумпираните хардлайнери като Гергов ли са причината, Корнелия ли има малко поддръжка вътре за това,
              понеже е ясно, че със вотове за недоверие и със малцинство в парламента, ЕФЕКТ НИКАКЪВ.

Коментар

• Сега попаднах на един текст на адв. Екимджиев, който ме развесели със своята находчивост и едновременно с това ме зарадва с обстоятелството, че авторът прави доста сходни на моите изводи, които аз споделих тук преди дни във вихъра на скандала със записа.
                Наглост, безсрамие е дебелокожие при субекта (и обекта) граница не знаят. Днес отново е яхнал Крузака (Тойотата) и в ненаподобимо добро настроение, с презрение към вразите си, е хукнал по проверки.

Истината е, че голямото предизвикателство, голямата новина, големият скандал намират своите корени именно в ЗАПИСА.
                Снимките са евтинеещ дразнител за дребни душици.
                Не са ми интересни.
                Те може да са с разнообразен произход, но все ХИПОТЕЗИ за произход и съдържание, а не явни индикации и доказателства - като се започне от някаква примитивна история, лъхаща на загоряла яхниена запръжка, мине се през по-сериозни хипотези за корист, предателство, мафиотски и шпионски похождения, та се стигне до самиздат на БХ - нещо като отклоняващ вниманието маньовър.

Споделих преди, че подобен сценарий и текст са буквално недостижими дори за надарени автори със специфична биография, консултирани от дузина цигански каруцари.

Ето какво е казал Екимджиев:
                Адв. Екимджиев: Критерий за истинността на този запис е неговата невъобразимост

Коментар

• Лидеры стран – членов Евросоюза договорились о продлении на шесть месяцев экономических санкций, введённых против России в 2014 году в связи с её ролью в вооружённом конфликте на востоке Украины.
                  Меркель и президент Франции Эммануэль Макрон рассказали своим коллегам о текущей ситуации на востоке Украины и процессе выполнения Минских соглашений. ЕС ранее неоднократно заявлял, что санкции могут быть ослаблены или сняты только в случае существенного прогресса при их реализации.
                  Санкции налагают ряд ограничений на сотрудничество с
                  Россией в сфере финансов, энергетики, торговли, запрещают экспорт в Россию ряда категорий товаров.

Евросоюз продлил на год санкции в отношении
                  России из-за аннексии Крыма и Севастополя. Об этом говорится в заявлении Совета ЕС.
                  Ограничения включают запрет на инвестиции в экономику полуострова, включая оказание туристических услуг. В свою очередь
                  предприятия, расположенные в Крыму, не могут импортировать в Евросоюз свою продукцию и природные ресурсы.
                  Россия аннексировала Крым по результатам "референдума" в 2014 году, который был проведен вопреки законодательству Украины и после того, как полуостров взяли под контроль российские военные. Страны Запада считают это нарушением норм международного права.

Коментар

... главата ми е пълна с информация, която подреждам в сложни конфигурации и връзки и всяко прескочено, пропуснато, неглижирано обстоятелство ми създава усещане за непълнота, семплост и ...неубедителен и глупав резултат.
                    ... да знаеш - става дума за авторитетно американско консервативно издание - точно по моя вкус. Казвал съм ти, тъпа пропаганда не обичам, чета Брайтбарт и ... ще видиш долу.
                    Журналисты Breitbart News общепризнанно считаются движимыми идеологией, а содержимое сайта характеризовалось как мизогинное, ксенофобное и расистское как либералами, так и традиционными консерваторами[13]. Сайт публиковал ряд ложной информации, теорий заговора[14][15][16][17][18][19][20][21], а также материалы, намеренно вводящие читателей в заблуждение[22].

А текста е на РУСКИ, защото вие червената сган не разбирате други езици
                    Last edited by barbaron; 20.06.2020, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Написаното в статията е римейк на вече казаното.Има дори и субове за по-добра възприемаемост!
                      О, полезен линк!
                      Нашите американци предполагаемо, но недоказано, поназнайват английски, но пък категорично доказано предпочитат руския
                      Парадокси!

Коментар

Написаното в статията е римейк на вече казаното.Има дори и субове за по-добра възприемаемост!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

"Фашисты стали нашими друзьями". Документы из архивов КГБ
                          Ванка, ако искаш може и да поспорим, но съм уморен и не ми се пишат чаршафи. А пък за съжаление по друг начин не мога, защото главата ми е пълна с информация, която подреждам в сложни конфигурации и връзки и всяко прескочено, пропуснато, неглижирано обстоятелство ми създава усещане за непълнота, семплост и ...неубедителен и глупав резултат.

ПСВ завършва с един мир, който частично е постигнат с измама и на немците е вдъхната увереност (надежда), че предстоят мирни преговори, а не размазване.
                          Наложената система е непрозорлива, жестока, реваншистка, крайна и това полага основите на следващия световен конфликт. Не случайно има историци, които гледат на двете войни като една, която се е състояла в две действия.
                          С Груев наскоро разменихме малко приказки за този период - това е една все още непреодоляна рана и трагедия и за нашата страна.

Разбиването на Ваймарската Република, създаването и отглеждането на Хитлер и нацизма си е ваша работа. Като казвам "ваша", естествено не визирам теб и Факи, а западните сили победителки - основно Англия и Франция. Особена е ролята на Англия - демон, който брутално е изсмуквал буквално векове целия свят и в един момент обективно е станал пречка на естествените стремежи и на други велики народи (естествено, визирам германците).
                          Осъзнавайки, какво се задава от изток, в един момент на тях А + Ф им светва и започват целево и внимателно да си отглеждат инструмент, който да насочат удобно на изток.
                          Не трябва да бъдем наивници - в Лондон, Париж и Москва подробно са познавали Майн Кампф и теориите за арийското превъзходство и необходимостта от Lebensraum. Спестявам ти подробности кога е писано, къде е писано, как тръгва възходът и т.н.
                          В един момент това се е превърнало в състезание с времето. Кой ще успее да "изпрати" германиците на разходка в правилната посока. Елементарно го формулирам, но се старая в едно кратко изречение да напомпам максимално исторически контент.
                          Франция и СССР са договорни гаранти на Чехословакия. Французите предават Чехия.
                          Идва позорът от МЮнхен, включително тайните допълнения към договорите. Първите лидери на "свободния свят" отиват на крака и фактически биват унижени от Хитлер, като приемат условията му. Подкана е очевидна: ние сме добрите, тръгвай на изток.
                          СССР не е невинна, кротка и неамбициозна страна, но не е готова, а и тяхните планове и амбиции са насочени основно за някакво неопределено бъдеще, като те са вярвали, че исторически са господари на времето, в революцията и прочее.
                          Сталин поне не се е унижил и въпреки наличието и на различни мнения, той никога не се е срещал с Хитлер.
                          Тези глуповати колажи може да ги показваш на сбирка на кръжока по евроатлантически ценности.

Естествено, че никой не храни илюзии, просто се печели време.
                          Какво е писал Правда през 1941 г. Извинявай, но в света на голямата политика и пропаганда, това са приказки за наивници.
                          В днешния свят масово не се познава историята, но тъжната истина е, че с различна интензивност в Далечния изток тече война още от 1931-32 г., където японците разгромяват Китай и завладяват Манджурия. Още в началото на 1938 започват отделни конфликти между СССР и Япония, а през 1939 г. далеч преди нападението на германците над Полша там вече се води пълномащабна война. Сигурно знаеш името Халкин Гол. Това е реален и сериозен втори фронт.
                          Трябва ли да ти обяснявам в тази ситуация защо е подписан Пактът и какво е неговото истински значение.

И понеже Факи сутринта се направи на ударен с парцал и не пожела да обърне внимание на скромната ми личност, въпреки че сам ме е произвел в ранг на великата пуЙчица, сега ще предложа онзи материал на теб.
                          Направи му критичен анализ и запознай форума!
                          Внимавай да не си изкараш ангелите като отвориш материала. Обаче, да знаеш - става дума за авторитетно американско консервативно издание - точно по моя вкус. Казвал съм ти, тъпа пропаганда не обичам, чета Брайтбарт и ... ще видиш долу.
                          Е, напълно естествено прегрешенията и греховете на врага са леко надути в материала (но не и на поляците), своите са леко приглушени, но ... да не ти отнемам удоволствието от анализа.

Гледай да не си разваляш окончателно отношенията с Президент Путин. По неочакван и странен начин революцията чука на вратата на Америка. Утре ще вземе да долазите на колене в старата си Родин, пък Боката къфто е повратлив, ще вземе да покани "ватниците" и ще забрави за блок 70. Зер не ги е плащал с пачките от нощното! Аз започнах да подготвям Факю, като го кръстих Ватю - в това има дълбок символизъм. На най-злостните врагове на Русия ще им бъде връчвана по една ватенка и путьовка за Магадан. Лошото е, че понякога и аз приказвам отделни неласкави неща за тях, защото си има важни причини в политическия им пейзаж, та може да ни пратят да търкаме общ нар, кой знае. На този етап не му казвай, ще се разстрои.

The National Interest

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Според европейските стандарти Украйна е доста голяма страна, а по територия е европейски гигант. Мястото, което й беше отредено , когато придобихме независимостта беше меко казано скромно, пише украинското издание Корреспондент в материал, представен без редакторска намеса.

Разбира се, ние излязохме от Съветския съюз като индустриален, космически и дори ядрен гигант с военен и икономически потенциал, достоен за световната петица. Но новите приятели не пощадиха времето и парите, за да ни доведат до днешното окаяно състояние на страната, както се казва - от „третия свят“ ... Така очевидно им е по-добре и спокойно. В същото време бяхме убеждавани, че това е добро за Украйна.

И фактът, че по всички социални и икономически показатели сме в края на списъка и водим само по нивото на различни болести, смъртност, корупция и т.н., мисля, че точно това е заслугата на нашия „приятел” и „партньор”, към който сме тръгнали от почти тридесет години - европейският и световния Запад! ..................................

http://www.focus-news.net/news/2020/...a-ukrayna.html
                            Тоя все едно за тукашната територия говори....................
                            И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Kakто обикновено се защитава властта- зер от там пада келепира Да видим дали някой ще се познае

13.03.2009 00:29

Корупцията е "лепилото" на си.

г-н Матеев,
                              Не съм съгласен, че хората които се корумпират са много умни
                              Напротив, глупавите тикви се корумпират, умните се оправят в всяка ситуация, независимо дали са политици или бивши берачи на портокали.
                              Един кмет може да стане много богат, най-малкото ако търгува с най-скъпата стока на света - информацията. За какво му е да се корумпира, като Дупнишкия или Варненския кмет? Те хорицата живеят в постоянен страх, това живот ли е
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Според европейските стандарти Украйна е доста голяма страна, а по територия е европейски гигант. Мястото, което й беше отредено , когато придобихме независимостта беше меко казано скромно, пише украинското издание Корреспондент в материал, представен без редакторска намеса.

Разбира се, ние излязохме от Съветския съюз като индустриален, космически и дори ядрен гигант с военен и икономически потенциал, достоен за световната петица. Но новите приятели не пощадиха времето и парите, за да ни доведат до днешното окаяно състояние на страната, както се казва - от „третия свят“ ... Така очевидно им е по-добре и спокойно. В същото време бяхме убеждавани, че това е добро за Украйна.

И фактът, че по всички социални и икономически показатели сме в края на списъка и водим само по нивото на различни болести, смъртност, корупция и т.н., мисля, че точно това е заслугата на нашия „приятел” и „партньор”, към който сме тръгнали от почти тридесет години - европейският и световния Запад! ..................................

http://www.focus-news.net/news/2020/...a-ukrayna.html
                                Last edited by aleks262; 19.06.2020, 22:33.

Коментар

Working...
                                X