IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е Здравко, но нека оставим Матеев и тези като него да бранят службата си и господарите си..Краят на диктаторите винаги е тъжен и ужасен сочи историята..
    Last edited by Kiro; 13.07.2020, 12:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Нали ти и ГЕРБ сте народа..И чекмеджето със евро и злато е народа..Язък ти за големите претенции Матеев, олекваш с незащитими тези..Те и младите умни българи , които протестират не са народа нали..

Пиши спокойно нещо си превъзбуден..
      Треперят Кире треперят дребните им душици ! Онзи артист Тиквата ще ми излиза пред иконата да се изповядва пред народа и какво бил направил за него ! Съсипаха цялата държава ! И помен няма от демокрация вече ! По ни отива да сме някоя африканска държава с режим !

Коментар

• Нали ти и ГЕРБ сте народа..И чекмеджето със евро и злато е народа..Язък ти за големите претенции Матеев, олекваш с незащитими тези..Те и младите умни българи , които протестират не са народа нали..

Пиши спокойно нещо си превъзбуден..

Коментар

Матеев , ти пак ни веселиш и размиваш..
          Не ме карай да ти напомням, че ТИ НЕ СИ НАРОДА !!!

Коментар

• Матеев , ти пак ни веселиш и размиваш..

Коментар

• Започвам да си мисля, че червените боклуци искат гражданска война. Май наистина Гешев трябва да запретне ръкави, и да ги окошари всичките.

Иначе да, време е за ново социологическо проучване. Нека всички социологически агенции да направят по едно такова, за да стане ясно какви са настроенията на целия народ, а не само на подивелите лумпени по площадите.
              Last edited by Mateev; 13.07.2020, 12:12.

Коментар

• Ах, какъв драматизъм, драги зрители

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков написа във фейсбук, че ще се опитат да убият Бойко Борисов. Ето и пълният му пост, публикуван преди малко: Приятели, ще се ....

ONOVINI.EU
                Георги Марков: Ще се опитат да убият Борисов. Червеният президент иска комунистическа селяндурска диктатура
                Депутатът от ГЕРБ Георги Марков написа във фейсбук, че ще се опитат да убият Бойко Борисов. Ето и пълният му пост, публикуван преди малко: Приятели, ще се ....

МАТЕЕВ ИДЕТЕ С ТЕЛАТА СИ ДА ПАЗИТЕ ВОЖДА..ТОЙ Е СЪКРОВИЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

И аз си мисля същото за тебе, така че чувствата са ни взаимни.

Иначе няма смисъл да се надхващаме. Нито ти, нито аз сме изразители на волята на целия народ. Нека да почакаме до изборите, и тогава ще се разбере кой е бил крив и кой - прав. Засега обаче социологическите проучвания говорят, че аз съм прав, защото моето виждане се припокрива с виждането на народа. Това вече си е статистика, която няма как да бъде оспорена.
                  Ходи си в платената агитка. Там ти е мястото. там ще постигнеш безсмъртие.
                  Социологическите проучвания не са отчели последните събития. Технологичното време е 1 седмица. Ама ти няма как да знаеш.
                  Кво стана ПМО-то ти? Грам не ти работи модела
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Не гледайте какво правят бесните червени отрепки по площадите - гледайте какви са рейтинзите на различните лидери. На всичките те падат стремително надолу, включително и на Слави Трифонов, а на Борисов и Мутафчийски излитат нагоре. Наистина пълна смешка. Иначе следващия президент вече е ясен - Ген. Мутафчийски, който вече е с ранг почти на национален герой. Именно затова са бесни червените боклуци, а най-големият боклук е президента Радев, който е забравил за какво го е избрал народа.
                    Хап-со-лют-но си прав! Матеев съгласен съм с теб за хапсолютно всичко!

Радев, пилот-изтребител, завършил офицерското училилише на Авиационния университет на военно-въздушните сили на САЩ - база Максуел е боклук.
                    А Бойко Борисов завършил пожарникарското училище със специалност "пръскане с маркуч" и коалиционните му партньори от ДПС - корпулентния олигарх Делянчо Мамин Пеевски, баш шефът и Хидро-инженер Доган, и марионетката им Каскета Гешев са добрите.

https://www.facebook.com/jack.krause...7162170198352/
                    Last edited by Frosty; 13.07.2020, 11:55.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Главният прокурор Иван Гешев обяви, че спецпрокуратурата започва проверка на министъра на културата Боил Банов и обвърза тази новина с протестите пред президентс....

VLASTTA.BG
                      Иван Гешев: Започва проверка на министъра на културата Боил Банов - Властта
                      Главният прокурор Иван Гешев обяви, че спецпрокуратурата започва проверка на министъра на културата Боил Банов и обвърза тази новина с протестите пред президентс....

ЩЕ ГЪРМЯТ ЛИ БУШОНИ- МИНИСТРИ..
                      Всеки, които е извършил закононарушение, трябва да бъде разследван и при доказването му - да бъде съден. Няма значение дали това е министър или някой дрогиран лумпен, нападнал полицаи по време на някой протест.

Ако искаме да сме правова държава, всеки трябва да носи отговорност за деянията си. Тука обаче му е мястото да се напомни, че дали даден човек е престъпник се определя от съдебната власт, а не от разни пияни червени лумпени по протестите.

Гешев е човека, който е овластен да го направи това. Народът е доволен, че ги е подпукал наред различни самозабравили се властимащи. Така трябва да се прави и Гешев е първият главен прокурор от всички преди него, който има смелоста да го направи това. Затова и неговия рейтинг непрекъснато расте - защото има смелоста да нападне гнездото от усойници, окопали се във власта, без да гледа коя усойница какъв цвят има.
                      Last edited by Mateev; 13.07.2020, 11:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Барбароне, знаеш, имам добро мнение за теб, но вземи се запри, а?!?!? Да защитаваш БХ и гешОФ като павлик морозов на амбразурата е всичко, но не и гражданска позиция. Съжалявам, че го казвам, но това е старчески инат, с който искаш да покажеш как си най-велик и умен - за умен си умен, но тпва не значи, че не можеш да правиш грешки. Амразурченето ти точно в този момент е не просто грешка, а потресаваща грешка. Моля, не падай до нивото на форумен трол или зависим от герП габровски бизнесмен, ти поне беше във Франция!
                        Най-големия трол в този форум си ти, а не аз. Така че престани във всеки свой постинг да ме споменаваш.

Ти си човека, който се държи като задник, дори си показал задник на снимката си, което автоматично означава, че се самоопределяш като задник. Това не е обида - това е констатация на истината. Самят ти искаш да те третираме като задник, така че няма как някой да те възприеме на сериозно.

Коментар

• Главният прокурор Иван Гешев обяви, че спецпрокуратурата започва проверка на министъра на културата Боил Банов и обвърза тази новина с протестите пред президентс....

VLASTTA.BG
                          Иван Гешев: Започва проверка на министъра на културата Боил Банов - Властта

ЩЕ ГЪРМЯТ ЛИ БУШОНИ- МИНИСТРИ..

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Възхищавам се на хората които не познават цветовете и викат на черното бяло и обратно
                            И аз си мисля същото за тебе, така че чувствата са ни взаимни.

Иначе няма смисъл да се надхващаме. Нито ти, нито аз сме изразители на волята на целия народ. Нека да почакаме до изборите, и тогава ще се разбере кой е бил крив и кой - прав. Засега обаче социологическите проучвания говорят, че аз съм прав, защото моето виждане се припокрива с виждането на народа. Това вече си е статистика, която няма как да бъде оспорена.

Коментар

Понеже ми изтриха постинга от темата за вицове, публикувам го тука:

Смях са самите протестиращи. Отишли са там да викат и те не знаят за какво, ама нали им плащат - как ще пропуснат келепира. Жалка и смешна картинка - протестират, без да знаят за какво. Една единствена смешна думичка - МАФИЯ. Не се уточнява обаче къде е мафиата - в президенстството, в Божков или в тях самите, след като са тръгнали срещу заплащане да търсят анархия.

Наистина голям смях, ама народа няма да им се върже. Точно обратното - заради действията на платените червени лумпени рейтинга на Борисов излетя до небесата, а на Радев се срина в калта. Комунистите и мафиотите (Радев и Божков) сами със своите действия си направиха харакири. Вече се усещат, че на следващите избори народа ще ги измете от историческата сцена, и затова свирепо се мъчат да спасят това, което вече е неспасяемо. Те не осъзнават, че вече са един политически труп, който в агонията си рита с крака за последно.

Не гледайте какво правят бесните червени отрепки по площадите - гледайте какви са рейтинзите на различните лидери. На всичките те падат стремително надолу, включително и на Слави Трифонов, а на Борисов и Мутафчийски излитат нагоре. Наистина пълна смешка. Иначе следващия президент вече е ясен - Ген. Мутафчийски, който вече е с ранг почти на национален герой. Именно затова са бесни червените боклуци, а най-големият боклук е президента Радев, който е забравил за какво го е избрал народа.
                              Възхищавам се на хората които не познават цветовете и викат на черното бяло и обратно
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Барбароне, знаеш, имам добро мнение за теб, но вземи се запри, а?!?!? Да защитаваш БХ и гешОФ като павлик морозов на амбразурата е всичко, но не и гражданска позиция. Съжалявам, че го казвам, но това е старчески инат, с който искаш да покажеш как си най-велик и умен - за умен си умен, но тпва не значи, че не можеш да правиш грешки. Амразурченето ти точно в този момент е не просто грешка, а потресаваща грешка. Моля, не падай до нивото на форумен трол или зависим от герП габровски бизнесмен, ти поне беше във Франция!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X