Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми щото вдяваш само руски ... чети и други веСници , да видиш света кво праи !
Само руски гаварят повечето руснаци, а българските руснаци, дори и руски не гаварят. Те само повтарят, като папагали, каквото гуглето им преведе от рт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
направо го арестувай, инфото после.. нали вече "правите" това онова, на власт сте...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКОЙ "вика"? Пееф ли?
Що се отнася до "ценностите", аз за "инцест" и "содомия" само от парашатудей съм чувал, но виж чикатилота, канибали, ежедневни побои с летален изход, пиянски простотии с боярищник и други такива правослямни ценности са ежедневие в "рая" на Земята......но щом ви влече -> чемодана, вокзала и към землянките.
Коментар
-
КОЙ "вика"? Пееф ли?
Що се отнася до "ценностите", аз за "инцест" и "содомия" само от парашатудей съм чувал, но виж чикатилота, канибали, ежедневни побои с летален изход, пиянски простотии с боярищник и други такива правослямни ценности са ежедневие в "рая" на Земята......но щом ви влече -> чемодана, вокзала и към землянките.
Коментар
-
А , тамън ме подсети...на кого викаха Офшорналиев , некво инфо моеш ли да дадеш...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
За виолончелистите ли питаш? О на тях вече им стопираха някои от панамските сметчици.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Какво да си представям аз от години ги виждам.Щом си против НАТО значи си рубладжия и путинофил.Аз искам да питам многониковия помни ли Соломон Паси кви ги говореше когато пратихме наши войници в Ирак.Как щели да ни върнат три милиарда дългове как наши фирми ше участват във възстановянето на Ирак какви реки от мед и мало щеше да потекат към нас....Днес всички знаят какво се случи.Как да харесвам НАТО една долнопробна американска организация която ни натриса триесе годишно американско оръжие на баснословни цени и които искат от нас да пращаме войници из целия свят за да се бият за интересите на алчните им корпорации.Как да харесвам ГМО?
Коментар
-
А тия с оШФорките кво да ги правим.Тия от добрите крадци ли са
Коментар
-
Повер , опитай да си представиш , че има люде дето имат само черно бяло световъзприятие.
Коментар
-
А тия с оШФорките кво да ги правим.Тия от добрите крадци ли са
Коментар
-
Повер , опитай да си представиш , че има люде дето имат само черно бяло световъзприятие.The strongest stand last.
Коментар
-
Ако под другарите имаш впредвид БСП тяхното мислене не ме интересува.За мен са мъртъвци.Не е необходимо всеки път да го казвам.Набий си го в главата няй после.Никога не съм гласувал за БСП АБВ ГЕРБ И ПФ.Няма и да гласувам.Но ти трябва да проумеш че има хора които не харесват ЕС и НАТО и това не ги прави комунисти или фенове на Русия.Не може всеки път когато някой каже лоша дума за ЕС и САЩ и ти на амбразурата.Не харевам педерасти и хора които практикуват инцест содомия.Не желая да ми натрапват подобни неща.Не искам наши политици да говорят глупости за Русия без дори някой да иска такива неща от тях.Проумей го.Аз искам ние да си гледаме интереса а не да се зъбим на Путин и да съветваме Тръмп
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМалко им е. По светлия пример на батюшка, трябва всички непеошници-съветчици да бъдат изгонени на изток от Украйна и на запад от Япония. Авоарите им запорирани, а самите те обявени за чужди агенти по които да се стреля без предупреждение, ако посмеят да се покажат от кочината си.
Коментар
-
Ако под другарите имаш впредвид БСП тяхното мислене не ме интересува.За мен са мъртъвци.Не е необходимо всеки път да го казвам.Набий си го в главата няй после.Никога не съм гласувал за БСП АБВ ГЕРБ И ПФ.Няма и да гласувам.Но ти трябва да проумеш че има хора които не харесват ЕС и НАТО и това не ги прави комунисти или фенове на Русия.Не може всеки път когато някой каже лоша дума за ЕС и САЩ и ти на амбразурата.Не харевам педерасти и хора които практикуват инцест содомия.Не желая да ми натрапват подобни неща.Не искам наши политици да говорят глупости за Русия без дори някой да иска такива неща от тях.Проумей го.Аз искам ние да си гледаме интереса а не да се зъбим на Путин и да съветваме Тръмп
Българската външна политика трябва да се формулира у нас и да се отстоява навън, а не обратното. България е член на ЕС и НАТО, членството в двата съюза е стратегически избор, който не трябва да бъде поставян под въпрос. Обединена Европа трябва да бъде съхранена на всяка цена. Това каза новоизбраният президент ген. Румен Радев в първото си обръщение към нацията от трибуната на Народното събрание.The strongest stand last.
Коментар
Коментар