IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Забавлението война ли ти е на теб?
    А дано да не виждаш война..

Комунисти не зная дали има, но мисленето на другарите е за смях.
    Ако под другарите имаш впредвид БСП тяхното мислене не ме интересува.За мен са мъртъвци.Не е необходимо всеки път да го казвам.Набий си го в главата няй после.Никога не съм гласувал за БСП АБВ ГЕРБ И ПФ.Няма и да гласувам.Но ти трябва да проумеш че има хора които не харесват ЕС и НАТО и това не ги прави комунисти или фенове на Русия.Не може всеки път когато някой каже лоша дума за ЕС и САЩ и ти на амбразурата.Не харевам педерасти и хора които практикуват инцест содомия.Не желая да ми натрапват подобни неща.Не искам наши политици да говорят глупости за Русия без дори някой да иска такива неща от тях.Проумей го.Аз искам ние да си гледаме интереса а не да се зъбим на Путин и да съветваме Тръмп

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Малко им е. По светлия пример на батюшка, трябва всички непеошници-съветчици да бъдат изгонени на изток от Украйна и на запад от Япония. Авоарите им запорирани, а самите те обявени за чужди агенти по които да се стреля без предупреждение, ако посмеят да се покажат от кочината си.
      Е то по твоята логика баш сега е момента да се организира един хубав лов на соросоидни вещици и "Авоарите им запорирани, а самите те обявени за чужди агенти по които да се стреля без предупреждение, ако посмеят да се покажат от кочината си.[/QUOTE]"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        17-етажна сграда в Техеран рухна, след като в нея избухна пожар

Това ми припомни, че Иран и Русия помагат на Асад да избива народа си

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/19/...a-pojar.329236
        Ми те и в америка рухнаха две нооогоетажни сгради...там също избиват народа си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Типичен пример за американската хибридна война срещу Русия.
          Американската война не е хибридна, а икономическа.
          Хибридна водят тия, дето нямат икономики.
          The strongest stand last.

Коментар

• Малко им е. По светлия пример на батюшка, трябва всички непеошници-съветчици да бъдат изгонени на изток от Украйна и на запад от Япония. Авоарите им запорирани, а самите те обявени за чужди агенти по които да се стреля без предупреждение, ако посмеят да се покажат от кочината си.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Там е работата че нищо не знаеш и водиш безсмислени войни тука.Кви комунисти та гонят не знам
              Забавлението война ли ти е на теб?
              А дано да не виждаш война..

Комунисти не зная дали има, но мисленето на другарите е за смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Добра новина!
                Фейсбук е блокирал акаунта на пропагандаторският канал Раша Тудей. Главната редакторка Маргарита Симонян плаче кръв и сополи. За сега не са известни причините за блокировката и докога ще е блокиран акаунта.
                https://ria.ru/mediawars/20170119/1486011324.html
                Типичен пример за американската хибридна война срещу Русия.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 17-етажна сграда в Техеран рухна, след като в нея избухна пожар

Това ми припомни, че Иран и Русия помагат на Асад да избива народа си

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/19/...a-pojar.329236

Коментар

Всичко си знаех и преди форума.
                    Там е работата че нищо не знаеш и водиш безсмислени войни тука.Кви комунисти та гонят не знам

Коментар

Коментар

• Кольо медианата колкото и противен да е в Канал 3 преди малко сложи измисления политолог Антон Тодоров на място.Един зрител помоли Тодоров да каже КОЙ предложи на Царя Бойко за главен секретар и Тони се запъна изчерви се кат домат.Веднага последва замитане на въпроса а Кольо му вика ма ти за всички говориш лошо само за Бойко не казваш лоша дума.Внимавай щот сам се разкриваш че не си независим

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Язък че толко години си в тоя форум нищо не си разбрал.

Коментар

Тоя не трябваше ли, да е в затвора за предателска пропаганда?
                            Свери си часовника че изостава с години.

Коментар

От както падна нивото тук в началото на войната в Украйна, чрез изсветляване на червеноориентираните и соцносталгичните псевдорусофили, все по-прозрачни са опитите на по-податливите ни сънародници, да ни втълпят, че комунисти и руснаци отново ще управляват България, която ще се къпе в просперитет, икономически прогрес (като едно време, не благодаря), богатства несметни, права и свободи. В същото време децата им карат западни автомобили, произведени от същия запад, срещу който дедовците им плюят, живеят по западен модел, ходят на запад, желаят да подражават и просперират там. Само една групичка тук, според която война в Украйна няма и не е имало, понеже техният бог Путин я арганизира, не желае , да приеме действителността..
                              Действителността, която така се откъснала с цялата си наглост от представите им за свят и вселена, че няма да е чудно, някой да извади навит на руло изпод скрина някой червен байрак с изобразени жълти сечива по него.. Е тогава ще се смеем с години..
                              Язък че толко години си в тоя форум нищо не си разбрал.

Коментар

• Да е жив и здрав и да си вади хляба както му е кеф .....

Друг е въпросът ?

Защо 4 години, когато го виждах и слушах по телевизията,се срамувах....? Стягаше ме диафрагмата, че ще каже някоя глупост ....

Коментар

Working...
                                X