If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Днес БСП се опитаха да повторят номера от февруари 2013 година със сметките, за да вкарат страната в истерия и стрес, този път през ЕСО. Да оставим настрана, че всеки може по всяко време да провери товарите в системата, както и междусистемния обмен. От това по-голяма прозрачност здраве му кажи.
Режим на тока не може да има - поне такъв, че хората да го почустват - толково много бариери има преди това.
Но предупреждавам - може да има саботаж или друг тип груба манипулация - защото на карта е поставена основна теза, която да измъкне Първанов, Овчаров и сие от затвора а това е че България има нужда от нова ядрена мощност. като нищо могат да спретнат "авария" в някой от блоковете или друга основна за системата мощност. Особено след като дойде тяхното служебно правителство."
Освен Татянчето, има и една друга умна Българка Lea Cohen :
"Дадох си труд да прочета проектозакона за българския език. Това е напълно мракобеснически текст , който предвижда създаване на езикова полиция ( която ще плащаме от бюджета), която иска да унищожи и да УНИЗИ езиковото богатство. А частта за музикалните произведения не би могла да мине през ума дори на Жданов. ТОВА Е СТАЛИНИСТКИ ЗАКОН, който публично трябва да бъде изгорен . А вносителят да бъде глобен солено поради непознаване на пълния член."
Изборите отминаха. Връщаме се към нормалността. САЩ потвърдиха ангажиментите си към НАТО. Това не означава, че не трябва да увеличаваме разходите. Но това Тръмпизмите по време на предизборната кампания свършиха.
Гравитация има. Сори за пропиляните надежди на руско-българското "Тръмп общество". Не става само с хибридни опорни точки ,трябва и знания.
Ма напротив, министъра им на отбраната - скоро пенсиониран Генерал, с абсолютен авторитет сред военните в САЩ, пък и сред цивилните.
Та на първия си работен ден наредил удари срещу ИД - 20 в Сирия, 10 в Ирак. А и звъннал на секретаря на НАТО-то, да му каже че САЩ стоят 100% зад НАТО-то.
Същият е критикувал Обама за половинчатите му мерки във военното дело. Сега не знам само дали става въпрос за Сирия и Ирак или включа и Расията там.
Че аз какво по-различно казах,спират парите и Идил се разбягват всичко е въпрос на време?С брадви и тояги ли да се бият?Ако някой им помага и той ще яде бой.
"Новият служебен премиер, който ни гласят-- Герджиков, е с особена нагласа към политическото хамелеонство (както повечето ни политици, впрочем)
Сайтът Терминал 3 припомня, някои негови изявления и позиции:
„Запомнил съм Сотир Цацаров като студент с това, че беше много упорит и целенасочен. След завършването на висшето му образование съм го виждал само веднъж, но вярвам, че е запазил тези си качества и ще стои твърдо на стола на главния прокурор“.
И аз му "вярвам" и му се "радвам" само че по различен начин -- единствено като на обект, полезен за смазваща политическа сатира и за бостанско плашило!
През юни 2016 г. Гердижиков (по неведоми за здравия разум причини!!!) участва на среща, организирана от Николай Бареков, на дясната умерено евроскептична формация на Европейските консерватори, на която по информация в медиите се е обсъждал нов десен проект. На нея присъстваха също така и Стефан Софиянски и Весела Драганова.
Та всеки да си прави изводите.... Добре, че служебното правителство е временно. Не че следващото ще е по-добро, де..."
Бе тя логиката е проста, но кой да я схване, новата ти версия удивително съвпада с версията на шапкаря.
И разбира се че жената е по-умна. Жените винаги са били по-умни от мъжете.
Умни са И за твоята съм сигурен, щом те е взела, и за Татянчето също Tatiana Christy
"Мдааа... неведоми са пътищата на международната и родна политика. Прес секретарката на Радев е Елена Йончева -- известен путинофил със забрана за влизане в Украйна (която наскоро беше вдигната в резултат на услията на определена част от "дипломацията" ни ;-)) Йончева ще огласява официалната позиция на президенството ни по външно политическата ни ориентация пред света. От друга страна, имаме нашия геостратегически партньор Канада и нейния външен министър -- журналистката Кристия Фриланд, която пък е със санкции за влизане в Русия – като непримирим критик на Путин. Та... ми е много чудно, как България ще си говори с Канада, както и с останалите си евроатлантически партньори на тема санкции с такъв прес секретар като Йончева, която е в много силен конфликт на интереси относно позицията на НАТО (на който сме член) и евроатлантиците спрямо Русия. И също така се чудя не се ли намери някой друг от БСП да сложат на тази служба? Някой, който да е БЕЗ забрана за влизане в Украйна, например? На фона на голямата международна политика, България се представя като бавноразвиващ се дебил, честно!"
Войната в Сирия и Ирак приключи,като няма пари и оръжие никой не воюва за тоз дето клати гората.
Ма напротив, министъра им на отбраната - скоро пенсиониран Генерал, с абсолютен авторитет сред военните в САЩ, пък и сред цивилните.
Та на първия си работен ден наредил удари срещу ИД - 20 в Сирия, 10 в Ирак. А и звъннал на секретаря на НАТО-то, да му каже че САЩ стоят 100% зад НАТО-то.
Същият е критикувал Обама за половинчатите му мерки във военното дело. Сега не знам само дали става въпрос за Сирия и Ирак или включа и Расията там.
днес нивото на троловете е извънредно ниско...
чудя се, дали спряха центите и само полезните **** да са останали да тролят...
На талибаните в Сирия са им спряли джобните и гепат алтъните на жените си за да играят на стражари и апашунки,че на
наште или украинските ще им дават.Тръмп си го каза"Който му трябва Майдан да вади парите от джоба си"
Хайде, ако обичаш, да бъдеш конкретен в съжденията си, когато са отправени към мен.
Нямам време за губене с празни тролски приказки
Преди малко ми пусна някаква мъдра мисъл за връзка между китайски ракети, руски про и българския бизнес и изобщо не стана ясно на каква база.
Сега мъдрото ти съждение, че от Москва му наредили на 2я ден на Радев назначения - излезе с линк за съобщение за назначаване на Елена Йончева за Прессекретар на Президентсвото?!
Посочи ми един по-достоен от нея, заемали тази позиция досега?
Цял партизански отряд е назначил, слепи ли сте? Кого защитавате? Резидента на Русия или България?
Коментар