IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
    Не знам, къде блее модерацията. Хвърля се кал по името на вицепрезидента на Република България.
    Скоро и други неща...
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

За съжаление така е решила. Знам я от 20 години - като визия само - и бих я търбушнал... също преди 20 години бих и Илияна Йотова, но много се наля за това време. Прилича на мис пиги сега.
      Но за разлика от Налята Идиотова, Елена Йончева я уважавам, с едно изключение, което остави петно в биографията и...
      Не знам, къде блее модерацията. Хвърля се кал по името на вицепрезидента на Република България.

The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

За съжаление така е решила. Знам я от 20 години - като визия само - и бих я търбушнал... също преди 20 години бих и Илияна Йотова, но много се наля за това време. Прилича на мис пиги сега.
        .....
        И после Тръмп бил сексист и лош

Коментар

Уау, на вас, мурзилките, въображението ви е като на стария ми телевизор.
          Аз само реших да попитам,ама няма да се задълбочаваме чак в такива подробности.

Коментар

• Измамнико, сус!
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
              Има МБР и ОТБР. ПРО е с/у МБР на началния етап от полета, докато за ОТБР ще е късно. Рашата знае точно какви БР разполага Китай пък и в обсега им няма стратегически цели с висш приоритет, затова, е отн.спокойна почивка за него о скача с/у Чичата Сам.
              Който не разбира това, пасе трева.
              "МБР" = "Междуконтинентална Балистична Ракета".
              "ОТБР"= "Оперативно-Тактическа балистична ракета" /с малък и среден радиус на действие. Те, доде излетят, и "кацат". При това, при тях /напр."Искандери"-ите/ траекторията е полегата и почти никаква ПРО не ги лови.
              Още нещо да поясня, че разни импотехи и многолики/многоседалищни/ и "червенисгани" не вдяват: НЕ РАКЕТИТЕ имат нужда от ПРО, ами тези, които искат да се защитят от ракетите /ПРО= ПротивоРакетна Отбрана/. Та, който - поне си мисли, че - е "под чадър" на ПРО, при "идеологическо" напомпване и под влияние / свършване на наркотици и алкохол, примерно, може да натисне копчето. Така, ПРО се явява фактор, нарушаващ баланса на силите /или създаващ илюзия за това/, с което психологическото въздействие на ядрения паритет се приглушава.
              ТОВА ли искате, "десни" тролци? Не били разбирали. Глупости. ВСИЧКО разбирате, ва**а м**а. И, въпреки това, леете кофи с помия.

- От друга страна, какво ли разбира свиня от изворна вода?
              The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какво значи търбушнал?Тирбушон ли имаш?
                Уау, на вас, мурзилките, въображението ви е като на стария ми телевизор.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

http://www.blitz.bg/svyat/kreml-reag...ews482258.html

Щом на мен не вярваш, ето ти малко инфо, половин ден след моето...

пп Логиката е толкова проста, че даже и глупавичките не се затрудняват....

пп Да не се засегнеш..Ти си умно момче.....( или жената ти беше много умна, не помня...)
                  Бе тя логиката е проста, но кой да я схване, новата ти версия удивително съвпада с версията на шапкаря.
                  И разбира се че жената е по-умна. Жените винаги са били по-умни от мъжете.

Коментар

Но за разлика от Налята Идиотова, Елена Йончева я уважавам, с едно изключение, което остави петно в биографията и...
                    Какво значи търбушнал?Тирбушон ли имаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      Сани, и аз много я харесвам Еленчето - оня глупак станишевия се оказа плазмодий (нормално за мъж който е избягал от казармата и без трудов стаж). ))) както и да е, нензам защо всеки път му се ядосвам на този никаквец, щом стане дума за Еленчето - а не трябва разбира се, защото ако беше глупака сега с нея - на нея щях да се ядосвам повече )))) страхотна е!!!!)))

Коментар

Ето за това казвам че логиката на руската душа е ... непонятна.
                        Обясни чиче, за какво на балистични ракети им е нужна про? Е тъй, дай сценарий при който балистични ракети се нуждаят от про?

http://www.blitz.bg/svyat/kreml-reag...ews482258.html

Щом на мен не вярваш, ето ти малко инфо, половин ден след моето...

пп Логиката е толкова проста, че даже и глупавичките не се затрудняват....

пп Да не се засегнеш..Ти си умно момче.....( или жената ти беше много умна, не помня...)

Коментар

• Сани, и аз много я харесвам Еленчето - оня глупак станишевия се оказа плазмодий (нормално за мъж който е избягал от казармата и без трудов стаж). ))) както и да е, нензам защо всеки път му се ядосвам на този никаквец, щом стане дума за Еленчето - а не трябва разбира се, защото ако беше глупака сега с нея - на нея щях да се ядосвам повече )))) страхотна е!!!!)))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            едва ли ще отворят линка ти, и той е от началото на 2013та, после има и други, заслужаващи внимание ...
                            затова ще копирам няколко пасажа , които биха спряли злостта на всеки нормален човек, било то и трол ...но, с някакво достойнство...

* * *
                            .............................
                            Според „Репортери без граници” причините за безпрецедентния брой убити журналисти през 2012 са били войната в Сирия, хаосът в Сомалия, талибаните в Пакистан. Черният списък на петте най-смъртоносни държави в света се води от Сирия. Там беше и българската журналистка Елена Йончева.

16 дни под дъжд от куршуми, на ръба на оцеляването, Елена спи в общежитие на „Ал Кайда”, за да направи документален филм за най-размирната точка на Сирия – за бунтовниците на Алепо. Това става в края на 2012 г. Да припомним, че тя е и единственият европейски журналист, успял да стигне невредим до свърталището на сомалийските пирати – Ейл. Статистиката казва, че това е една от най-рисковите професии. Упражняваш занаята на репортера, на журналиста, но никой не ти дава гаранции за сигурност, уют и комфорт – казва Елена Йончева. – Много често ме питат: „Кой ти дава гаранции, когато отиваш до точката „Х”?” Няма такава гаранция. Там, където има риск, означава, че няма достатъчно информация, че читателят или зрителят не е запознат със събитията.

Защо журналистите рискуват живота си, заминавайки за горещите точки по света? Професионално предизвикателство, гражданска позиция, авантюристичен дух или нещо друго... В мен много често се заражда журналистически гняв, когато видя, че някаква тема се представя изключително елементарно, че се манипулира или няма достатъчно информация – отговаря Елена Йончева. – А въз основа на това хората си създават свое мнение. Журналистическият бунт вътре в мен ме кара да разбера, да опозная, да видя всички нюанси на дадено събитие. Мисля, че това ни води нас – репортерите.

Най-опасните ситуации, в които Елена е попадала досега, се случват в Сирия през 2012 г.

Имахме среща с фронта „Ан Нуфра” – ислямистка джихадска групировка, която е подразделение на „Ал Кайда”. През декември 2012 г. САЩ я включиха в черния списък на терористичните организации. С една дума – „Ал Кайда” в Сирия – разказва за рисковете на професията Елена. – Ние няколко пъти се опитвахме да ги снимаме – явно или тайно, но получихме конкретни заплахи. Последния път те се оказаха в обектива на нашата камера, докато снимаме друго събитие. Побесняха. В този момент директно ни заплашиха с оръжие, че ще ни разстрелят. Единият от тях стоеше с картечница, насочена към мен. Беше фиксирал погледа си и крещеше: „Ще ви убия, ще ви разстрелям”. Аз бях с вдигнати ръце, за да покажа всъщност, че сме само журналисти, че нямаме оръжие и да подсиля своята физическа безпомощност. Всичко се размина с изтриване на кадрите, които заснехме с тях. Това беше ситуация, при която в един момент си казваш – ако ми се размине, не знам дали бих се занимавала пак с журналистика. Но това са емоции, които бързо отминават. И вероятно са естествени за всеки човек.
                            ......................

http://bnr.bg/radiobulgaria/post/100...jurnalistikata

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Да бе, "голяма смелост" е необходима, за да участваш в театралните постановки на Кремъл, предавани по Russia Today
                              http://bnr.bg/radiobulgaria/post/100...jurnalistikata

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                А нейният ЕКИП, често е съставен от цял ЕДИН оператор, ... писах вече - малко са смелите хора, готови да жертват живота си, за да се види истината - т.е. гледната точка от двете страни!!!
                                Елена Йончева: 12.01.2013
                                Абсурдът в Сирия не може да се разбере от новините
                                https://www.24chasa.bg/Article/1713762
                                Да бе, "голяма смелост" е необходима, за да участваш в театралните постановки на Кремъл, предавани по Russia Today

Коментар

Working...
                                X