Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Ти се шегуваш! Статистика?! Всъщност може да има проучвания, но не ми е специалност. Но е известно, че сред десните и крайно десните в Германия има, мммм, интимно чувство към Адолф с мустачките. И това не може да бъде преодоляно поради кадрите на фона на Айфеловата кула. Часът на възмездието! Такива моменти никой не може да пренебрегва като национално пленителни. А и пораженията от войната вече са позабравени.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Вярно стана като с пумпала.
Нямаш ли по-актуални данни за количеството германци, за които безотговорно твърдиш, че щяли били да предпочетат хилядолетния райх, вместо да ни пренасяш 70тина години назад? Германия да не е руслямската държава, където 40 % още одобряват параноичния психар сталин и мумията на един сифилистик продължава да бъде официално почитана, да не говорим, че един лилипут от кгб, заграбил милиарди и опъващ скули и бюст, за да се снима връз упоени животни, гони 90% одобрение. Германия е цивилизация. Какво да го обосновавам ...
Кои сте вие, дето ще ме пишете трол? Аз от пет години слушам разни руски тролове, дето ходят на спявки в мацквабад и по позитански мероприятия и са многократно по-активни от мен, да ме квалифицират като трол. Лелей, наш колко е притеснително Когато за последно си мернах някаква статистика, пишеше, че имам по-малко от 2 мнения на ден. Айде по-сериозно, ако обичаш. Ще пишели били
Коментар
-
Коя ти е гредата? Въпреки денацификацията, провеждана сред всички слоеве на германското население (Мартин Хайдегер например, заради неголяма съпричастност през първите две години на нацисткия режим, след 1945 г. дълго не е допускан до международна дейност във философските среди), култът към Фюрера изисква специално законодателство, за да не се завърне с нова сила и актуалност. Подводно течение е нацистката митология и борбата с нея се оказва изключително трудна и комплицирана. Пък в Китай култът към Мао си е жив, а ККП доведе КНР до нивото на световна работилница. Не виждам къде тук са лъжите, но щом казваш. Все пак се обосновавай, а не подхвърляй само квалификации, че и теб ще те пишем трол.
Нямаш ли по-актуални данни за количеството германци, за които безотговорно твърдиш, че щяли били да предпочетат хилядолетния райх, вместо да ни пренасяш 70тина години назад? Германия да не е руслямската държава, където 40 % още одобряват параноичния психар сталин и мумията на един сифилистик продължава да бъде официално почитана, да не говорим, че един лилипут от кгб, заграбил милиарди и опъващ скули и бюст, за да се снима връз упоени животни, гони 90% одобрение. Германия е цивилизация. Какво да го обосновавам ...
Кои сте вие, дето ще ме пишете трол? Аз от пет години слушам разни руски тролове, дето ходят на спявки в мацквабад и по позитански мероприятия и са многократно по-активни от мен, да ме квалифицират като трол. Лелей, наш колко е притеснително Когато за последно си мернах някаква статистика, пишеше, че имам по-малко от 2 мнения на ден. Айде по-сериозно, ако обичаш. Ще пишели били
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Шъ съ разплача. На крива ракета все космоса и виновен.
Споменавайки космос се сетих, че любителите на конспирациите не вярват, че американците са стъпили на Луната.
Коментар
-
Социализмът беше фалиран. Неговият догматизъм бе подхранван отвън чрез специална методика за консервирането му и широка агентурна мрежа за провалянето му. Самият Висарионович е подготвял промяна на режима. Каква точно, потъва със смъртта му. След нея Берия и Маленков настояват за реформи и преминаване към свободно пазарно стопанство. Двамата са отстранени последователно от Хрушчов. Някои смятат, че е чужд агент.
Споменавайки космос се сетих, че любителите на конспирациите не вярват, че американците са стъпили на Луната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВсякакви такива спорове дали едно време е били по-добре или сега са пълна глупост. Социализмът фалира. Точка.
Онази система колкото и да беше налагана по Света доведе до едни и същи резултати - глад, мизерия и емиграция от съответната държава - справка все още останалите 2-3 държави дето се опитват да я поддържат.
Накрая за капак - ама колко се било построило тогава, ама колко сега са още по-големи глупости. Просто сравнението не е правилно. Колко сме изнасяли едно време, колко изнасяме сега. Сравняват се дини и краставици. Просто няма база за сравнение. Защото Светът се развива и технически и по други показатели, не само благодарение на "партията майка закрилница комунистическа БКП".
Единствено коректния начин за сравнение е да вземеш Германия и Корея - двете държави бяха разделени на две. Едната част гадна капиталистическа, другата "проспериращ" социализъм. Имаме един народ разделен на две. Значи еднакво работлив, еднакво трудолюбив, еднакво умен, еднакво предприемчив, с еднакво отношение към труда и каквото още се сетите. Едните са поставени да живеят при капитализма и демокрацията, другите при цоциализъма и тоталитаризма.
И в двете държави експеримента показа абсолютно недвусмислено коя система победи и коя загуби.
Всякакви други сравнения са абсолютно загуба на време и изкривяване на информацията и лъжа. Вземаме разни показатели и ги сравняваме в някакъв контекст. Ма хубаво, но това нищо не показва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ми питай си...
Агджа ако бе уцелил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Принципно съм съгласен .
Обаче преди малко четох една статия от CNN.60% от американците нямали заделени 500долара за спешни случаи.Не 6% ...а 60% и не 5000долара а 500долара....
6 in 10 Americans don't have $500 in savings
If you were suddenly hit with a $500 unexpected bill, would you be able to cover it?
If the answer is no, you're not alone.
http://money.cnn.com/2017/01/12/pf/a...ngs/index.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Въпрос зададох аз , не съм длъжен да отговарям на твоя...всъщност , щом се намесваш може да отговориш , ако разбираш въпроса...
Агджа ако бе уцелил...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеВсякакви такива спорове дали едно време е били по-добре или сега са пълна глупост. Социализмът фалира. Точка.
Онази система колкото и да беше налагана по Света доведе до едни и същи резултати - глад, мизерия и емиграция от съответната държава - справка все още останалите 2-3 държави дето се опитват да я поддържат.
Накрая за капак - ама колко се било построило тогава, ама колко сега са още по-големи глупости. Просто сравнението не е правилно. Колко сме изнасяли едно време, колко изнасяме сега. Сравняват се дини и краставици. Просто няма база за сравнение. Защото Светът се развива и технически и по други показатели, не само благодарение на "партията майка закрилница комунистическа БКП".
Единствено коректния начин за сравнение е да вземеш Германия и Корея - двете държави бяха разделени на две. Едната част гадна капиталистическа, другата "проспериращ" социализъм. Имаме един народ разделен на две. Значи еднакво работлив, еднакво трудолюбив, еднакво умен, еднакво предприемчив, с еднакво отношение към труда и каквото още се сетите. Едните са поставени да живеят при капитализма и демокрацията, другите при цоциализъма и тоталитаризма.
И в двете държави експеримента показа абсолютно недвусмислено коя система победи и коя загуби.
Всякакви други сравнения са абсолютно загуба на време и изкривяване на информацията и лъжа. Вземаме разни показатели и ги сравняваме в някакъв контекст. Ма хубаво, но това нищо не показва.
Обаче преди малко четох една статия от CNN.60% от американците нямали заделени 500долара за спешни случаи.Не 6% ...а 60% и не 5000долара а 500долара....
6 in 10 Americans don't have $500 in savings
If you were suddenly hit with a $500 unexpected bill, would you be able to cover it?
If the answer is no, you're not alone.
http://money.cnn.com/2017/01/12/pf/a...ngs/index.html
Коментар
-
https://deutsche-wirtschafts-nachric...-merkel/?ls=fp
Карл - Теодор цу Гутенберг ,една много добра кандидатура за канцлер на Германия !
Коментар
-
Тттхах, таз рожба на мисълта ти вече се сблъска челно с гредата, хахаха
Явно усилията да светкаш хората извън пропагандните клишета са на привършване, щом се прибягва до откровени лъжи. Е, има и друго обяснение, но няма да се повтарям.
Коментар
-
Ами каквото и да разбирам, дъвкането и изясняването с години на едно и също ми става скучно. Но ти си нов, питай си, никой не те спира. Който има желание, ще откликне.
Моята идея е друга. Исках да разбера дали равното третиране на човека и животното /демек крепостничеството/ е мъдрост и патриотизъм не само за руския човек, ами и за българския му еквивалент. Да е сигурно, че ако отъждествя въпросите и безсмислиците ти след всеки пост с обикновено стадно мучане, няма да се сметне за заяждане ... затова питах всъщност асссLast edited by X_Y; 29.01.2017, 19:18.
Коментар
Коментар