IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е като няма статистика, откъде ги вадиш тези работи?
    Официална статистика ли ти трябва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Ти се шегуваш! Статистика?! Всъщност може да има проучвания, но не ми е специалност. Но е известно, че сред десните и крайно десните в Германия има, мммм, интимно чувство към Адолф с мустачките. И това не може да бъде преодоляно поради кадрите на фона на Айфеловата кула. Часът на възмездието! Такива моменти никой не може да пренебрегва като национално пленителни. А и пораженията от войната вече са позабравени.
      Е като няма статистика, откъде ги вадиш тези работи?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Вярно стана като с пумпала.

Нямаш ли по-актуални данни за количеството германци, за които безотговорно твърдиш, че щяли били да предпочетат хилядолетния райх, вместо да ни пренасяш 70тина години назад? Германия да не е руслямската държава, където 40 % още одобряват параноичния психар сталин и мумията на един сифилистик продължава да бъде официално почитана, да не говорим, че един лилипут от кгб, заграбил милиарди и опъващ скули и бюст, за да се снима връз упоени животни, гони 90% одобрение. Германия е цивилизация. Какво да го обосновавам ...

Кои сте вие, дето ще ме пишете трол? Аз от пет години слушам разни руски тролове, дето ходят на спявки в мацквабад и по позитански мероприятия и са многократно по-активни от мен, да ме квалифицират като трол. Лелей, наш колко е притеснително Когато за последно си мернах някаква статистика, пишеше, че имам по-малко от 2 мнения на ден. Айде по-сериозно, ако обичаш. Ще пишели били
        Ти се шегуваш! Статистика?! Всъщност може да има проучвания, но не ми е специалност. Но е известно, че сред десните и крайно десните в Германия има, мммм, интимно чувство към Адолф с мустачките. И това не може да бъде преодоляно поради кадрите на фона на Айфеловата кула. Часът на възмездието! Такива моменти никой не може да пренебрегва като национално пленителни. А и пораженията от войната вече са позабравени.

Коментар

Коя ти е гредата? Въпреки денацификацията, провеждана сред всички слоеве на германското население (Мартин Хайдегер например, заради неголяма съпричастност през първите две години на нацисткия режим, след 1945 г. дълго не е допускан до международна дейност във философските среди), култът към Фюрера изисква специално законодателство, за да не се завърне с нова сила и актуалност. Подводно течение е нацистката митология и борбата с нея се оказва изключително трудна и комплицирана. Пък в Китай култът към Мао си е жив, а ККП доведе КНР до нивото на световна работилница. Не виждам къде тук са лъжите, но щом казваш. Все пак се обосновавай, а не подхвърляй само квалификации, че и теб ще те пишем трол.
          Вярно стана като с пумпала.

Нямаш ли по-актуални данни за количеството германци, за които безотговорно твърдиш, че щяли били да предпочетат хилядолетния райх, вместо да ни пренасяш 70тина години назад? Германия да не е руслямската държава, където 40 % още одобряват параноичния психар сталин и мумията на един сифилистик продължава да бъде официално почитана, да не говорим, че един лилипут от кгб, заграбил милиарди и опъващ скули и бюст, за да се снима връз упоени животни, гони 90% одобрение. Германия е цивилизация. Какво да го обосновавам ...

Кои сте вие, дето ще ме пишете трол? Аз от пет години слушам разни руски тролове, дето ходят на спявки в мацквабад и по позитански мероприятия и са многократно по-активни от мен, да ме квалифицират като трол. Лелей, наш колко е притеснително Когато за последно си мернах някаква статистика, пишеше, че имам по-малко от 2 мнения на ден. Айде по-сериозно, ако обичаш. Ще пишели били
          Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Шъ съ разплача. На крива ракета все космоса и виновен.

Споменавайки космос се сетих, че любителите на конспирациите не вярват, че американците са стъпили на Луната.

Ми плачи. Ако ми бяха толкова плоски представите и аз щях да плача. Ако можех да осъзная плоскостта, на която съм се наврял.

Коментар

Социализмът беше фалиран. Неговият догматизъм бе подхранван отвън чрез специална методика за консервирането му и широка агентурна мрежа за провалянето му. Самият Висарионович е подготвял промяна на режима. Каква точно, потъва със смъртта му. След нея Берия и Маленков настояват за реформи и преминаване към свободно пазарно стопанство. Двамата са отстранени последователно от Хрушчов. Някои смятат, че е чужд агент.
              Шъ съ разплача. На крива ракета все космоса и виновен.

Споменавайки космос се сетих, че любителите на конспирациите не вярват, че американците са стъпили на Луната.

Коментар

Всякакви такива спорове дали едно време е били по-добре или сега са пълна глупост. Социализмът фалира. Точка.

Онази система колкото и да беше налагана по Света доведе до едни и същи резултати - глад, мизерия и емиграция от съответната държава - справка все още останалите 2-3 държави дето се опитват да я поддържат.

Накрая за капак - ама колко се било построило тогава, ама колко сега са още по-големи глупости. Просто сравнението не е правилно. Колко сме изнасяли едно време, колко изнасяме сега. Сравняват се дини и краставици. Просто няма база за сравнение. Защото Светът се развива и технически и по други показатели, не само благодарение на "партията майка закрилница комунистическа БКП".

Единствено коректния начин за сравнение е да вземеш Германия и Корея - двете държави бяха разделени на две. Едната част гадна капиталистическа, другата "проспериращ" социализъм. Имаме един народ разделен на две. Значи еднакво работлив, еднакво трудолюбив, еднакво умен, еднакво предприемчив, с еднакво отношение към труда и каквото още се сетите. Едните са поставени да живеят при капитализма и демокрацията, другите при цоциализъма и тоталитаризма.

И в двете държави експеримента показа абсолютно недвусмислено коя система победи и коя загуби.

Всякакви други сравнения са абсолютно загуба на време и изкривяване на информацията и лъжа. Вземаме разни показатели и ги сравняваме в някакъв контекст. Ма хубаво, но това нищо не показва.
                Социализмът беше фалиран. Неговият догматизъм бе подхранван отвън чрез специална методика за консервирането му и широка агентурна мрежа за провалянето му. Самият Висарионович е подготвял промяна на режима. Каква точно, потъва със смъртта му. След нея Берия и Маленков настояват за реформи и преминаване към свободно пазарно стопанство. Двамата са отстранени последователно от Хрушчов. Някои смятат, че е чужд агент. За Берия и Микоян също. Тук се пишат разни наивни приказки как капитализъмот бил по-добър от държавния капитализъм. Никъв анализ на качествата и резултатите им. И това в икономически форум. Направо ме смайвате тука неколко ченета де тракате като да сте студенти втори курс, демек учени вече хора. Отчайващо е нивото, ама то навсякъде така. Писах по-долу, не разрешиха на Русия да се развива защото е твърде опасна. Затова тя си го караше с познатата й държавна намеса, поне да оцелее в геостратегическия сблъсък.

Коментар

• http://bultimes.com/v-sasht-45-mln-d...a-sa-bezdomni/

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Ми питай си...
                    Агджа ако бе уцелил...
                    И какво щеше да стане , ако беше уцелил Агджа...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

Принципно съм съгласен .
                      Обаче преди малко четох една статия от CNN.60% от американците нямали заделени 500долара за спешни случаи.Не 6% ...а 60% и не 5000долара а 500долара....
                      6 in 10 Americans don't have $500 in savings

If you were suddenly hit with a $500 unexpected bill, would you be able to cover it?

If the answer is no, you're not alone.

http://money.cnn.com/2017/01/12/pf/a...ngs/index.html

http://www.memoriabg.com/2016/05/08/...rednata-klasa/

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Въпрос зададох аз , не съм длъжен да отговарям на твоя...всъщност , щом се намесваш може да отговориш , ако разбираш въпроса...
                        Ми питай си...
                        Агджа ако бе уцелил...
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Всякакви такива спорове дали едно време е били по-добре или сега са пълна глупост. Социализмът фалира. Точка.

Онази система колкото и да беше налагана по Света доведе до едни и същи резултати - глад, мизерия и емиграция от съответната държава - справка все още останалите 2-3 държави дето се опитват да я поддържат.

Накрая за капак - ама колко се било построило тогава, ама колко сега са още по-големи глупости. Просто сравнението не е правилно. Колко сме изнасяли едно време, колко изнасяме сега. Сравняват се дини и краставици. Просто няма база за сравнение. Защото Светът се развива и технически и по други показатели, не само благодарение на "партията майка закрилница комунистическа БКП".

Единствено коректния начин за сравнение е да вземеш Германия и Корея - двете държави бяха разделени на две. Едната част гадна капиталистическа, другата "проспериращ" социализъм. Имаме един народ разделен на две. Значи еднакво работлив, еднакво трудолюбив, еднакво умен, еднакво предприемчив, с еднакво отношение към труда и каквото още се сетите. Едните са поставени да живеят при капитализма и демокрацията, другите при цоциализъма и тоталитаризма.

И в двете държави експеримента показа абсолютно недвусмислено коя система победи и коя загуби.

Всякакви други сравнения са абсолютно загуба на време и изкривяване на информацията и лъжа. Вземаме разни показатели и ги сравняваме в някакъв контекст. Ма хубаво, но това нищо не показва.
                          Принципно съм съгласен .
                          Обаче преди малко четох една статия от CNN.60% от американците нямали заделени 500долара за спешни случаи.Не 6% ...а 60% и не 5000долара а 500долара....
                          6 in 10 Americans don't have $500 in savings

If you were suddenly hit with a $500 unexpected bill, would you be able to cover it?

If the answer is no, you're not alone.

http://money.cnn.com/2017/01/12/pf/a...ngs/index.html

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...-merkel/?ls=fp

Карл - Теодор цу Гутенберг ,една много добра кандидатура за канцлер на Германия !

Коментар

Тттхах, таз рожба на мисълта ти вече се сблъска челно с гредата, хахаха
                              Явно усилията да светкаш хората извън пропагандните клишета са на привършване, щом се прибягва до откровени лъжи. Е, има и друго обяснение, но няма да се повтарям.
                              Коя ти е гредата? Въпреки денацификацията, провеждана сред всички слоеве на германското население (Мартин Хайдегер например, заради неголяма съпричастност през първите две години на нацисткия режим, след 1945 г. дълго не е допускан до международна дейност във философските среди), култът към Фюрера изисква специално законодателство, за да не се завърне с нова сила и актуалност. Подводно течение е нацистката митология и борбата с нея се оказва изключително трудна и комплицирана. Пък в Китай култът към Мао си е жив, а ККП доведе КНР до нивото на световна работилница. Не виждам къде тук са лъжите, но щом казваш. Все пак се обосновавай, а не подхвърляй само квалификации, че и теб ще те пишем трол.

Коментар

Ами каквото и да разбирам, дъвкането и изясняването с години на едно и също ми става скучно. Но ти си нов, питай си, никой не те спира. Който има желание, ще откликне.

Моята идея е друга. Исках да разбера дали равното третиране на човека и животното /демек крепостничеството/ е мъдрост и патриотизъм не само за руския човек, ами и за българския му еквивалент. Да е сигурно, че ако отъждествя въпросите и безсмислиците ти след всеки пост с обикновено стадно мучане, няма да се сметне за заяждане ... затова питах всъщност ассс
                                Ми питай си......
                                Last edited by X_Y; 29.01.2017, 19:18.

Коментар

Working...
                                X