IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    И немците се разбутаха https://fakti.bg/world/221611-sauzni...uskite-sankcii
    " Ангела Меркел и други европейски лидера са на другия полюс и настояват санкциите срещу Русия да бъдат обвързани с напредъка на мирния процес." Смех !

Коментар

• И немците се разбутаха https://fakti.bg/world/221611-sauzni...uskite-sankcii

Коментар

• https://ria.ru/world/20170130/1486735327.html
        Трамп обвинил сенаторов Грэма и Маккейна в попытке развязать третью мировую.

"Совместное заявление бывших кандидатов в президенты Джона Маккейна и Линдси Грэма ошибочно, они прискорбно неубедительны, что касается иммиграции. Оба сенатора должны сосредоточить свою энергию на ИГ, нелегальной иммиграции и безопасности на границах вместо того, чтобы постоянно пытаться начать третью мировую войну", — написал Трамп на своей странице в Twitter.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

И какво щеше да стане , ако беше уцелил Агджа...
          Китай щеше да граничи с Полша.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Няма начин да ми се въздейства с изследванията на добре известни проруски центрове. Роза Люксембург моля ви се

Все едно да слушам и гледам алфа/бета ли беше/ телевизията на атака, а че и да ѝ вярвам ...
            Ти вярваш само и единствено на фрау Меркел...вижда се от километри.

Коментар

Няма начин да ми се въздейства с изследванията на добре известни проруски центрове. Роза Люксембург моля ви се

Все едно да слушам и гледам алфа/бета ли беше/ телевизията на атака, а че и да ѝ вярвам ...
              Ще фана тентовагинит от такива като теб. Айде, лека нощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Откъде го изкопа това. Направо затвори устата на ОМГ-ата. Особено спрямо оситата.

Yeah

Коментар

Хахаха, спокойно мога да си позволя лекомислие, като знам какъв ресурс и структури се занимават с контролирането им.
                  Май беше дама, та е нормално да си лекомислена. Това спомага продължаването на човешкия род.

Коментар

Никъде не съм твърдял, че това са преобладаващи настроения. Все пак системата работи в обратната посока. Но възприемането на американците като чужд потискащ фактор си го има. Проследи откъде започна дискусията и не генерализирай. Аз само отчитам съществуващите алтернативни предразположения. И в Германия никой не ги пренебрегва, щом от 70 години имат политика за възпирането им. А твоето пренебрежение на почвата за реставрация твърде лекомислено.
                    Хахаха, спокойно мога да си позволя лекомислие, като знам какъв ресурс и структури се занимават с контролирането им.
                    Last edited by OMG; 29.01.2017, 22:43.
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      Откъде го изкопа това. Направо затвори устата на ОМГ-ата. Особено спрямо оситата.

Коментар

Офф, такива кухи съмнения минаваха и имаха ефект преди австрийците да наритат хофер. Надеждите на немския мурзилаж бяха попарени от афд, които си признаха, че нямат капацитет да се борят за повече представителство и да водят патриотичната дружина на Европа. Хабер си нямаш от обстановката в Германия, нито от политическия живот, нито от обществените настроения и само се хабиш с високопарни фрази, воден от някакви си твои съображения или желания, вероятно. Все тая.
                        Никъде не съм твърдял, че това са преобладаващи настроения. Все пак системата работи в обратната посока. Но възприемането на американците като чужд потискащ фактор си го има. Проследи откъде започна дискусията и не генерализирай. Аз само отчитам съществуващите алтернативни предразположения. И в Германия никой не ги пренебрегва, щом от 70 години имат политика за възпирането им. А твоето пренебрежение на почвата за реставрация твърде лекомислено.

Коментар

• Откриха шестима мъртви тийнейджъри в барака в Германия
                          Групата била на частно парти в градина

Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/29/...rmaniia.330285

Хм...сигур са били "руслямци"...

Коментар

Офф, такива кухи съмнения минаваха и имаха ефект преди австрийците да наритат хофер. Надеждите на немския мурзилаж бяха попарени от афд, които си признаха, че нямат капацитет да се борят за повече представителство и да водят патриотичната дружина на Европа. Хабер си нямаш от обстановката в Германия, нито от политическия живот, нито от обществените настроения и само се хабиш с високопарни фрази, воден от някакви си твои съображения или желания, вероятно. Все тая.
                            http://www.netz-gegen-nazis.de/artik...tschland-11077

Коментар

Ти се шегуваш! Статистика?! Всъщност може да има проучвания, но не ми е специалност. Но е известно, че сред десните и крайно десните в Германия има, мммм, интимно чувство към Адолф с мустачките. И това не може да бъде преодоляно поради кадрите на фона на Айфеловата кула. Часът на възмездието! Такива моменти никой не може да пренебрегва като национално пленителни. А и пораженията от войната вече са позабравени.

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е като няма статистика, откъде ги вадиш тези работи?
                                От впечатления, отзиви, публикации и пр. Много подходи има за проучване.

Коментар

Working...
                                X