Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
https://ria.ru/world/20170130/1486735327.html
Трамп обвинил сенаторов Грэма и Маккейна в попытке развязать третью мировую.
"Совместное заявление бывших кандидатов в президенты Джона Маккейна и Линдси Грэма ошибочно, они прискорбно неубедительны, что касается иммиграции. Оба сенатора должны сосредоточить свою энергию на ИГ, нелегальной иммиграции и безопасности на границах вместо того, чтобы постоянно пытаться начать третью мировую войну", — написал Трамп на своей странице в Twitter.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
И какво щеше да стане , ако беше уцелил Агджа...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Няма начин да ми се въздейства с изследванията на добре известни проруски центрове. Роза Люксембург моля ви се
Все едно да слушам и гледам алфа/бета ли беше/ телевизията на атака, а че и да ѝ вярвам ...
Коментар
-
Няма начин да ми се въздейства с изследванията на добре известни проруски центрове. Роза Люксембург моля ви се
Все едно да слушам и гледам алфа/бета ли беше/ телевизията на атака, а че и да ѝ вярвам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Откъде го изкопа това. Направо затвори устата на ОМГ-ата. Особено спрямо оситата.
Все едно да слушам и гледам алфа/бета ли беше/ телевизията на атака, а че и да ѝ вярвам ...Yeah
Коментар
-
Хахаха, спокойно мога да си позволя лекомислие, като знам какъв ресурс и структури се занимават с контролирането им.
Коментар
-
Никъде не съм твърдял, че това са преобладаващи настроения. Все пак системата работи в обратната посока. Но възприемането на американците като чужд потискащ фактор си го има. Проследи откъде започна дискусията и не генерализирай. Аз само отчитам съществуващите алтернативни предразположения. И в Германия никой не ги пренебрегва, щом от 70 години имат политика за възпирането им. А твоето пренебрежение на почвата за реставрация твърде лекомислено.
Last edited by OMG; 29.01.2017, 22:43.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Коментар
-
Офф, такива кухи съмнения минаваха и имаха ефект преди австрийците да наритат хофер. Надеждите на немския мурзилаж бяха попарени от афд, които си признаха, че нямат капацитет да се борят за повече представителство и да водят патриотичната дружина на Европа. Хабер си нямаш от обстановката в Германия, нито от политическия живот, нито от обществените настроения и само се хабиш с високопарни фрази, воден от някакви си твои съображения или желания, вероятно. Все тая.
Коментар
-
Откриха шестима мъртви тийнейджъри в барака в Германия
Групата била на частно парти в градина
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2017/01/29/...rmaniia.330285
Хм...сигур са били "руслямци"...
Коментар
-
Офф, такива кухи съмнения минаваха и имаха ефект преди австрийците да наритат хофер. Надеждите на немския мурзилаж бяха попарени от афд, които си признаха, че нямат капацитет да се борят за повече представителство и да водят патриотичната дружина на Европа. Хабер си нямаш от обстановката в Германия, нито от политическия живот, нито от обществените настроения и само се хабиш с високопарни фрази, воден от някакви си твои съображения или желания, вероятно. Все тая.
Коментар
-
Ти се шегуваш! Статистика?! Всъщност може да има проучвания, но не ми е специалност. Но е известно, че сред десните и крайно десните в Германия има, мммм, интимно чувство към Адолф с мустачките. И това не може да бъде преодоляно поради кадрите на фона на Айфеловата кула. Часът на възмездието! Такива моменти никой не може да пренебрегва като национално пленителни. А и пораженията от войната вече са позабравени.
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Е като няма статистика, откъде ги вадиш тези работи?
Коментар
Коментар