Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеЛеле колко ненормален за българина изглеждаше този идиот -водещ дето интервюира Тръмп и каза, че Путин е убиец. Жена ми дето винаги е гласувала в тъмносиньо се разсмя неистово!!!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Ето тук ги споменаваш,че са ни съюзници за наше щастие...
А дали е за наше щастие,това времето ще го покаже...Надявам се да е така....
На мурзите все САЩ са им в устата. Все САЩ са им виновни.
Но знаеш ли защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Тази мантра вече невднъж беше споменавана. Не искам да ти разбивам илюзиите, но си задай въпроса дали въпросните държави щяха да са богати и с добър на стандарт на живот без американски бази и войници на териториите си? Дали въпросните държави са били бедни и изостанали преди да се появят там американосите? Все пак не забравяй, че Студената война завърши преди 30-тина години, а ВСВ преди 70. Какъв го дирят демократизаторите в Германия и Япония?
Ако на теб ти се иска да каниш американски войски в Б-я, то аз не искам да каня нито американски, нито съветски или руски. Аре нема нужда.
Фактите са такива.
А и ти може да не искаш чужди войски в България. Ама чуждите войски не те питат.
Примерно те и украинците и грузинците и молдовците не искаха руски войски - ама руските войски бяха на друго мнение и сега са там.
Всъщност от всички чужди войски дето са били в България като почнем от византийски, османските, минем през руските, после през германските, после през съветските и накрая стигнем до американските.
Та като се замисля само американските са ни питали. Ако не бяхме членове на НАТО нямаше да да дойдат. Интересно другите що не са ни питали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Пробваш, но не ти се получава.
Я потърси някъде къде съм защитавал подобни тези?
Също ако може да намериш колко пъти съм споменавал САЩ и съм ги защитавал?
Садис, апят двойка.
Номче, също така е споменавано че във всички държави от съветски тип хората живеят зле. Такива държави в момента се да речем северна Корея, Венецуела, все още Куба.
И друго - държави като балтийските имат основания да се страхуват от руснаците. Затова са членове на НАТО. То всички бивши соц страни имат основания да се страхуват от руснаците. Затова са членове на НАТО.
Ся, може би ще се изненадаш, но САЩ също са членове на НАТО.
Наши съюзници за щастие.
Ако не беше така, това което се случи в Украйна, Грузия, също Молдова преди време, щеше да се случва във всички тези държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тебе ще попитам като най -компететна.Каква е договорката между Русия и САЩ от бившето ГДР да бъде итеглена
300 000 армия на руснаците?
Нашия строители строиха в началото на 90-те част от тези жилища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеСпоред медия, шефът на националната петролна компания на Иран е заявил, че до 20.03.2017г. Иран ще увеличи добива на суров петрол до 4 000 000 барела суров петрол дневно. Според медии съгласно последното споразумение на ОПЕК за добива на суров петрол от страните членки на ОПЕК, Иран трябва да ограничи добива на суров петрол до 3 797 000 барела суров петрол дневно. От горното изявление на представителя на Иран може да се се направи извод, че Иран може би няма да спазва ограничението за добива на петрол, а към края на март 2017г. вероятно ще добива средно на ден с около 200 000 барела суров петрол повече от определената му от ОПЕК квота.
Според някои анализатори, през 2017г. освен в Иран, добивът на петрол ще се увеличи още в Канада, САЩ, Либия, Норвегия, Бразилия, Казахстан.
https://news.am/eng/news/371513.html
Коментар
-
Според медия, шефът на националната петролна компания на Иран е заявил, че до 20.03.2017г. Иран ще увеличи добива на суров петрол до 4 000 000 барела суров петрол дневно. Според медии съгласно последното споразумение на ОПЕК за добива на суров петрол от страните членки на ОПЕК, Иран трябва да ограничи добива на суров петрол до 3 797 000 барела суров петрол дневно. От горното изявление на представителя на Иран може да се се направи извод, че Иран може би няма да спазва ограничението за добива на петрол, а към края на март 2017г. вероятно ще добива средно на ден с около 200 000 барела суров петрол повече от определената му от ОПЕК квота.
Според някои анализатори, през 2017г. освен в Иран, добивът на суров петрол ще се увеличи още в Канада, САЩ, Либия, Норвегия, Бразилия, Казахстан.
https://news.am/eng/news/371513.htmlLast edited by Ivan2015; 05.02.2017, 18:10.
Коментар
-
Пробваш, но не ти се получава.
Садис, апят двойка.
300 000 армия на руснаците?
Коментар
-
Номче, също така е споменавано че във всички държави от съветски тип хората живеят зле. Такива държави в момента се да речем северна Корея, Венецуела, все още Куба.
И друго - държави като балтийските имат основания да се страхуват от руснаците. Затова са членове на НАТО. То всички бивши соц страни имат основания да се страхуват от руснаците. Затова са членове на НАТО.
Наши съюзници за щастие.
Ако не беше така, това което се случи в Украйна, Грузия, също Молдова преди време, щеше да се случва във всички тези държави.
А тъпотиите, че Русия щяла да превзема Прибалтика се наслушахме последните години. Как пък не ги превзе досега Русия тея свръх демократични държави, в които част от живеещите на територията им са с принизен статут на граждани. А България щеше ли да я превзма Русия?
Ами кат са ни съюзници САЩ, да вземем и ние да си направим една-две бази при тях, ша ни дадат ли? Ама нямали сме интереси в САЩ, кинти нямаме за това, сигурно, а какви интереси имаме в Ирак и Афганистан дет пращахме военни части. И кво получихме, заемите ли ни върнаха? Визите ли ни махнаха. Аре стига с тая пропаганда и си отворете малко очите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Тази мантра вече невднъж беше споменавана. Не искам да ти разбивам илюзиите, но си задай въпроса дали въпросните държави щяха да са богати и с добър на стандарт на живот без американски бази и войници на териториите си? Дали въпросните държави са били бедни и изостанали преди да се появят там американосите? Все пак не забравяй, че Студената война завърши преди 30-тина години, а ВСВ преди 70. Какъв го дирят демократизаторите в Германия и Япония?
Ако на теб ти се иска да каниш американски войски в Б-я, то аз не искам да каня нито американски, нито съветски или руски. Аре нема нужда.
Наши съюзници за щастие.
Ако не беше така, това което се случи в Украйна, Грузия, също Молдова преди време, щеше да се случва във всички тези държави.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Я да се пробвам нещо..
"Абе въртиш-сучиш, американците са винаги прави.
Иракчаните сбъркали че не приели искането на Буш ...
Ама така е, всяка война водена от американците е справедлива, особено тези на чужда територия."
Садис, апят двойка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
САЩ имат големи бази в Германия, Япония и Южна Корея. Според комунетата въпросните държави едва ли не са окупирани от САЩ.
Освен по това въпросните държави Германия, Япония и Южна Корея са доста богати, с добър стандарт на живот и технологични лидери.
СлучаЕност - не мисла. За тва и хората гледат да си канят американците - щото и те искат да станат богати като горните окупирани.
Ако на теб ти се иска да каниш американски войски в Б-я, то аз не искам да каня нито американски, нито съветски или руски. Аре нема нужда.Last edited by nomche; 05.02.2017, 17:33.
Коментар
Коментар