IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Американците и ЕС като разправят че трябва борба с корупцията, че трябва работеща съдебна система, някой слуша ли. Да казвам ли и аз колко пъти съм го казвал.

Няма богата и корумпирана държава.

Какво общо има другата ти опорка с твърдението за американските войски Германия, Япония и Ю.Корея? Защо имаме корупция щом сме с американски войски като в Германия?
    Да разбирам ли, че в САЩ и Германия няма измами, че техните големи компании действат само съобразно всички правила?
    Много опростенчески гледаш на нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение

Виж, то е ясно, че много неща не разбираш, личи си от написаното от теб без дори да си го признаваш. Лошото е, че четеш бавно, защото много имаш да четеш още. Не става само със заклинания и посрещане на чужди войски с хляб и сол.
      Бе що се правиш на ударен, във всички тези малки държави по границата с Русия, наличието на натовски войски, ( на която организация са членове) е гаранция за тях че на територията им няма да има руски войски или вежливи човечета.
      По-скорошна справка - Грузия и Украйна.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Интересно, защо ли тогава тук през ден ни обясняват как щели да фалират матрьошките?
        Това естествена реакция против тези, дето ни обясняват колко хубаво било у Русия, нищо че децата им учат на Запад, нищо че карат западни коли и си държат спестяванията в западна валута.

Ако никой не обяснява колко велика била Русия, никой няма и да обяснява колко са зле. На кой му пука колко е добре или колко е зле Нигерия.

Коментар

• Не може да бъде!!!http://bgr.news-front.info/2016/05/0...rabi-blgariya/

Коментар

Не става само със заклинания и посрещане на чужди войски с хляб и сол.
            Американците и ЕС като разправят че трябва борба с корупцията, че трябва работеща съдебна система, някой слуша ли. Да казвам ли и аз колко пъти съм го казвал.

Няма богата и корумпирана държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Да, но всичкото това не е че някой се опитва да им дава тон в живота. Проблема е че те налагат начина си на живот на другите. Ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца.
              Това е. Никой не го интересува руския мир и как живеят.
              Интересно, защо ли тогава тук през ден ни обясняват как щели да фалират матрьошките?

Коментар

Да се построят жилища на тази армия в Русията с пари на Западна Германия.

Нашия строители строиха в началото на 90-те част от тези жилища.
                w.com/bg/как-нато-стъпи-в-източна-европа/a-17982173

Коментар

От другите ти писаници нищо не разбрах. Пиши по-бавно, че аз чета бавно.

Все някой трябва да е последен.

Интересно останалите дето са извън ЕС и НАТО, що са по-бедни от нас (от бившия соц. блок)? И що и те се натискат да улизат у ЕС и у НАТО. Интересно що и Румъния ни изпреварва, дето уж искаха само нас да приемат у ЕС-то щото сме били по-напреде.

Виж, то е ясно, че много неща не разбираш, личи си от написаното от теб без дори да си го признаваш. Лошото е, че четеш бавно, защото много имаш да четеш още. Не става само със заклинания и посрещане на чужди войски с хляб и сол.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

А бе ,не знам.Възможно е и постоянно да се сравняват с САЩ,възможно е и чак толкова да не им пука...Възможно е и да тънат от поколения до уши в говна в собствени си двор.....Те са си го избрали...И който се е опитал да им даде тон в живота,не е свършвал на добре...
                    Да, но всичкото това не е че някой се опитва да им дава тон в живота. Проблема е че те налагат начина си на живот на другите. Ти го гониш през вратата, той влиза през прозореца.
                    Това е. Никой не го интересува руския мир и как живеят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Къде съм писал, че е справедлива. Просто големите си вземат това, което им трябва. Такава играта и малките добре да се съобразяват с нея. Виж какво стана в Грузия. Добре че поне Батуми успяха си върнат.
                      Е казваш "финландците сбъркаха".
                      А какво трябваше да направят за да не сбъркат?

Коментар

Ами ето защо:

В представлении ватников есть только один субъект — США, с которым они себя соотносят. Вся жизнь ватника, независимо от его места в социальной иерархии — есть соревнование с США. Даже самый последний алкаш из ватной глубинки уверен, что он расово более полноценен, чем "тупые америкосы". Ватный шоу-бизнес в лице таких "светочей" как Мишка Задорнов, Димка Киселев и прочих ватных пропагандонов всячески поддерживают эту иллюзию. Смешно слышать от ватанов заумные рассуждения о том, что Америга вот-вот рухнет, что "долгов у америкосов выше крыше", что "негров бьют", когда сам такой ватник стоит по уши в говне на своем дворе. На том самом дворе, где по уши в говне стоял его отец, дед, прадед и вообще все предки по всем материнским и отцовским линиям.

Разбра ли сега?

А бе ,не знам.Възможно е и постоянно да се сравняват с САЩ,възможно е и чак толкова да не им пука...Възможно е и да тънат от поколения до уши в говна в собствени си двор.....Те са си го избрали...И който се е опитал да им даде тон в живота,не е свършвал на добре...

Коментар

Нещо обаче не ни се получава, май сме най-бедния член в ЕС и НАТО.
                          От другите ти писаници нищо не разбрах. Пиши по-бавно, че аз чета бавно.

Все някой трябва да е последен.

Интересно останалите дето са извън ЕС и НАТО, що са по-бедни от нас (от бившия соц. блок)? И що и те се натискат да улизат у ЕС и у НАТО. Интересно що и Румъния ни изпреварва, дето уж искаха само нас да приемат у ЕС-то щото сме били по-напреде.

Коментар

Абе въртиш-сучиш, руснаците са винаги прави.
                            Финландците сбъркали че не приели искането на сталин...

Ама така е, всяка война водена от руснаците е справедлива, особено тези на чужда територия.
                            Къде съм писал, че е справедлива. Просто големите си вземат това, което им трябва. Такава играта и малките добре да се съобразяват с нея. Виж какво стана в Грузия. Добре че поне Батуми успяха си върнат.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Не знам,човече... Животът ме научил,че ако нещо не случва,така както на мен ми се иска,значи 90 и кусур процента вината си е в мен....Пък за тия дето все някой друг им е виновен,изобщо не ми пука......
                              Ами ето защо:

В представлении ватников есть только один субъект — США, с которым они себя соотносят. Вся жизнь ватника, независимо от его места в социальной иерархии — есть соревнование с США. Даже самый последний алкаш из ватной глубинки уверен, что он расово более полноценен, чем "тупые америкосы". Ватный шоу-бизнес в лице таких "светочей" как Мишка Задорнов, Димка Киселев и прочих ватных пропагандонов всячески поддерживают эту иллюзию. Смешно слышать от ватанов заумные рассуждения о том, что Америга вот-вот рухнет, что "долгов у америкосов выше крыше", что "негров бьют", когда сам такой ватник стоит по уши в говне на своем дворе. На том самом дворе, где по уши в говне стоял его отец, дед, прадед и вообще все предки по всем материнским и отцовским линиям.

Разбра ли сега?

Коментар

Япония и Германия са били развити държави и преди ВСВ. Ама Корея никаква я нямало. Била е окупирана от Япония преди ВСВ.

Фактите са такива.

А и ти може да не искаш чужди войски в България. Ама чуждите войски не те питат.

Примерно те и украинците и грузинците и молдовците не искаха руски войски - ама руските войски бяха на друго мнение и сега са там.

Всъщност от всички чужди войски дето са били в България като почнем от византийски, османските, минем през руските, после през германските, после през съветските и накрая стигнем до американските.

Та като се замисля само американските са ни питали. Ако не бяхме членове на НАТО нямаше да да дойдат. Интересно другите що не са ни питали.

Не ми стана ясно, вече поизясни ли ти се колко е несъстоятелна релацията амрикански войски - благосъстояние? Не, че е лошо човек да ползва стереотипи, помага да се опрости възприятието за околния свят, но дали е полезно всеки сам ще реши за себе си.
                                Сигурен ли си, че само американските войски са ни питали, а пък те точно как са ни питали, имали ли сме много избор? Ако не ги щем, ще си тръгнат ли? Замислял ли си се, дали щяхме да сме в ЕС без да сме в НАТО? А ти запитвал ли си се другите споменати войски защо са идвали тук? Но ти май имаш склонност само да се противиш на съветските, вероятно и на руските войски, за другите създаваш усещане, че си ОК, а едни от тях вероятно очакваш да ни превърнат в балкански тигър може би. Нещо обаче не ни се получава, май сме най-бедния член в ЕС и НАТО. А защо вместо съветските войски преди време не дойдоха американските? Против идването на руските войски верятно също имаш против, ама да ти кажа, английски и американски тогава нямаше да пристигнат.
                                Не спомена нищо как ни се подобрява благосъстоянието от участието ни в мисии в Афганистан и Ирак.
                                Пак ще се повторя, айде ако обичат тука да не си правят бази ни американски, ни руски, ни каквито и да било чужди войски.

Коментар

Working...
                                X