IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
    Комунягите са изпята песен! Кеф!
    В какъв смисъл?Кои комунисти левите или десните?Ти като хвърлиш една монета във въздуха се пада или
    ези или тура,не и расте номиналът.
    Last edited by Grosss; 07.02.2017, 13:47.

Коментар

Убаво се радваш, но да не ти стане хи-хи, ма фи....

Коментар

Ти виж хвани изборите първо, че инак ще я слушаш откъм киселата страна. Сигурно ти е харесвало при ББ2?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Има подозрение, че правиш лева пропаганда. А тва льошу и 'страшасва такова, циливилизацьоннуту избор да гау Ева. Аморалното полис...дЯл!-С Балтията /да не се бърква с друго, максимум с парцала/. Прочее, любопитно ми е, кога някой ще влезе в политиката като мъж и ще предложи не нелепи или сладникави обещания, ами ще вземе да изпълни със съдържание поста си Народен Представител. Няма как, особено новите и малки партии да изпълнят чудеса, дори и да са ги обещали. Причината е елементарна: Без Пълна власт и ресурс, не става.
          и Боко сам е безсилен.

​​​​​​
          ​​​​
          Не мога ги разбера пишман демократите, хем демокрация да има, хем само тяхното мнение да се чува. Това нещо като природен закон - всяка демокрация се извращава до границата на търпимост към другото мнение. Аз бях в една такава организация където хахото агент-правакатор налагаше силово своето (спуснатото му) становище, но той поне бе декларирал декретивен демократически централизъм от типа "Квото кажа аз това ще става защото аз съм наместника на висшестоящата невидима власт". Демокрация по каадесарски!!!

Коментар

• Комунягите са изпята песен! Кеф!
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
              Наскоро медия публикува статия, в която пише, че членът на Националния съвет на БСП Янаки Боянов Стоилов е разкритикувал проекта за нов устав на БСП (според медии към днешна дата този проект за нов устав на БСП, за който е говорил Янаки Стоилов, вече е приет от делегатите на конгреса на БСП). Според медия същият Янаки Стоилов е казал, че няма да участва в гласуването на новия устав на БСП, защото промените не отговарят на неговите виждания и с промените на устава на БСП се отваря път за корпоративни и бизнес интереси, които се промъкват в партиите и в крайна сметка ги провалят.

Един мой познат каза, че най-вероятно Янаки Стоилов е искал да каже, че с новия устав на БСП ще се отвори път за промъкването на корпоративни и бизнес интереси в БСП и тези корпоративни и бизнес интереси в крайна сметка ще провалят БСП.

Според медия през 2015г. Румен Стоянов Овчаров, който сега е член на Националния съвет на БСП, е казал, че БСП е маргинална партия. Според същата медия Румен Овчаров е казал, че БСП се е провалила във властта и е заявил, че БСП се е провалила за трети път в управлението.

Един мой познат заяви, че хората вече няма да гласуват за БСП, защото БСП винаги се е проваляла в управлението.
              Чак пък винаги.
              Щото ГЕРБ не се. Или някой друг. Бе големи експерти смятат че тук и за разлика от управлявалите, със сигурност, в управление на държава не сме се проваляли налэ. Що не сме управлявали. Прочее, по избори всеки може да се оплеска и гаранции няма..

​​​​

Коментар

• НСИ публикува данни, според които през ноември 2016г. производството на безоловен бензин в България се увеличило с 11,3 % спрямо ноември 2015г..

Това е поредната много добра новина за България.

Коментар

• Наскоро медия публикува статия, в която пише, че членът на Националния съвет на БСП Янаки Боянов Стоилов е разкритикувал проекта за нов устав на БСП (според медии към днешна дата този проект за нов устав на БСП, за който е говорил Янаки Стоилов, вече е приет от делегатите на конгреса на БСП). Според медия същият Янаки Стоилов е казал, че няма да участва в гласуването на новия устав на БСП, защото промените не отговарят на неговите виждания и с промените на устава на БСП се отваря път за корпоративни и бизнес интереси, които се промъкват в партиите и в крайна сметка ги провалят.

Един мой познат каза, че най-вероятно Янаки Стоилов е искал да каже, че с новия устав на БСП ще се отвори път за промъкването на корпоративни и бизнес интереси в БСП и тези корпоративни и бизнес интереси в крайна сметка ще провалят БСП.

Според медия през 2015г. Румен Стоянов Овчаров, който сега е член на Националния съвет на БСП, е казал, че БСП е маргинална партия. Според същата медия Румен Овчаров е казал, че БСП се е провалила във властта и е заявил, че БСП се е провалила за трети път в управлението.

Един мой познат заяви, че хората вече няма да гласуват за БСП, защото БСП винаги се е проваляла в управлението.
                  Last edited by Ivan2015; 07.02.2017, 02:04.

Коментар

• Ooo, Измамнико!
                    Успя ли да хързулнеш некой балък да си прецака бойлерчето за много пари?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      И що ми затрихте детските спомени за комунизъма? Те са приложна политика. Ма, кво ли ви разбират сфетейшите глави?
                      Има подозрение, че правиш лева пропаганда. А тва льошу и 'страшасва такова, циливилизацьоннуту избор да гау Ева. Аморалното полис...дЯл!-С Балтията /да не се бърква с друго, максимум с парцала/. Прочее, любопитно ми е, кога някой ще влезе в политиката като мъж и ще предложи не нелепи или сладникави обещания, ами ще вземе да изпълни със съдържание поста си Народен Представител. Няма как, особено новите и малки партии да изпълнят чудеса, дори и да са ги обещали. Причината е елементарна: Без Пълна власт и ресурс, не става.
                      и Боко сам е безсилен.

​​​​​​
                      ​​​​

Коментар

• И що ми затрихте детските спомени за комунизъма? Те са приложна политика. Ма, кво ли ви разбират сфетейшите глави?

Коментар

• Анди, това не беше заяждане а шега.
                          Ама много си серт,
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Абе как Магарешки ша анатемоса някого? Дан са го напраили патриарх?
                            Не знам.Така говореше по телевизора става за шоумен

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не съвсем ляв.
                              Като се завъртиш на едно място ( като пумпал, ) ти се завива свят. Та и той така, въртял се е налево не малко време.
                              Винаги съм гледал да бъда по средата, щото според Сидхарта там някъде блуждае верния тон. Но приемам и всички други рационални позиции. Днешните леви им се налага да са десни и обратното. Предпочитам да заимствам от двете посоки това, което е съвместимо. И да разкривам разумните основания на противопоставящи се позиции. Идейната чистота не ми е присъща, а догматизма го вземам на подбив..

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не съвсем ляв.
                                Като се завъртиш на едно място ( като пумпал, ) ти се завива свят. Та и той така, въртял се е налево не малко време.
                                Прецесия!?
                                Trakatrak' центрист пейтриът, низвергнат от редиците каракачанови
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X