IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е тъй той на изхода на соплото парело най-силно, казват. :-P
    Last edited by Pyramid; 07.02.2017, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Те, завалиите, и сега са статисти в миманса. Това, по цял ден тука да клечи обаче, у нормален човек лесно буди хемороиди и, поради що ги не мисля тези, предлагам да се сетиш от веднъж. Хеле на да потъват мексиканска върлювица.
      не случайно единя ник е "намушкания" ... там къде е имал проблеми с лютото ))
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

стаж требе за политиката
        първо неколко години тролене и лапане на плюнки
        па после като посвикнат и са готови за статисти - "депутати"
        Те, завалиите, и сега са статисти в миманса. Това, по цял ден тука да клечи обаче, у нормален човек лесно буди хемороиди и, поради що ги не мисля тези, предлагам да се сетиш от веднъж. Хеле на да потъват мексиканска върлювица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Благодаря. Не съм чак такъв фен. Веднъж реших да сваря боб, и разправям на жената "нямаме червен пипер". И тя купила един на който пише 'кайен'. Нема да казвам по какъв начин разбрах какво е това. И и казвам: ми гледай ма! А тя вика - ми пише пипер, отде да знам.
          Викаш любиМА, щот иначе ще минеш на айран без кисело мляко....
          Политика къща не храни......нали си го научил, вече..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Имам семе от най-лютивата мексиканка от 5-6 г..

Не смея да я посадя. Мога да ти я пратя, щото вече ми се виждаш свикнал.....
            Благодаря. Не съм чак такъв фен. Веднъж реших да сваря боб, и разправям на жената "нямаме червен пипер". И тя купила един на който пише 'кайен'. Нема да казвам по какъв начин разбрах какво е това. И и казвам: ми гледай ма! А тя вика - ми пише пипер, отде да знам.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ъхъ,
              Снощи се пре...карах с едни халапенос и нямаше как, трябваше да взема мерки,

Имам семе от най-лютивата мексиканка от 5-6 г..

Не смея да я посадя. Мога да ти я пратя, щото вече ми се виждаш свикнал.....

Коментар

К'о ста'а, не е леко да си аутсайдер, а? Да не говорим за съмнителния "престиж" на платения професионален мрънкател /трол/. Що не улиците и вий в политиката а, батюви сладки?
                стаж требе за политиката
                първо неколко години тролене и лапане на плюнки
                па после като посвикнат и са готови за статисти - "депутати"
                препоръка е

Коментар

• К'о ста'а, не е леко да си аутсайдер, а? Да не говорим за съмнителния "престиж" на платения професионален мрънкател /трол/. Що не улезете и вий в политиката а, батюви сладки?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

... и ухае, ухае ...
                    Както казваше Баш Майстора - смъррди та се не трае,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Факи, ти от 6 ч ли започваш да спамиш по форума бре ...?

Направи каве и палачинка на жената, че храни къщата.....
                      Ъхъ,
                      Снощи се пре...карах с едни халапенос и нямаше как, трябваше да взема мерки,

Коментар

...и измама витае в околното пространство...
                        ... и ухае, ухае ...

Много от членовете на ръководството на БСП наричат избирателите си "тия, вмирисаните", когато отиват по...
                        Yeah

Коментар

Факи, ти от 6 ч ли започваш да спамиш по форума бре ...?

Направи каве и палачинка на жената, че храни къщата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

тутакси някак антипатия буди това, Тошко от Горна...

Коментар

Не е ли все тая? На такива, който не е като тях, тутакси, им става "комунист". Ляв, десен -все тая.
                              тутакси някак антипатия буди това, Тошко от Горна...
                              The strongest stand last.

Коментар

• Не е ли все тая? На такива, който не е като тях, тутакси, им става "комунист". Ляв, десен -все тая.

Коментар

Working...
                                X