IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • В статия на руска медия пише, че Литва е решила да укрепи връзките си със САЩ в сферата на отбраната и се готви да подпише договор за сътрудничество със САЩ. В статията се цитира източник, според който в този договор ще бъде определен по-детайлно статута на въоръжените сили на САЩ в Литва. В статията пише и че Литва е обезпокоена от опасността от агресия от страна на Русия.
    На 11 май 1990г. е подписана декларация за независимост на Литва. Според медии през 1990г. Върховният съвет на Молдовската ССР е признал независимостта на Литва, а през 1990г. Молдова е била част от СССР. Според статия, почти веднага след признаването на независимостта на Литва от Върховният Съвет на Молдовската ССР Върховният Съвет на СССР е приел постановление, според което признанието на независимосста на Литва от Върховният Съвет на Молдовската ССР не означава нищо. През 1991г. доста държави признават Литва за независима държава.

    http://www.rosbalt.ru/world/2016/12/01/1572197.html
    Last edited by Ivan2015; 01.12.2016, 20:35.

    Коментар


    • Медия публикува статия, в която пише, че според резултатите от проучване на общественото мнение, проведено от руската организация "Левада - Център" в Русия през периода от 18 до 21 ноември 2016г. 71 % от запитаните хора в Русия са казали, че поддържат по-нататъшно разширяване на икономическите, политическите, културните връзки и сближаване със страните от Запада. Според резултатите от същото проучване, само 17 % от запитаните хора в Русия поддържат политика на съкращаване (намаляване) на връзките, отношенията и отдалечаване от страните от Запада, а 12 % от запитаните хора в Русия са казали, че се затрудняват да отговорят на въпроса каква политика на властите по отношение към страните от Запада по-скоро поддържат.

      http://agonia-ru.com/archives/1681
      http://www.levada.ru/2016/11/29/rossiya-i-zapad-2/
      Last edited by Ivan2015; 01.12.2016, 19:37.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

        Е как тъй стана изведнъж , че "манголците" дето живеят в пещерите на северната варварска страна и пият одеколон , са обърнали изборите в САЩ с македонска помощ и сега май ще повторят и в Германия ?
        ++++ Яко. Вече съм ти фен. И аз си го задавам този въпрос често. Не ми се връзва сметката нещо

        Коментар


        • Медия публикува данни на Росстат, според които през октомври 2016г. в Русия металургичното производство и производството на готови метални изделия е намаляло с 0,9 % спрямо октомври 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на октомври 2016г. в Русия металургичното производство и производството на готови метални изделия е намаляло с 2,9 % спрямо периода от началото на 2016г. до края на октомври 2016г..

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение

            Такава дума "милостивец" няма, нищо че си ръсещ омраза и насилие!!
            Има СоКоЛоВ, има такава дума. Това е човек правещ милости.
            Използва я Епископ Симеон в книгата си "Богомилство и Богомили".


            ЕГИПЕТСКО ТАРО

            1. РОБЪТ - прав човек, едната ръка нагоре, другата - надолу, ходящо положение, с престилка до коленете;
            2. АСКЕТЪТ - ходящ профил, двете ръце вдигнати молитвено, с тъкана дреха, очертаваща формите;
            3. Милостивецът - обърнат профил, ходящ, с престилка, раздаващ плодовете на тайното учение;
            http://www.booksbg.org/%D0%A0%D0%B5%...B8%D0%BB%D0%B8


            Егаси, и аз не знаех че имало такваз дума, та ти откъде да знаеш?

            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Голям кеф, ще бъдат и тукашните разследвани и осъдени, а тукашните мурзилки какво ще пишете ?????

              САЩ създават орган за борба с подмолните действия на Русия
              Кремъл манипулира медиите и пръска лъжлива информация, се сочи в законопроект
              "Русия манипулира средствата за масова информация и финансира свои агенти, които да оказват скрито влияние на много народи и правителства", е записано в документа, който е от 93 страници. Парламентаристите го приеха с 390 гласа "за" и само 30 "против".
              Комисията ще противодейства на "политиката на Русия, целяща оказването на прикрито влияние, ще разобличава лъжливите информации, ще следи за платени агенти, нарушаването на човешките права, тероризъм и убийства, осъществявани от тайните служби или политическия елит на Русия и техните подставени лица"



              Ха сега де пишете с на ПУТИН АГРЕСИЯТА И ОМРАЗАТА!!???

              И дали нашите избори за Президент няма да бъдат разследвани!!! rumenradev.com
              Last edited by Птица; 01.12.2016, 16:24.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                Цигари ли?
                Той да се надява в затвора някой милостивец да му занесе вазелин в затвора. Ще му е нужен.


                Такава дума "милостивец" няма, нищо че си ръсещ омраза и насилие!!

                Last edited by Птица; 01.12.2016, 16:19.

                Коментар


                • НЕНЧЕВ МОЖЕ И ДА Е ПЪРВИЯТ МИНИСТЪР НА ПРЕХОДА, КОЙТО ВЛИЗА В ЗАТВОРА! И БЪДЕТЕ СИГУРНИ, ЧЕ НИТО ЕДИН ЧОВЕК С ПАГОНИ, НЯМА ДА МУ ЗАНЕСЕ ЦИГАРИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ..


                  Не че е земеделец, не че е пишман-реформатор, просто военният министър Николай Ненчев няма капацитета да оглавява такова ведомство като военното и с всичките си действия показа, че в него е попаднал случайно, като необходима министерска бройка от БЗНС, подарена от ГЕРБ в името на коалицията във властта.
                  ...................

                  Пълна катастрофа за военното министерство е усвояването само на 26,11% от капиталовите разходи в армейския бюджет. Това означава червен семафор за всякакви реформи и стоп на всякакви проекти за модернизация във ведомството. Псевдореформата не пожали и трите вида въоръжени сили.
                  ...................

                  Продължава и Ньойският марш в армията.На пръстите на едната ръка се броят боеспособните поделения. Скача броят на оголените вакантни места във войската. Над 20 на сто от армейските длъжности са празни. Повечето от формированията са по-зле от бившите кадрирани поделения. На обявените конкурси кандидатите за пагони се броят на пръстите на двете ръце. Няма желаещи и за курсанти. Истинска панихида за военните гарнизони и военното ни образование....
                  .........

                  Става въпрос за това, че военният земеделец тиражира успешно една лъжа. Прокуратурата го била обвинявала за това, че нарушил интересите на една руска фирма. Но истината е съвсем друга. Военният министър е криел договора с тази фирма цели две години и така цели две години самолетите са били на земята. Пилотите ни не са могли да летят и да поддържат летателната и бойната си форма. От НАТО има норматив от 180 летателни часа, а нашите са летяли по едва 33 часа. Какво е последвало от това ли? Едното е, нашите ВВС не са били боеспособни в нужната степен цели две години. Другото - летците са загубили летателна форма и всеко излитане е било риск за живота им.
                  .........

                  Прокуратурата повдигна и второ обвинение на Ненчев. Този път заради далавера с униформеното облекло на войниците. Заповядвал на подчиненото си предприятие Интендантско обслужване кого да привлича като подизпълнител. Така едни 4 милиона лева отишли в обръча от земеделски фирми.
                  Цигари ли?
                  Той да се надява в затвора някой милостивец да му занесе вазелин в затвора. Ще му е нужен.



                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                    "...накара премиера Бойко Борисов да смекчи позицията си и да отмени лиценза за американската енергийна компания Шеврон да търси шистов газ в района, където в тази балканска страна се отглежда жито, пише FT."

                    И правилно , защо да ни тровят земята !
                    Да пак желаното за реално, а фактите !!????? Какви бяха тия истерии за тока и тия АГИТКИ КОЙ ГИ ДЪРЖИ!!!След този ФАКТ на СНИМКАТА, БЕШЕ ИЗБРАН ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС, нима особи като Вас одобряват това!??

                    Ето Ви последните шизофренични прояви на ВОЖДА ВИ !!
                    Нонсенс: ​Никой не може да забранява свободата на словото и възгледите в Русия, твърди Путин

                    "Годишната реч на Путин буди недоумение с либералното отношение към инакомислещите
                    Руският президент Владимир Путин произнася в момента годишната си реч обръщение към Федералното събрание на Русия, което е съставено от двете камари на руския парламент - Държавната дума и Съвета на федерациите. Това 13-ата подобна реч на господаря на Кремъл."



                    Не се сеща, че то там ЧОВЕШКИ ПРАВА НЯМАШЕ, КАК ЛИ Е ЗАБРАВИЛ, ПОЕТИ, ОПОЗИЦИЯ, ВСИЧКО ПОД НОЖА!!!???


                    Същата шизофрения, да не би тоя Путин да НЕ е ссоросоид!!!??? ахахах

                    Ами тия греди дето ги захапва много скоро, ВОВА!!???

                    Русия заплаши Киев с ракетна атака, ако украинските ВВС проведат учения
                    Русия заплаши Киев с ракетен удар заради това, че Украйна планира да проведе учения на военновъздушните си сили в своето въздушно пространство, предаде агенция "Униан".




                    Путин иска обяснение от Ердоган за намерението му да свали Асад

                    Руският президент Владимир Путин поиска обяснение от турския държавен глава Реджеп Таип Ердоган за думите му, че Башар Асад трябва да бъде отстранен от властта в Сирия, предаде Би Би Си.

                    Ердоган, заяви, че целта на турската операция на сирийска територия е свалянето на Асад, когото Москва смята за легитимен лидер и за свой съюзник.



                    Ответен удар: САЩ със закон срещу руската пропаганда
                    Комисията ще работи за разобличаване на руски агенти



                    Last edited by Птица; 01.12.2016, 12:42.

                    Коментар


                    • "...накара премиера Бойко Борисов да смекчи позицията си и да отмени лиценза за американската енергийна компания Шеврон да търси шистов газ в района, където в тази балканска страна се отглежда жито, пише FT."

                      И правилно , защо да ни тровят земята !

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
                        Моля коментирайте, но без излишен спам!
                        Пак да помоля - оправете по-скоро папката "нежелани потребители".

                        Коментар




                        • FT: Русия движи антишистовите протести в България, Кремъл свали Борисов през 2013-a




                          "Ние трябва да помним антишистовите протести и другите организирани акции срещу правителството на Борисов. Това беше добре планиран сценарий, създаден от местни корпоративни, олигархични и икономически интереси, свързани с Русия.

                          Това твърди бившият вътрешен министър Цветан Цветанов пред Financial Times. Британското издание определя Цветанов като "близък доверен човек на Борисов".

                          През януари 2012 година eдна седмица на протести на природозащитници беше достатъчна, за да накара премиера Бойко Борисов да смекчи позицията си и да отмени лиценза за американската енергийна компания Шеврон да търси шистов газ в района, където в тази балканска страна се отглежда жито, пише FT."





                          Last edited by mibova; 01.12.2016, 11:21.

                          Коментар


                          • https://deutsche-wirtschafts-nachric...-grenze/?ls=fp

                            Унгария дава десет години затвор за бежански терор над гранични власти ! А ние какво правим , след случая "Харманли" ?

                            Коментар


                            • Моля коментирайте, но без излишен спам!

                              Коментар


                              • "...трябва да помним и онези хора, които се застъпвали за нас, макар да са ни били врагове. "

                                Странна логика !

                                Коментар

                                Working...
                                X