IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "По разбираеми причини комунистическите палачи са оставили голямо потомство , повече отколкото репресираните .
    Това е целият бином на Нютон ..
    Отговора на въпроса - толкова ли сме тъпи , че от 25 години избираме наследниците , или както е прието сега - олигархията на именно на тези палачи и избираме порочният модел на управление , създаден от тази антибългарска клика !"

    Коментар


    • [QUOTE=majnata;n3146273]
      Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение


      Е,и какво от това че на тебе не ти харесва...твой проблем. И ама въобще няма смисъл сравняването на две снимки и вой до небесата след туй ! Народът реши на президентските избори . Точка !
      "За руски братя ми говорите , за гениалният Путин , за велика Русия ?
      Да взема два тома книги от Пушкин и Гогол , по- дебели ... и по тъпите ви глави , че бой , бой до посиняване ...."




      Коментар


      • [QUOTE=Птица;n3146269]

        Е,и какво от това че на тебе не ти харесва...твой проблем. И ама въобще няма смисъл сравняването на две снимки и вой до небесата след туй ! Народът реши на президентските избори . Точка !

        Коментар


        • Внимание ЕПИДЕМИЯ !

          Заразяването става от телевизора , с помощта на фотони и фонони !
          Човек става опутен идиот без да се усети !
          Примери няма да давам , всеки ги вижда под моите постове

          Коментар




          • ГОВОРИ ПЛОВДИВ

            Вгледайте се добре в лицето на този човек – той досущ прилича на Тодор Живков през 60-те, например – през 1963-та, когато Радев е роден. Тогава Тато е на 52, почти толкова, колкото е сегашният нов Бащица на нацията. Двамата са като по един калъп ляти или от един…..такова, де, правени. Няма да се учудя, ако излязат рода.

            Чак не ми се вярва, граждани, обаче май има някакъв антропологически модел, типаж, към който ние, българите, сме привързани, вероятно на генетично ниво. Иначе не мога да си обясня желанието да натресем начело на управлението пак същия карикатурен образ, от който уж до дъното на националната душа бяхме отвратени през 89-та.

            Но образът не е всичко. Той даже не би бил нищо, ако ги нямаше думите и делата – приликата, ако не еднаквостта в тях. И затова ще ви върна отново в същата 1963 година, когато Румен Радев е роден, защото тогава се случва и друго съдбовно нещо – първият опит на Тодор Живков да направи България част от Съветския съюз. Стига да отворите дори само Уикипедия и ще разберете как става тази работа. И как се проваля: „На 4 декември 1963 г. Тодор Живков лично внася предложение по време на пленума на ЦК на БКП България да отправи към ЦК на КПСС въпроса за по-нататъшно най-тясно сближаване и в перспектива сливане на Народна република България със СССР, превръщайки я в 16-та съюзна република на СССР. Макар че според тогавашното законодателство предложението представлява държавна измяна, пленумът го оценява като „забележителна проява на патриотизъм и интернационализъм“, което ще издигне „на качествено нова степен братската дружба и всестранното сътрудничество между нашата страна и Съветския съюз“. Предложението „да се създадат икономическите, политически и идеологически предпоставки за пълното обединение на двете наши братски страни” е единодушно одобрен от пленума и подписано лично от Тодор Живков, но е отхвърлено от СССР.”

            Забележителен текст, не смятате ли? И още по-забележително ще е, ако Румен Радев го прочете и обърне внимание на трите важни момента. Първо, желанието да се привърже България към Русия, независимо под каква форма съществува тази източна сатрапия във времето, е държавна измяна по българското законодателство – пак независимо от времето. Второ – винаги ще се намерят банда политически идиоти, платени клакьори или обикновени тъпанари, които да подкрепят подобна стъпка, като я обявят за „патриотизъм”. Трето, Москва никога няма да вземе пряко България, защото само ще си създаде проблеми да ни храни и да ни търпи капризите. Обаче винаги ще ни държи на къса каишка, за да може чрез нас да създава проблеми на враговете си, в сегашния случай – на партньорите ни от ЕС и НАТО.

            И Радев сега е московският пророк. Особено забележителен е цитираният по-горе текст на фона на онова, което той говори или премълчава през цялата кампания, онова, което засяга патриотичната българска любов към Русия и патологичната българска омраза към НАТО, онова, което засяга руската агресия в независима Украйна и анексирането на Крим.

            Любопитно ми е как според Радев фактът, че над Крим се вее руски флаг, променя факта, че полуостровът бе завзет с военна сила и в нарушение на всички международни закони и споразумения, по които Русия е страна. Питам, защото самият той открито каза по телевизора, че това няма никакво значение – а подобна мисъл от страна на един бъдещ президент е проява на плашеща некомпетентност. Най-меко казано.

            Като избирател искам да знам също защо Радев продължава да стиска зъби за скандала, разразил се точно по време на кампанията, с руския преврат в Черна гора и залавянето на руските и стимулираните от Русия сръбски и черногорски терористи по бели гащи.

            Още много подобни въпроси имам към него, но засега и тези стигат – просто за да напомнят на българското общество, че не от всяка свирка става президент.

            Третата малка, но съществена промяна, която според мен трябва да настъпи в краткото време между първия и втория тур, е да спрем целокупно да наричаме Румен Радев „генерал”.

            Колеги журналисти, политолози и социолози – какво сте го загенеросвали човекът: генерале това, генерале онова. Той вече не е генерал, а обикновен гражданин като мен, вас и Митю Пищова. И още повече е кандидат за президент – най-цивилната от висшите власти в държавата. Фактът, че президентът е и върховен главнокомандващ на армията, не променя, обратното, подчертава приоритета на гражданската власт над военната в едно демократично общество. Ако не ми вярвате, прочетете ранните книги на Де Гол, човекът, който бе неистово привързан към генералската титла, въпреки че официално никога не е произвеждан повече от полковник, той ще ви каже.

            С това генералско обръщение към Румен Радев стана като с тъй наречените „патриоти” – тях всички ги наричат така, без изобщо да се замислят. Абе, хора, опомнете се. Нали ако агент Иван и другите волни русофили са български патриоти, то ние с вас, дето не членуваме при тях, сме не толкова добри патриоти, по-малко патриоти или изцяло непатриоти. А може би просто хора за отстрелване, ако съдя по нацисткия им предизборен лозунг, че България е над всичко.

            Не знам вече какво изобщо да мисля по въпроса за стойностите в българската политика, граждани. Или прекалено добре знам, затова не го мисля.

            Категоричен съм обаче, че трябва да има ограничения срещу възможността при избори да се монополизират понятия като патриотизъм и родолюбие; да се внушават глупости като „България над всичко”; да се използват генералски пагони, за да се плашат хората или да им се внушава усещане за сила и възможности, които човекът не притежава. Не е лошо също да се въведе сериозен преглед от психиатър и изпит по елементарна политическа грамотност на кандидат-президентите, както и редица ограничения за избирателите. Не се притеснявам да го кажа, защото съм сигурен, че ако неграмотните и лесни за манипулиране хора да продължават да определят бъдещето на страната ни – това не е демокрация, а глупост.

            Не знам как всички посочени тук, а и много други необходими промени, могат да се случат в броените дни до втория тур, но ако не се случат – бъдете сигурни, че като народ ни очаква бъдеще, далеч по-жалко от настоящето.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
              СЛАВИ, без КАЛАШНИКОВ не става.
              Повикай Го!
              ..........................
              и мноо патрондаши
              Всеки път когато Русия се окаже на границата на цивилизацията , тя започва да си вярва , че е нейният център !

              Коментар


              • Днешните руски граждани започнаха да питат , дали офертата на финландското правителство от 1939 година важи все още ...




                Коментар


                • СЛАВИ, без КАЛАШНИКОВ не става.
                  Повикай Го!
                  ..........................
                  и мноо патрондаши

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

                    Има СоКоЛоВ, има такава дума. Това е човек правещ милости.
                    Използва я Епископ Симеон в книгата си "Богомилство и Богомили".




                    http://www.booksbg.org/%D0%A0%D0%B5%...B8%D0%BB%D0%B8


                    Егаси, и аз не знаех че имало такваз дума, та ти откъде да знаеш?
                    Смях, ахахахяххяхяях

                    Каква връзка има твоят милостивец с затвора и вазелина!!??? И богомилите!!!???
                    Ти да не си бил служител на затворите!!??

                    "Междувременно, в "обетованата" за българските мурзилки земя - купони за бензин!" "Част от Евразийския съюз минава на купони за бензин"

                    Коментар


                    • https://www.youtube.com/watch?v=wAYloljeciQ

                      Айде малко политически анализи , стига с постоянните простотии в стил маранди /импотех...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                        Жигулов що да не информира.Всички на него вярват
                        Само мурзилките и селтаците.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

                          Човек с аватар Сталин "информира"... Нелепо до небето.
                          Жигулов що да не информира.Всички на него вярват

                          Коментар


                          • Барбаронов що така бе Миме.Оланд нямало да се кандидатира за втори мандат ха ха ха ха .След него кат опраскат и Меркел и тва либерастията отивате на бунището.И по лошо френския кандидат на десните и той човек на Путин.Да идеш да му каеш да не си играе с Путин ха ха ха ха ха

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Руският президент Владимир Путин обяви, че въпреки международните санкции приходите от износ на селскостопанска продукция са надминали тези от продажба на оръжие.
                              „Проблемите в селското стопанство ще съществуват едва ли не винаги, мнозина наричат тази област от икономиката „черна дупка“, но се оказа, че това не е вярно“, заяви Путин в годишното си обръщение към Федералното събрание.

                              Действително, селскостопанският отрасъл на Русия отбелязва фантастични резултати през тази година: ръстът на експорта (във финансово изражение) възлиза на 5,4%, а физическите обеми на изнесената продукция зад граница са се увеличили с една трета, по данни на министерството на икономическото развитие на Руската федерация.

                              Тези резултати се дължат основно на бума в производството на зърно и месо. И това на фона на значителното забавяне в много други сектори на руската икономика, породено както от външната конюнктура – ниските цени на петрола и международните санкции, така и от вътрешни проблеми.

                              Броят на земеделските производители в Русия се увеличи, след като Кремъл обяви въвеждането на ембарго върху вноса на храни от Запад.

                              Бумът в отрасъла започна през 2014 г. след като близо четвърт век след разпада на СССР, голяма част от земеделската земя в страната пустееше.

                              У дома местните производители практически нямат конкуренция. Делът на вносното свинско месо на руския пазар, например, спадна двойно – от 18% на 9%. При сиренето картината е същата – от 48% до 23%.

                              През 2016 г. Русия стана производител номер едно в света на зърно, благодарение на рекордните добиви, които позволиха на страната да изнесе близо 30 милиона тона на международните пазари.

                              Много държави от Африка и Персийския залив отказаха доставки от големи традиционно силни производители като САЩ и Австралия. Ниските транспортни разходи насърчиха дори отдалечени от Русия държави като Мексико и Южна Африка да предпочетат нейната пшеница.
                              Човек с аватар Сталин "информира"... Нелепо до небето.
                              М.... . ш..... ..й.о!

                              Коментар



                              • Руският президент Владимир Путин обяви, че въпреки международните санкции приходите от износ на селскостопанска продукция са надминали тези от продажба на оръжие.
                                „Проблемите в селското стопанство ще съществуват едва ли не винаги, мнозина наричат тази област от икономиката „черна дупка“, но се оказа, че това не е вярно“, заяви Путин в годишното си обръщение към Федералното събрание.

                                Действително, селскостопанският отрасъл на Русия отбелязва фантастични резултати през тази година: ръстът на експорта (във финансово изражение) възлиза на 5,4%, а физическите обеми на изнесената продукция зад граница са се увеличили с една трета, по данни на министерството на икономическото развитие на Руската федерация.

                                Тези резултати се дължат основно на бума в производството на зърно и месо. И това на фона на значителното забавяне в много други сектори на руската икономика, породено както от външната конюнктура – ниските цени на петрола и международните санкции, така и от вътрешни проблеми.

                                Броят на земеделските производители в Русия се увеличи, след като Кремъл обяви въвеждането на ембарго върху вноса на храни от Запад.

                                Бумът в отрасъла започна през 2014 г. след като близо четвърт век след разпада на СССР, голяма част от земеделската земя в страната пустееше.

                                У дома местните производители практически нямат конкуренция. Делът на вносното свинско месо на руския пазар, например, спадна двойно – от 18% на 9%. При сиренето картината е същата – от 48% до 23%.

                                През 2016 г. Русия стана производител номер едно в света на зърно, благодарение на рекордните добиви, които позволиха на страната да изнесе близо 30 милиона тона на международните пазари.

                                Много държави от Африка и Персийския залив отказаха доставки от големи традиционно силни производители като САЩ и Австралия. Ниските транспортни разходи насърчиха дори отдалечени от Русия държави като Мексико и Южна Африка да предпочетат нейната пшеница.
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X