IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Тук не пишем за червени кордели, които не могат да видят, че вече 22 поредни месеца Манголия бележи постоянно икономически спад. Нали ме питахме кога ще фалира и бях коректен. Отговорих икономическият им спад вероятно ще спре във втората половината на 2017 година.
    Хахахаха....бе ти помниш само 5 минути назад .....точно ти ни проглуши ушите как русия ша фалира, как свършили парите за пенсии , как путин ще го изгонят с камъни ....поне десет пъти насрочва дати , и разбира се нито един път не уцели .........сега смени плочата.......

Вземи се покрии за 2-3 години белким ти забрами простотиите .......
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ти си ясен на всекиго тука , многоникий...иначе не мога да отрека , че правиш шоу...апропо , напечата ли комикса , щехте да одите с импотеха до Масква да печатите там , щот по тънко в "руплей" !
      Имхотеп го удари земетресението и не му плащат застраховката. Така че ще пропуснат

Коментар

• Момент, понеже ще заблудя без да искам - новото електронно сега е пратено за одобрение. Тоест илюстрациите, които ще се включат и новите текстове. Проверено е няколко пъти за грешки и върнато дали това ще бъде окончателно. Но очите ми стават на понички след 30 мин. докато се взирам да ги търся и затова правя паузи тук, малко да разпусна. Тъкмо погледнах, че остават за прегледане още 230 хиляди символа ( буква по буква и точка по точка ) за грешки.

Благодаря! Мисля, че ще е хубаво да излезе в началото на годината едно БГ книжле като новина. И без това по новините ни заливат само с негативизми, но бавно стават финалните акорди. Украсата е поръчана между другото и помещението е ясно, медиите потвърдиха. Просто яко бачкане и ако не пукна внезапнос, ще се появи.

Коментар

Ти си ясен на всекиго тука , многоникий...иначе не мога да отрека , че правиш шоу...апропо , напечата ли комикса , щехте да одите с импотеха до Масква да печатите там , щот по тънко в "руплей" !
          Надявам се януари/февруари да има премиера на хартия в БГ. Трудно се правят подобни проекти, въпреки че грухат над 10 души само по техническите детайли, понеже обновеното електронно издание трябва да е едно към едно с хартиеното. Прати поздрави на Морки с неговите 2 хил. левас, че коства пускането на роман на пазар. С толкоз стинки може да си нацъка 150 стихосбирки, да ги сложи в джоба си и да ги продава на черно. Бог Маранди не работи така, всичко трябва да е на светло, включая ДДС.

Коментар

Върви да борчееш на Дойче банк, Манголската централна баМка и сие, които също дават прогнози всеки месец. Ясен ли съм, зайко? Безплатният обяд свърши!

Коментар

"...повече прогнози няма да се правят." Ако беше врачка , що бой щеше да отнесеш...
              Върви да борчееш на Дойче банк, Манголската централна баМка и сие, които също дават прогнози всеки месец. Ясен ли съм, зайко? Безплатният обяд свърши!

Коментар

Тук не пишем за червени кордели, които не могат да видят, че вече 22 поредни месеца Манголия бележи постоянно икономически спад. Нали ме питахме кога ще фалира и бях коректен. Отговорих икономическият им спад вероятно ще спре във втората половината на 2017 година.

Единствено това съм казал и то още докато нападнаха Крим. След това всички рейтингови агенции, баМки и сие се почупиха да си сменят мнението през няколко месеца. Аз никога не си сменям мнението, но повече прогнози няма да има от мен.

Въй держитесь - просто денег нет! ( както се пее в една тяхна скорошна песен )

П.П. Аа ... и съжалявам за нормалните хора, но с животни не може да се работи. Искаш да помогнеш, то по цял ден рие кал по гърба си. Последната прогноза за България 2013-2020 година е дадена в блогчето и там също е казано, че повече прогнози няма да се правят. Виж колко странно съвпадат нещата
                "...повече прогнози няма да се правят." Ако беше врачка , що бой щеше да отнесеш...
                Last edited by majnata; 09.12.2016, 20:40.

Коментар

• Тук не пишем за червени кордели, които не могат да видят, че вече 22 поредни месеца Манголия бележи постоянно икономически спад. Нали ме питахме кога ще фалира и бях коректен. Отговорих икономическият им спад вероятно ще спре във втората половината на 2017 година.

Единствено това съм казал и то още докато нападнаха Крим. След това всички рейтингови агенции, баМки и сие се почупиха да си сменят мнението през няколко месеца. Аз никога не си сменям мнението, но повече прогнози няма да има от мен.

Въй держитесь - просто денег нет! ( както се пее в една тяхна скорошна песен )

П.П. Аа ... и съжалявам за нормалните хора, но с животни не може да се работи. Искаш да помогнеш, то по цял ден рие кал по гърба си. Последната прогноза за България 2013-2020 година е дадена в блогчето и там също е казано, че повече прогнози няма да се правят. Виж колко странно съвпадат нещата
                  Last edited by marandi; 09.12.2016, 20:31.

Коментар

• Митов и Нюланд притеснени за курса на България

А стига бе !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Недей да говориш глупости за руснаците , никой не го интересуват
                      Ето ти на и на теб да четеш
                      България е на дъното в ЕС по заплащане на час

Последни сме и по стандарт на живот, отчита Евростат

Статия в инвестора. Ей това седерастията е голямата чума за бг
                      То туй нема значение за групичката оскотели тролчета , дето коментарите им са едни и същи от 2014 г. насам ...върни се назади ще видиш едно и също в тема Политика "Манголия фалирга !" ...презаслужили Енвеститори станаха "орицата" с такива бисери , е виж на маранди и производните му , има ли някаква промяна в мисленето ?!

Коментар

EEEEEEEE не е само $. Например лева- може ли да фалира бг- по твоя пример вече сме фалирали. В действителност в лев са заплатите, така че това че навън не се търси не ни засяга.
                        Та,така е-левът не се търси,но сме във вълутен борд и не може да го печатаме.Но доларът е международна валута и се крепи на идеята,че цял свят ще го ползва и за това американците печатът пари и не се чуства инфлация.Тя се разпределя върху целия свят.Америка е основно консуматор на чужди стоки и услуги и плаща с хартийки които сама си печата на поразия. Но все повече страни на международно ниво оперират с други валути,ето- Русия и Турция са се договорили да се разплащат за нефт в свои валути.Скоро и еврото ше го ползват в цяла Европа,Така,че съвсем реално могат да фалират,да не говорим за външния и вътрешния им дълг,за дефиците в здравеопазване.Май станаха-колос на глинени крака.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Може да фалира.Парите са стока/това е едно от определението за пари/ и като всяка друга стока-ако спре да се търси.....Причините да търсят долари намалят-отслабена военна хегемония,появата на нови големи играчи/военни,икономически,географски,демографски../ ,природни катаклизми/сащ е силно уязвим от покачването на светните океани,земетръсно и вулканично/,терористични актове с химическо ,бактериологно и ядрено оръжие,и много други фактори.Така,че влиянието им върху света все повече ще намаля,от там и доларътп о-малко ще се търси и....
                          EEEEEEEE не е само $. Например лева- може ли да фалира бг- по твоя пример вече сме фалирали. В действителност в лев са заплатите, така че това че навън не се търси не ни засяга.

Коментар

Стига си говорил глупости, държава която си печата парите не може да фалира, по точно няма да и разрешат
                            Може да фалира.Парите са стока/това е едно от определението за пари/ и като всяка друга стока-ако спре да се търси.....Причините да търсят долари намалят-отслабена военна хегемония,появата на нови големи играчи/военни,икономически,географски,демографски../ ,природни катаклизми/сащ е силно уязвим от покачването на светните океани,земетръсно и вулканично/,терористични актове с химическо ,бактериологно и ядрено оръжие,и много други фактори.Така,че влиянието им върху света все повече ще намаля,от там и доларътп о-малко ще се търси и....

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение

Не знаех,че запада е една държава,но бих го предпочел!!!
                              Имал съм в предвид ес, но важи и за другите

Коментар

Стига си говорил глупости, държава която си печата парите не може да фалира, по точно няма да и разрешат
                                Не знаех,че запада е една държава,но бих го предпочел!!!

Коментар

Working...
                                X