IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi

Колко пъти да кажа, че повече прогнози няма да има .....................
    Е това е новина.

Виж кво колега , всеки бърка понякога ..... проблема при теб е че после не си го признаваш а твърдиш че си казал точно обратното.

Няла лошо не си позднал десетина пъти за фалита на Рашата , кажи извиняваите пичове и ще го забравим ....ама ти почваш да ни убешдаваш как едва ли не за фалити не си говорил ами само за рецесия , че си били и познал кога ша свърши ..........

Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

Ако съм сигурен че БСП ще изметат всички герберски гниди кат теб от държавните им местенца ще взема да гласувам за тях ......
      цък , цък ..времето тече ...стягай багажа
      Дреме ми като гласуваш ... теб и от бесепето са те изритали
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ти да не би да си изгоряла нещо в Дряново...я сезирай прокуратурата !
        изгоряла..по скоро нещо не се е вредила и затова сега огън и жупел

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Нямам представа дали са специалисти ... ако са като теб ще ги осветят рано или късно и ще си получат заслуженото, защото никой няма да ги пази ... Иначе са впечатлителни щедрите ти съвети някой да се разкара, за да бъде забравен. Те не могат да важат за теб, защото мошениците се помнят. Пък и трябва да се отбележи приносът ти да идентифицираме сталинчу с дряновски измамник.
          Ако съм сигурен че БСП ще изметат всички герберски гниди кат теб от държавните им местенца ще взема да гласувам за тях ......
          цък , цък ..времето тече ...стягай багажа

Коментар

Нямам представа дали са специалисти ... ако са като теб ще ги осветят рано или късно и ще си получат заслуженото, защото никой няма да ги пази ... Иначе са впечатлителни щедрите ти съвети някой да се разкара, за да бъде забравен. Те не могат да важат за теб, защото мошениците се помнят. Пък и трябва да се отбележи приносът ти да идентифицираме сталинчу с дряновски измамник.
            Ти да не би да си изгоряла нещо в Дряново...я сезирай прокуратурата !

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Това е за маранди- а бе смехурко какво е ежедневието ти. Писач на прогнози, неуспял инженер понастоящем застрахователен агент. Коя от трите е грешната

Пропуснах готвач, ама карай да върви
              и историк !

Коментар

да Гербажиичетата на държавна служба сте специалисти по това .....
                Yeah

Коментар

• Yet another U.S. F/A-18 has just crashed in Japan. It’s the 9th Legacy Hornet lost in 6 months and the crash rate is alarming.

https://theaviationist.com/2016/12/0...e-is-alarming/

9 самолета за 6 месеца- иванчо колко руски са паднали за същия период

Коментар

Не знам чии са простотиите и кой ще ги забравя, но кражбите, присвояванията и умишлените фалити на общински фирми се помнят дълго
                    да Гербажиичетата на държавна служба сте специалисти по това .....

Коментар

• [QUOTE=barbaron;
                      Това е страхотна иновация ! Европа и САЩ треперят от страх [/QUOTE]

Барби, на руснаците им падат самолетите, разбомбиха им болницата, медиите ги изкараха по черни от дявола.
                      Но барби руснаците с тази иновация еб... мамата на натовските военни съветници в сирия. Нали си математик, сметни какво ще бъде ако вместо твоята иновация изкарат истинската новация. Чалмалийте се моля да не изкарат истинската новация че тогава няма да има никакво примирие. Всъщност военния министър на русия го каза директно, който не напусне ще бъде убит. А който напусне/ се предаде- ами първо най вероятно ще го поразпитат къде ли се намира главния обонго в сирия, нещо се 1ува че бил в алепо, дали ШЪ СЪ Сдаде

Ще ми кажеш ли колко време нато бомбардира сирия и какво постигна- в тубата има едни клипчета, ама аз на теб разчитам , те клипчетата лъжат
                      Last edited by v_tin; 09.12.2016, 23:25.

Коментар

• Нали сме братя защо правят така тези хора
                        Латвийски хакер източи 80 000 лв. от сметката на бургаско училище

Коментар

Не знам чии са простотиите и кой ще ги забравя, но кражбите, присвояванията и умишлените фалити на общински фирми се помнят дълго
                          Той просто е некоректен и манипулира яко, понеже 3 дена съм го питал какво разбира под фалит на държава и само мрънка насреща. Затова му казах рецесия до втората половина на 2017 година и в август месец 2016 година ще разберат, че нямат кинти за пенсии. Той просто си няма хал хабер за фискална и монетарна политика по страните, докато при мен е ежедневие и само питам: какъв е въпроса; срок за отговор; момент, ако мога да отговоря.

Ето, оставил съм ги на прагнозите на Дойче банк, Сбербанк, Роялбанк и да си четат.

Имам достатъчно фрублеми на главата

П.П. И двете ми прогнози са факт към момента от 2014 година. Рецесията там продължава, а в 2016 година им редуцираха пенциите с 15% като покупателна способност - тост не им ги актуализираха.

За мен това означава, че нямат денги за пенции, според него щом не са ги спряли напълно - имали. ОКЕЙ! Не ми се спори със свищовската школа и този разговор отдавна е изтъркан за мен, понеже той даже не знае как познах, че август месец ще се разбере, че: Просто денег НЕТ на 2016. Аматьорчета некви ...
                          Last edited by marandi; 09.12.2016, 23:17.

Коментар

• Жалко, че БГ мурзилята не разбирате масковски язъйк. Песента е писана 6.06.2016г. - прогнозата за пенсиите ми беше припомням: Август месец ще разберат, че денги за пенсии няма.

Харесвам те дрянофски и нека нещата остсанат така. Поздрав!

Коментар

• Това е страхотна иновация ! Европа и САЩ треперят от страх

Коментар

Хахахаха....бе ти помниш само 5 минути назад .....точно ти ни проглуши ушите как русия ша фалира, как свършили парите за пенсии , как путин ще го изгонят с камъни ....поне десет пъти насрочва дати , и разбира се нито един път не уцели .........сега смени плочата.......

Вземи се покрии за 2-3 години белким ти забрами простотиите .......
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X