IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Учуден съм, че бай Тоша не е измислил интернет по него време? В шашинг съм.

Поне да беше пуснал лаптопа да го еВа, па той го крил под възглавниците
    А бетона, а?
    Найш къф е як байтошовия...
    Ама е и грозен преди всичко.
    Виж заводите, на нищо не мязат.
    Даже и кучето не ги яде.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Да, бе представяш ли си. В Гърция като са си нямали комунисти как имат ток.

Интересно как западно германците без комунисти правят Мерцедес, а комунистите Москвич.

Интересно, и вода имат швабите.
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Да, бе представяш ли си. В Гърция като са си нямали комунисти как имат ток.

Интересно как западно германците без комунисти правят Мерцедес, а комунистите Москвич.

Коментар

• Учуден съм, че бай Тоша не е измислил интернет по него време? В шашинг съм.

Поне да беше пуснал лаптопа да го еВа, па той го крил под възглавниците

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Това,което са направили комунистите се вижда.Язовири,железници,проходи,електрификация,зав оди, висши училища,градски квартали,двама космонавти,50 олимпийски шампиони,5 научни открития, асфалтирани пътища,атомна централа,НДК,земеделие,поливни системи,силна армия,25 место в света по жизнен стандарт според ООН.Защо не говорят,че по време на социализма всички работеха и получаваха заплати с които не беше проблем да си плащат сметките,нямаше хора,които да ровят в кофите за боклук, всички ходеха на почивка,нямаше наркомани,нямаше престъпност,хората живееха спокойно,не се страхуваха да се прибират вечер късно.Е, нямаше свръх богати с 3,4 или повече жилища, с коли всички членове на семейството,безплатно здравеопазване,безплатно образование.Сега ако нямаш пари не можеш да си позволиш животоспасяваща операция или скъпи лекарства,затова и смъртността в страната ни е една от най-високите в Европа и света.За това премълчават.Има още много да се говори,но и до тук е достатъчно.То като гледам какво се е наследило,новите демократи все деца на АБПФК,ВИДНИ БИЗНЕСМЕНИ И КАПИТАЛИСТИ,са направили обществото ни клоака.Липсва ценностна система,хората мрат като мухи няма здравеопазване и образование,а държавата никога не е имала толкова неграмотни.Младите могат да избягат от страната и си заминават,другите (като изключим един "елит" от престъпници и политици) живеят в мизерия и ровят по кофите.Даже не ни трябва ГУЛАГ - превърнали сме цялата държава в един голям ГУЛАГ.
            Ха, ха, хааа...

Електричество, язовири, вода, канал...

Това го има по целия свят, а не само в СССР, КНДР, Куба и Варшавския договор.

По кофите се ровеше и преди, очевидец съм.

На почивка се ходи и сега, очевидец съм.

За престъпността лъжеха и преди и сега, очевидец съм.

Смъртност, образование, здравеопазване - всичко си е същото.

Наркомани - половината синчета на политбюрото са си наркомани още от тогава...

Дебили - да, в момента са в повече, KLETA MAIQA BALGARIA ги е раждала, раждала...

-------------------------------------------------------

В опитите си да пробутвате социалистическата гнус ставате все по комични и нелепи с тия примери и разкази за онова време.

Накарай насила днешен съвременен човек да живее по старому и ме викни да гледам сейр... Ще има голям бой...

The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Всъщност пешо го е яд, че младите могат да избягат от страната, а той вече НЕ, щото не става за нищо на запад, не знае език и няма кой да го вземе за друго освен за кенефочистач.
              Друго си беше едно време, когато никой не можеше да "бяга" ей така! И "младите" щат не щат си седяха (ако не искаха да бъдат застреляни или хвърлени на прасетата) и бачкаха за мизерни заплати (правейки се, че работят за това заплащане) издържайки луксозният живот на номенклатурата некадърници.....а сега нема кой да им бачка за без пари, та се налага и пешовците вече на дърти години да поработват нещо, като общаци.
              Но странно защо пешовците не щат и да чуят за живот в единствената страна чийто език разбират - руслямистан?!?! Децата им все по Франция, Германия, САЩ и т.н., а те псуват ли псуват пустите еврогейове...опс сега амстердамката ще го изтрие.
              Впрочем, докато байтошо и развитото соцобщество създаваше "заводите" (дето не ставаха за нищо освен пушек), тия пущинаци на запад седеха на едно място и хората там само можеха да си мечтаят за визи за сесесере или неребе, та да видят що е то живот в рая.
              Like & Share

Коментар

• Brothers in blood: how Putin has helped Assad tear Syria apart

Syrian catastrophe has created the worst humanitarian crisis since the end of the Second World War. And the world watches helplessly as Putin and Assad commit war crimes.

As many as 500,000 people are believed to have been killed since the beginning of the Syrian uprising in early 2011. According to a report released in February this year by the Syrian Centre for Policy Research, a further 1.9 million have been wounded. Taken together, those figures alone account for 11.5 per cent of Syria’s pre-revolutionary population. Combine that with the number of Syrians who have been displaced – more than ten million (almost 50 per cent of the population) – and the sheer scale of the disaster becomes apparent.

Коментар

• Всъщност пешо го е яд, че младите могат да избягат от страната, а той вече НЕ, щото не става за нищо на запад, не знае език и няма кой да го вземе за друго освен за кенефочистач.
                  Друго си беше едно време, когато никой не можеше да "бяга" ей така! И "младите" щат не щат си седяха (ако не искаха да бъдат застреляни или хвърлени на прасетата) и бачкаха за мизерни заплати (правейки се, че работят за това заплащане) издържайки луксозният живот на номенклатурата некадърници.....а сега нема кой да им бачка за без пари, та се налага и пешовците вече на дърти години да поработват нещо, като общаци.
                  Но странно защо пешовците не щат и да чуят за живот в единствената страна чийто език разбират - руслямистан?!?! Децата им все по Франция, Германия, САЩ и т.н., а те псуват ли псуват пустите еврогейове...опс сега амстердамката ще го изтрие.
                  Впрочем, докато байтошо и развитото соцобщество създаваше "заводите" (дето не ставаха за нищо освен пушек), тия пущинаци на запад седеха на едно място и хората там само можеха да си мечтаят за визи за сесесере или неребе, та да видят що е то живот в рая.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Това,което са направили комунистите се вижда.Язовири,железници,проходи,електрификация,зав оди, висши училища,градски квартали,двама космонавти,50 олимпийски шампиони,5 научни открития, асфалтирани пътища,атомна централа,НДК,земеделие,поливни системи,силна армия,25 место в света по жизнен стандарт според ООН.Защо не говорят,че по време на социализма всички работеха и получаваха заплати с които не беше проблем да си плащат сметките,нямаше хора,които да ровят в кофите за боклук, всички ходеха на почивка,нямаше наркомани,нямаше престъпност,хората живееха спокойно,не се страхуваха да се прибират вечер късно.Е, нямаше свръх богати с 3,4 или повече жилища, с коли всички членове на семейството,безплатно здравеопазване,безплатно образование.Сега ако нямаш пари не можеш да си позволиш животоспасяваща операция или скъпи лекарства,затова и смъртността в страната ни е една от най-високите в Европа и света.За това премълчават.Има още много да се говори,но и до тук е достатъчно.То като гледам какво се е наследило,новите демократи все деца на АБПФК,ВИДНИ БИЗНЕСМЕНИ И КАПИТАЛИСТИ,са направили обществото ни клоака.Липсва ценностна система,хората мрат като мухи няма здравеопазване и образование,а държавата никога не е имала толкова неграмотни.Младите могат да избягат от страната и си заминават,другите (като изключим един "елит" от престъпници и политици) живеят в мизерия и ровят по кофите.Даже не ни трябва ГУЛАГ - превърнали сме цялата държава в един голям ГУЛАГ.
                    +1024
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Как разбра, че няма ценностна система, като пуснах линк от селото, а босът ми е личен приятел. И веднага е сменил горната картинка с призив за съпричастност към трагедията в Хитрино.

На колко места в България ще видиш свободно да вървят коментари от типа:
                      - загубих си портфейла и ако някой го намери, да се обади на номер ....
                      - или намерих портфейл/ключове в райна на еди къде си - който си ги познае да се обади на номер еди кой си, за да му ги дам

НЕ ми говори ценности точно ти! Казах тук сме били 900 години столица на БГ и няма нужда от поредните шашмаджии с лафчета за морал. Видели сме всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Махленската простотия на соцносталгиците не позволява смислени публикации и смислени коментари. Линкчета ме съмнява да им спускат, те сами си ги търсят, помагат на световния интернационал от свое име. За това им е и такова нивото. Ниско. Даже низше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Махленската простотия на соцносталгиците не позволява смислени публикации и смислени коментари. Линкчета ме съмнява да им спускат, те сами си ги търсят, помагат на световния интернационал от свое име. За това им е и такова нивото. Ниско. Даже низше.
                          Може ли някой да бъде каждъй ден по-голям сириец от сирийците, или по-голям манголец от манголците? Вероятно има няколко в този форум

Сега погледнах тук, че забили директно от няколко дни кампания: Помощ за Хитрино и смс номер 1466 ( https://www.facebook.com/groups/1149...81636621019741 )

Даже не си следя и селото да'е ...

Коментар

• И аз да имам служебна охрана за 2 милки на година и аз щях да го отхвърля. Щом има баламурници да ми я плащат всяка година

Коментар

• Ето го и новият "тройной":

Антикорупционният закон, известен като закона на вицепремиера Меглена Кунева отпадна от програмата на правната комисия и на парламента. Той няма да бъде гласуван в рамките на 43-тото Народно събрание.

Това се случи след предложение на депутатите от ДПС, БСП и Патриотичния фронт, които на заседанието на правната комисия поискаха проектът да отпадне, заради малкото оставащо време на парламента.

Срещу това остро реагира Димитър Делчев от Реформаторския блок, който обвини представителите на трите партии в това, че се страхуват от борбата с корупцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                А бе, трите дъмета ( по Доньо Донев ) са най-досадни с копи/паста всеки ден какво прочели. Ако аз тръгна да пускам тук какво чета ( и то селектирано чета ), трябва да изхакам 10 хиляди поста с копи/пасти.

Какво го интересува някой кой/какво е прочел? Все едно някой да ми разказва на бТВ новините ( риторично ).

П.П. Вероятно причната е, че не могат да си напишат правилно името на български език. И им спускат линкчета да разнасят из форумите. В свободна форма като текст не могат да окрякат и 20 думи една след друга.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X