IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Учуден съм, че бай Тоша не е измислил интернет по него време? В шашинг съм.

Поне да беше пуснал лаптопа да го еВа, па той го крил под възглавниците
    Бай ти Тоша кага правеше компютри ти пасеше патките в Лясковец

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

А бетона, а?
      Найш къф е як байтошовия...
      Ама е и грозен преди всичко.
      Виж заводите, на нищо не мязат.
      Даже и кучето не ги яде.
      Eдно говорите друго вършите.Как не се намери един демократ да върне ключа от грозния бетон.Ама чак сега разбрах що унищожихте заводите бетона им бил грозен....Може да е грозен ама е як а вашия вятъра го събаря и кучето го яде

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Руският президент Владимир Путин остава за четвърта поредна година най-влиятелната личност в света в годишната класация на сп. "Forbes", съобщава БТА.

От своята родна страна до Сирия, като се премине през американските избори, руският лидер продължава да постига целите си, се казва в аргументацията на изданието.

Конвенционалните световни стандарти не могат да възпрат неговото влияние, което се увеличи през последните години.

Пристаяш ли си начи. Тва е за хората, дето се кефят на такива наградки. Ние гадните материалисти гледаме кинтите и живота само.

https://en.wikipedia.org/wiki/Time_Person_of_the_Year

Горното е на списание Тайм от как се дава до сега. Вътре са Хитлер, Сталин (цели 2 пъти), още 2-3 съвецки ръководители, 2-3 с бради включая атолях Хомейни. Как са изтървали Асадчо и дебелото Ким не знам само.

Да са живи и здрави да дават такива награди и да има хора да им се връзват докато нормалните си гледаме живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

И тия у Форбс били мурзилки . Хахахахахахахах
          http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/12/...vurta/?ref=rss
          Руският президент Владимир Путин остава за четвърта поредна година най-влиятелната личност в света в годишната класация на сп. "Forbes", съобщава БТА.

От своята родна страна до Сирия, като се премине през американските избори, руският лидер продължава да постига целите си, се казва в аргументацията на изданието.

Конвенционалните световни стандарти не могат да възпрат неговото влияние, което се увеличи през последните години.
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Бе, мога да напиша, че мен ме пази кралица Елизабет лично. И ..?

Затова ли убиват като куче Кирил Преславски ( брата на Борис и чичо на Монката ) в анонимен гроб?

Щом те кефи да те управляват роми, нямам нищо против, но произход на Тошу е безспорен и доказан отдавна. Само не ми го изкарвай за некъф "принц", че ми става смешно.

Утре ще се наредят в Софето поне 1000 души с гърбави носове, на които майките били камериерки из имотите на царя. А, представяш ли си да имат и големи уши? И по две очи? И два крака?

БГ империя ще осъмне с 1000 царя. Лелей ... ( по-добре да чета Пепеляшка )
            Българинът вари го печи го на нищо не вярва,само че нищо случайно няма в този живот.Не е възможно един Правешки кимюр както ти го
            наричаш ей така да оглави държавата,че и 40 г да управлява със замах.

Коментар

• И тия у Форбс били мурзилки . Хахахахахахахах
              http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/12/...vurta/?ref=rss
              Last edited by mibova; 14.12.2016, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Не знам бе Тигре само съм чувал,че др. Гешев лично го е пазил и закрилял.
                Бе, мога да напиша, че мен ме пази кралица Елизабет лично. И ..?

Затова ли убиват като куче Кирил Преславски ( брата на Борис и чичо на Монката ) в анонимен гроб?

Щом те кефи да те управляват роми, нямам нищо против, но произход на Тошу е безспорен и доказан отдавна. Само не ми го изкарвай за некъф "принц", че ми става смешно.

Утре ще се наредят в Софето поне 1000 души с гърбави носове, на които майките били камериерки из имотите на царя. А, представяш ли си да имат и големи уши? И по две очи? И два крака?

БГ империя ще осъмне с 1000 царя. Лелей ... ( по-добре да чета Пепеляшка )
                Last edited by marandi; 14.12.2016, 21:16.

Коментар

Е, какво има за обсъждане като знам целия "каталог":
                  1. Тоша имал гърбав нос и Фердинанд имал гърбав нос = извод значи му е син.
                  2. Майка му била ромка прислужница в една от къщите и той рязко се залюбил с нея.
                  3. Накрая понеже и татко му си бил чистак влашки ром и му сменили името от Яшар Замфиркович, защото Яшар = Живко, та станал Живков.
                  4. .......

Ти ще ни светнеш нататък, как красная армия е била толкоз тъпа и докато гони да утрепе Монката, взела че оставила заварения му брат'чед да им виси под носа 100 години.

Бе, ти вярваш ли си на тия басни?
                  Не знам бе Тигре само съм чувал,че др. Гешев лично го е пазил и закрилял.

Коментар

• Чети Пепеляшка, в нея приказка поне не лъжат толкова, колкото в тази сказка, пусната за балами.

Коментар

Маранди,не искам да обсъждам туй онуй ,но понякога се учудвам на твоята неосведоменост.Бай ти Тошооо не случаен чоловек и
                      не е паднал от гората между шопенхаурен тарикатен.Може да спрашиваеш разни началници преди да плюеш .
                      Е, какво има за обсъждане като знам целия "каталог":
                      1. Тоша имал гърбав нос и Фердинанд имал гърбав нос = извод значи му е син.
                      2. Майка му била ромка прислужница в една от къщите и той рязко се залюбил с нея.
                      3. Накрая понеже и татко му си бил чистак влашки ром и му сменили името от Яшар Замфиркович, защото Яшар = Живко, та станал Живков.
                      4. .......

Ти ще ни светнеш нататък, как красная армия е била толкоз тъпа и докато гони да утрепе Монката, взела че оставила заварения му брат'чед да им виси под носа 100 години.

Бе, ти вярваш ли си на тия басни?

Коментар

Маранди,не искам да обсъждам туй онуй ,но понякога се учудвам на твоята неосведоменост.Бай ти Тошооо не случаен чоловек и
                        не е паднал от гората между шопенхаурен тарикатен.
                        Е, ади сега, селянин от село, какво образование да има и от там начин на мислене, не само е завършил средно със среден 2,88, ами е сричал, като е четял!!!

Смешно е колко сте боси, а това потвърждава :

"Искаме да се утвърдим като по-надежден партньор в НАТО. Това обаче не означава, че България трябва да е враг на Русия, с която ни свързват значителни икономически интереси", допълва новоизбраният български президент. Според него е имало опити той да бъде дискредитиран в предизборната кампания.

В отговор на въпрос на Le Monde за Крим Радев заявява, че "анексирането му е нарушение на нормите на международното право", отбелязва ТАСС.

"Позволете ми обаче да припомня в тази връзка думите на бившия президент на Франция Валери Жискар д'Естен, който отбеляза, че Крим е бил руски както от историческа, така и от културна гледна точка, и че съдбата му трябва да се реши от неговото население. Не бива да се подценяват опитът и мнението на този политик", обяснява още Радев.

"Факт е, че бе извършено нарушение на международните правила. Реалността обаче е, че над Крим се развява руското знаме. Решение следва да се търси въз основа на тези два реални факта", допълва той.

"Европейските страни трябва да вземат прагматично решение, защото не можем да живеем на един разделен континент, тъй като Русия е част от Европа. Не мисля, че ще можем да водим ефективна борба срещу ислямисткия тероризъм, без да обединим усилията си с тези на Русия"

Как ще се утвърдиш в НАТО, като приказваш ИСТОРИЧЕСКИ, ЧЕРВЕНИ, ПРОМИТИ ГЛУПОСТИ, ЧЕРВЕНА ФУРАЖКЕ!!!

RUMENRADEV.COM

Яко Срам, още преди да е встъпил в Длъжност!!!
                        Ами Киев и УКРАЙНА ги има преди да има РУСКА ИМПЕРИЯ НА ИВАН ГРОЗНИ 1692Г.!!!????​​​​​​​

Коментар

Мхм ... Пепеляшка пасти да яде.

Вървяло си шумкарчето из българската гора и цап-царапвало по някоя мандра, когато огладнее. Изневиделица от тъмната гора се появила добрата червена шапчица. Обикнали се от пръв поглед. Пипали се по дупките, мерили си ги, млящели се с език и разбрали, че са родени един за друг. Накрая корделата в червено се цапнала по тиквата и казала: "Ама, знаеш ли, бре шумкар? Ще те направя цар, ако трябва, но само не ме напускай нивгиж."
                          не е паднал от гората между шопенхаурен тарикатен.Може да спрашиваеш разни началници преди да плюеш .
                          Last edited by Grosss; 14.12.2016, 20:51.

Коментар

• BG
                            Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ха, ха, хааа...

Електричество, язовири, вода, канал...

Това го има по целия свят, а не само в СССР, КНДР, Куба и Варшавския договор.

По кофите се ровеше и преди, очевидец съм.

На почивка се ходи и сега, очевидец съм.

За престъпността лъжеха и преди и сега, очевидец съм.

Смъртност, образование, здравеопазване - всичко си е същото.

Наркомани - половината синчета на политбюрото са си наркомани още от тогава...

Дебили - да, в момента са в повече, KLETA MAIQA BALGARIA ги е раждала, раждала...

-------------------------------------------------------

В опитите си да пробутвате социалистическата гнус ставате все по комични и нелепи с тия примери и разкази за онова време.

Накарай насила днешен съвременен човек да живее по старому и ме викни да гледам сейр... Ще има голям бой...
                            Пише се "KLETA MAJKA BALGARIQ
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Със синът на фердинанд няма да се ебавате щото ке ядете хурката.
                              Мхм ... Пепеляшка пасти да яде.

Вървяло си шумкарчето из българската гора и цап-царапвало по някоя мандра, когато огладнее. Изневиделица от тъмната гора се появила добрата червена шапчица. Обикнали се от пръв поглед. Пипали се по дупките, мерили си ги, млящели се с език и разбрали, че са родени един за друг. Накрая корделата в червено се цапнала по тиквата и казала: "Ама, знаеш ли, бре шумкар? Ще те направя цар, ако трябва, но само не ме напускай нивгиж."

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

А бетона, а?
                                Найш къф е як байтошовия...
                                Ама е и грозен преди всичко.
                                Виж заводите, на нищо не мязат.
                                Даже и кучето не ги яде.
                                Със синът на фердинанд няма да се ебавате щото ке ядете хурката.

Коментар

Working...
                                X