IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Ми не знам. Аз миналата пролет кат ходих в Москва джамия не видех. Може и да има, Москва е голяма. Ама видях безброй православни църкви и всичките със златни кубета. Погледната от високо в Москва се виждат стотици златни кубета. Пък жена ми ходи на един круиз до Марсилия и се ужаси от количеството на негра и чалми там. Според нея Марсилия вече не е Франция, ами Магреба.
    А до правослявните кубета, видя ли един "православен" мавзолей?
    Сега го ремонтирали чувам. Махали първите три букви и щели да слагат други 3 отпред, ложето леко подкъсявали да пасне на новия "наемател".

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Абе те едни други си избраха вече фюрер и то от доста години несменяем, поздравяват се с "кримнаш", нооооо "чалмите" им стават все повече (над 20 милиона на население от 140!, че и най-голямата джамия в Европа (макар и да не са в Европа ) им направиха, а южните части на територията са отдадени на обратна концесия (демек те му плащат) на най-брадатата чалма с частна армия.
      Ми не знам. Аз миналата пролет кат ходих в Москва джамия не видех. Може и да има, Москва е голяма. Ама видях безброй православни църкви и всичките със златни кубета. Погледната от високо в Москва се виждат стотици златни кубета. Пък жена ми ходи на един круиз до Марсилия и се ужаси от количеството на негра и чалми там. Според нея Марсилия вече не е Франция, ами Магреба.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Кажи му ...и по Коледа не обарват и таковат рускините на площадите , и туй му кажи ...щот народната милиция бие , за разлика от полицията у немско !
        Ми кво правите тогава всите русопати в Германия да ви обарват, а не хващате вокзала за масква?

Коментар

Мхм, ще му кажа
          Кажи му ...и по Коледа не обарват и таковат рускините на площадите , и туй му кажи ...щот народната милиция бие , за разлика от полицията у немско !

Коментар

Е да де , само дето "чалмите" у руско не са на цоциалка и на са "бежанци" , ами са по строежите и пътищата...
            Мхм, ще му кажа

Коментар

Абе те едни други си избраха вече фюрер и то от доста години несменяем, поздравяват се с "кримнаш", нооооо "чалмите" им стават все повече (над 20 милиона на население от 140!, че и най-голямата джамия в Европа (макар и да не са в Европа ) им направиха, а южните части на територията са отдадени на обратна концесия (демек те му плащат) на най-брадатата чалма с частна армия.
              Е да де , само дето "чалмите" у руско не са на цоциалка и на са "бежанци" , ами са по строежите и пътищата...

Коментар

Прас-мраз.... не му разбирам аз.
                Ама франсетата скоро ша си изберат за фюрер Марин льо Пен и ще започнат да се поздравяват с "Хайл льо Пен".
                Щото другата алтернатива е още по-лоша. Да нахлупят чалмите и да ги обрежат.

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...rueckzug-nach/
                  Verheerender Ukraine-Bericht: EU denkt erstmals über Rückzug nach.

Съкрушителен доклад относно Украйна .ЕС мисли вече за изтегляне от там ...еми краят на една авантюра , както се казва.

Коментар

Ама франсетата скоро ша си изберат за фюрер Марин льо Пен и ще започнат да се поздравяват с "Хайл льо Пен".

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      "Медии разкрили ..." Френската прас-прес "разкрила" предизборно ...
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

То това е проблема, че не са живели като свестни хора, заради болните амбиции на върхушката.
                        Постоянно плащат нечии прищявки, поколение след поколение.
                        Всеки плаща , ти също...истински свободен , само у четвъртото измерение...

Коментар

Могат , руснаците са виждали къде по страшни работи ...за разлика от други.
                          То това е проблема, че не са живели като свестни хора, заради болните амбиции на върхушката.
                          Постоянно плащат нечии прищявки, поколение след поколение.
                          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Диаманетно платинен ще им излезе този украински участък, явно могат, да го отгладуват през следващите 100 години.
                            Могат , руснаците са виждали къде по страшни работи ...за разлика от други.

Коментар

„Няма да връщаме своя територия – Крим е част от Руската федерация“, заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова по време на пресконференция, предава ТАСС. По този начин от Москва отговориха на коментари от новата администрация в Белия дом.
                              Диаманетно платинен ще им излезе този украински участък, явно могат, да го отгладуват през следващите 100 години.
                              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Да бе, да, точно "левия" банкер на Ротшилд е спасението
                                Банкерите не са леви и ли десни , барбарандей...човек дето зема 7000ойрос пенция , би следвало да го знае...банкерите са само банкери ...

Коментар

Working...
                                X