IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Банкерите не са леви и ли десни , барбарандей...човек дето зема 7000ойрос пенция , би следвало да го знае...банкерите са само банкери ...
    Този ако е банкер аз съм сорос

Коментар

• мени, срещу мен ли ходи пак да подаваш сигнали на инвестора?
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Бях се уплашил, че само рижите плъхове са останали в България, но не било така
        хехе, има плъхчовци, но мишчиците преобладават по нашия край
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
          ббрао, барби.
          ти са иван статистиката ли заместваш?
          Бях се уплашил, че само рижите плъхове са останали в България, но не било така

Коментар

Умни са читателите на "Дневник"
            Ще гласуват (резултати от 2812 гласа) за:
            • 19.3% ГЕРБ
            • 2,8% Реформаторски блок
            • 28.9% Движение Да, България
            • 20.6% Нова Република
            http://www.dnevnik.bg/poll/?pollid=7105

Но и читателите на "Клуб Z" са умни
            Ще гласуват (резултати от 2017 гласа) за:
            • 12% ГЕРБ
            • 2% Реформаторски блок
            • 26% Движение Да, България
            • 38% Нова Република
            http://clubz.bg/
            ббрао, барби.
            ти са иван статистиката ли заместваш?
            препоръка е

Коментар

• Умни са читателите на "Дневник"
              Ще гласуват (резултати от 2812 гласа) за:
              • 19.3% ГЕРБ
              • 2,8% Реформаторски блок
              • 28.9% Движение Да, България
              • 20.6% Нова Република
              http://www.dnevnik.bg/poll/?pollid=7105

Но и читателите на "Клуб Z" са умни
              Ще гласуват (резултати от 2017 гласа) за:
              • 12% ГЕРБ
              • 2% Реформаторски блок
              • 26% Движение Да, България
              • 38% Нова Република
              http://clubz.bg/

Коментар

• Красивите, успешните и интелигентните https://www.facebook.com/permalink.p...00009824734833
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Французите не са оглупяли толкова, че да избират Станишевци, Първановци и подобните им Сидеровци ...
                  И леви, и десни ще гласуват срещу полезната идиотка Марин ле Пен
                  един познат в щатите казваше, че е изключено да изберат тръмп, защото само червените вратове щели да гласуват за него...
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Прас-мраз.... не му разбирам аз.
                    Ама франсетата скоро ша си изберат за фюрер Марин льо Пен и ще започнат да се поздравяват с "Хайл льо Пен".
                    Щото другата алтернатива е още по-лоша. Да нахлупят чалмите и да ги обрежат.
                    Французите не са оглупяли толкова, че да избират Станишевци, Първановци и подобните им Сидеровци ...
                    И леви, и десни ще гласуват срещу полезната идиотка Марин ле Пен

Коментар

Там можеха да сложат пияницата Елцин, дето са беше балсамирал още приживе, ама народа го мрази и затуй го туриха в земята.
                      А никакво преклонение или сянка към култ на личността към Путин не усетих у руснаците. Уважение да, благодарност че е измъкнал Русия от свличането в пропасттз, това да, ама не и култ. Дори по руските телевизии по-рядко се чуваше името му, отколкото по българските. То у нас платените шорошки политици стават и си лягат с името на Путин на уста. Тия сини тъпанари, ако не насаждат омраза и страх, нямат идея какво да правят.
                      https://www.facebook.com/potresavash...type=3&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми кво да правят кат живота ги е наказал да ядат луканка и месо
                        И днес се изложи, с луканката се разделиха към 88ма..
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми не могат да си намерат техен Бакърджиев...
                          Там можеха да сложат пияницата Елцин, дето са беше балсамирал още приживе, ама народа го мрази и затуй го туриха в земята.
                          А никакво преклонение или сянка към култ на личността към Путин не усетих у руснаците. Уважение да, благодарност че е измъкнал Русия от свличането в пропасттз, това да, ама не и култ. Дори по руските телевизии по-рядко се чуваше името му, отколкото по българските. То у нас платените шорошки политици стават и си лягат с името на Путин на уста. Тия сини тъпанари, ако не насаждат омраза и страх, нямат идея какво да правят.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Диаманетно платинен ще им излезе този украински участък, явно могат, да го отгладуват през следващите 100 години.
                            Ми кво да правят кат живота ги е наказал да ядат луканка и месо

Коментар

Прас-мраз.... не му разбирам аз.
                              Ама франсетата скоро ша си изберат за фюрер Марин льо Пен и ще започнат да се поздравяват с "Хайл льо Пен".
                              Щото другата алтернатива е още по-лоша. Да нахлупят чалмите и да ги обрежат.
                              Има и по лошо мое да опитат дали мъжете у Франция мое да раждат

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

А до правослявните кубета, видя ли един "православен" мавзолей?
                                Сега го ремонтирали чувам. Махали първите три букви и щели да слагат други 3 отпред, ложето леко подкъсявали да пасне на новия "наемател".
                                Ми не могат да си намерат техен Бакърджиев...

Коментар

Working...
                                X