IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://russian.rt.com/world/article...-saddam-husein

Десет години от смъртта на Саддам Хюсеин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

той плевнята ще ги натри, той е най-достойният български мъж ...каква ирония, дори и казано с подигравка звучи прекалено невярно
      Ако той е най достойният мъШ , какъв пък ли ше е най недостойният?!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз мисля че е време Бойко да изгони поне 50 руски дипломати щото руските хакери думнаха и неговия травестит на изборите във България
        той плевнята ще ги натри, той е най-достойният български мъж ...каква ирония, дори и казано с подигравка звучи прекалено невярно

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Е ти си свикнал с шамарите и русняците, оправяй се.
          Аз ще ги посрещна с шутове.
          О я ма ти голем храбрец си бил бе в анонимен форум.Като дойдат братушките ще си най отпреде на посрещачите с наи големо букет

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Не знам, но 2017 годинка и в началото на 2018 ще издухат сегашните фискални буфери ( резервният фонд и оня с пенциите ). После ще видим кой ще цъфне с паничката да проси.

Не вярвам да е жоженцето
            Пак ли ша фалиргаш Русия.Луд умора няма само се поти.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Щото толкоз си грамотен и ти...марандеее сичката ти е такваз ,плащат ти да разлайваш кучетата само ...и до там !
              Ба плащат му друг път.По скоро дращи тука за да му се смеят

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                ''26% от българите биха гласували страната да напусне ЕС''... Журналистите както винаги послъгват (сакън, някои да не поискат референдум, че ще им секне хранилката), но това е без голямо значение. Бях против напускане на ЕС, но откак ми забраниха ароматизираните цигари талибаните в Брюксел и в София, вече съм за напускане на съюза. Защо ми е ЕС щом вместо да получа нещо от него и вместо да имам лична полза - той ми взема? Та на първите местни и за ЕС избори съм казал, че ще гласувам, но само за партия и хора които не са ми качвали данъци и ток, не са участвали в качването им, които не са ми забранявали да пуша Domingo - Vanilla понеже е прекалено хубав, а те искат да ми е гадно. И въобще не ми пука за светлото бъдеще или общественото благо, аз си искам Domingo - Vanilla! ЕС и юнионистите (тия които са останали) щом искат да не ми е хубаво - да вземат по една крива или права краставица според евродирективата за момента и да си я наврат, те знаят къде!
                И кои са тия хора дет ще гласуваш за тех?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Турският сайт Хабер Гюндже публикува списък с имена на 143 български граждани със забрана да влизат в Турция, цитиран от "24 часа". Сред тях са политици, духовници, настоящи и бивши кметове и настоящи и бивши съветници.

Политици

Ахмед Доган, Делян Пееевски, Айдън Алиев - Плевен, Кадир Джалил Кадир /Завет/ Юнал Лютви /Харманли, Юнал Тасим /Момчилград/, Осман Ахмед Октай /Силистра/, Гюнер Тахир /Разград/, Емел Етем /Разград/, Хасан Адемов /Исперих/, Неджми Али /Кърджали/, Рамадан Аталай /Разград/, Мехмед Дикме /Кърджали/, Алиосман Имамов /Благоевград/, Четин Казак /Търговище/, Несрин Узун /Бургас/, Джевджет Чакъров /Асеновград/, Рафи Агуш /Смолян/, Нихат Кабил /Разград/ Дауд Осман /Разград/, Хюсеин Хамди /Силистра/, Фикрет Шабанов /Кърджали/, Корман Исмаилов /София/, Дурхан Мустафа /Бургас/, Муса Палев /Благоевград/, Хасан Хаджихасан /Велико Търново/, Ахмед Башев /Благоевград/, Нигяр Джафер /Разград/, Невин Хасан /Силистра/, Рушен Риза/Варна/, Мустафа Карадайъ /Смолян/

Духовници

Насуф Насуф /Крумовград/, Неджати Али /Монтана/, Абдулах Салих /Пазарджик/, Мехмед Сами /Разград/, Мюдесир Каксин /Силистра/, Турхан Хасан /Стара Загора/, Енвер Исмаилов /Търговище/, Недим Генджев /бивш главен мюфтия/, Билал Дарджан /Добрич/.

Настоящи и бивши кметове:

Шукран Идриз /Кирково/, Себихан Мехмед /Крумовград/, Ремзи Хюсеинов /с. Савин, Разград/, Насуф Махмуд /с. Сокол, Силистра/, Танер Али /Антоново, Търговище/, Нуридин Исмаил /Шуменско/, Галиб Мисирков /Дъбница, Благовевград/, Ибрахим Палев /Белица, Благоевград/, Арбен Мименов /Вълкосел, Благоевград/, Нуретин Мусов /Якоруда/, Георги Стафенов /Карнобат/, Акпер Сюлейманов /Разградско/, Добри Стефанов /с. Северци, Добрич/, Бейсим Шукрю /Разградско/, Мюмюн Искендер /Минерални Бани, Хасково/, Бейтула Сали /Владиимировци, Разград/, Сезгин Алибрям /с. Искра Силистра/, Фахри Адемов /Мадан/, Мухлиз Сеербез /Стамболово/.

Настоящи и бивши съветници

Ажар Мустафа /Дебрен Благоевград/, Халил Мусов /Вълкосел, Благоевград/, Емил Гулев /Гоце Делчев/, Съби Айвазов /Сатовча, Благоевград/, Савко Манов /Ваклиново, Благоевград/, Ружди Хасан /Мъглен, Бургас/, Ружди Хюсеин /Карагеоргиево, Бургас/, Фикри Ахмед /Айтос/, Шабан Сюлейман /Айтос/, Ружди Ахмед /Снежа, Бургас/, Хюсеин Мустафа /Руен/, Вежди Орманов /Соколец, Бургас/, ...
                  http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-turtziya.html
                  Са остава да ги обявим и за национални герои за радост на барби маранди

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Аз мисля че спокойна Нобеловият комитет може да отнеме нобеловата награда от американския войнолюбец и тя да бъде дадена на Владимир Путин.
                    И с днешното си решение президентът на Русия доказа, че мисли не само държавнически, ами мисли като истински глобален лидер, докато дребнавото човеченце от Белия дом се показва като махленски скандалджия.
                    Аз мисля че е време Бойко да изгони поне 50 руски дипломати щото руските хакери думнаха и неговия травестит на изборите във България

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Спомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.

Случайно да се сещате какъв кеф беше у русофилите, че Обама е спечелил, а не Маккейн.

Че той кефа ни се оправда .....Обонго беше безкрайно слаб президент.

При избора му САЩ беше много по-силна държана отколкото сега.....за в бъдеще остава само Тръмп да продължи посоката им на развитие и ще е чудничко.....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Спомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.

:

А сега какъв рев се носи срещу Обама и какви надежди се възлагат на Тръмп. Само да не стане кат предния път. Направо ще се попикам от смех.

Не бързай да "пикаш" , стискай до 20 януари поне...

Коментар

• [QUOTE=markov;n3154638]Разкритие! Таткото на срещналото се с Ердоган момиче се оказа сирийски талибан !

"Стинки" батка...парите не миришат , мирише после кат излезе наяве истината...

Коментар

• Спомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.

Случайно да се сещате какъв кеф беше у русофилите, че Обама е спечелил, а не Маккейн.

А сега какъв рев се носи срещу Обама и какви надежди се възлагат на Тръмп. Само да не стане кат предния път. Направо ще се попикам от смех.

Коментар

• Разкритие! Таткото на срещналото се с Ердоган момиче се оказа сирийски талибан !

Бан ал-Абед от Алепо е една от най-големите измами на терористичната пропаганда! Бан ал-Абед е 7-годишна и пише на перфектен английски от Източен Алепо в стая, извадена като от модно списание. Акаунта й е създаден месец преди превземането на Алепо, както и акаунтите на почти всички "медийни звезди", говорещи за бомби, геноцид и убийства. Има събрани над 200 хил последователи за няколко дена и последните й постове, в които се прощава със света, са от IP-адрес на километри от Алепо! Бан ал-Абед не е единственият фалшификат. Масирана идеологическа пропаганда заля Интернет, целяща да представи главорезите от последните терористични организации като "борци за свобода", последните "защитници" на мирното население. Странно обаче, хората в освободения на 100% Алепо празнуват по улиците! Въпреки постовете на този, който пише от името на Бан ал-Абед. И не са чували нищо от това, за което говори Бана. Жалко е, че едно дете ще започне житейския си път като символ на измамата, лъжата и фалшификата!

http://www.blitz.bg/svyat/razkritie-...ews473679.html
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Барба пак си се превъзбудил.

Цял ден пак сте тролили как Русия е гладна, бедна, мизерна , фалирала , разпаднала се и т.н.

А всъщност излиза че Русия назначи президента на САЩ , и в Сирия се наложи Руската воля ! А през 2017 година очакваме Путин да ви назначи президент и на вас Франсетата......така че полека с джавкането да не те върнат в родината че и тук гледам Русофил станал президент , да не реши да рестартира Белене.....че за там ша трябва много работна ръка , за предпочитане соросойди.....
                                "Копи/паста" само...глад , въшки и мизерия в кукления театър , директорът замина за Търново да почука тук там за некой леФ...куклите са на автопилот. Темата "Русия" се изчерпва , а репертоарът е много ограничен..." будни и богати френски пенсионери " следят корупцията из търновските села също се изтъркА , фалитите на Русия са отдавна обект на присмех ! Както казва Медведев "Просто денег нет !"

Коментар

Working...
                                X