Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
той плевнята ще ги натри, той е най-достойният български мъж ...каква ирония, дори и казано с подигравка звучи прекалено невярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Аз мисля че е време Бойко да изгони поне 50 руски дипломати щото руските хакери думнаха и неговия травестит на изборите във България
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Е ти си свикнал с шамарите и русняците, оправяй се.
Аз ще ги посрещна с шутове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
Не знам, но 2017 годинка и в началото на 2018 ще издухат сегашните фискални буфери ( резервният фонд и оня с пенциите ). После ще видим кой ще цъфне с паничката да проси.
Не вярвам да е жоженцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Щото толкоз си грамотен и ти...марандеее сичката ти е такваз ,плащат ти да разлайваш кучетата само ...и до там !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение''26% от българите биха гласували страната да напусне ЕС''... Журналистите както винаги послъгват (сакън, някои да не поискат референдум, че ще им секне хранилката), но това е без голямо значение. Бях против напускане на ЕС, но откак ми забраниха ароматизираните цигари талибаните в Брюксел и в София, вече съм за напускане на съюза. Защо ми е ЕС щом вместо да получа нещо от него и вместо да имам лична полза - той ми взема? Та на първите местни и за ЕС избори съм казал, че ще гласувам, но само за партия и хора които не са ми качвали данъци и ток, не са участвали в качването им, които не са ми забранявали да пуша Domingo - Vanilla понеже е прекалено хубав, а те искат да ми е гадно. И въобще не ми пука за светлото бъдеще или общественото благо, аз си искам Domingo - Vanilla! ЕС и юнионистите (тия които са останали) щом искат да не ми е хубаво - да вземат по една крива или права краставица според евродирективата за момента и да си я наврат, те знаят къде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТурският сайт Хабер Гюндже публикува списък с имена на 143 български граждани със забрана да влизат в Турция, цитиран от "24 часа". Сред тях са политици, духовници, настоящи и бивши кметове и настоящи и бивши съветници.
Политици
Ахмед Доган, Делян Пееевски, Айдън Алиев - Плевен, Кадир Джалил Кадир /Завет/ Юнал Лютви /Харманли, Юнал Тасим /Момчилград/, Осман Ахмед Октай /Силистра/, Гюнер Тахир /Разград/, Емел Етем /Разград/, Хасан Адемов /Исперих/, Неджми Али /Кърджали/, Рамадан Аталай /Разград/, Мехмед Дикме /Кърджали/, Алиосман Имамов /Благоевград/, Четин Казак /Търговище/, Несрин Узун /Бургас/, Джевджет Чакъров /Асеновград/, Рафи Агуш /Смолян/, Нихат Кабил /Разград/ Дауд Осман /Разград/, Хюсеин Хамди /Силистра/, Фикрет Шабанов /Кърджали/, Корман Исмаилов /София/, Дурхан Мустафа /Бургас/, Муса Палев /Благоевград/, Хасан Хаджихасан /Велико Търново/, Ахмед Башев /Благоевград/, Нигяр Джафер /Разград/, Невин Хасан /Силистра/, Рушен Риза/Варна/, Мустафа Карадайъ /Смолян/
Духовници
Насуф Насуф /Крумовград/, Неджати Али /Монтана/, Абдулах Салих /Пазарджик/, Мехмед Сами /Разград/, Мюдесир Каксин /Силистра/, Турхан Хасан /Стара Загора/, Енвер Исмаилов /Търговище/, Недим Генджев /бивш главен мюфтия/, Билал Дарджан /Добрич/.
Настоящи и бивши кметове:
Шукран Идриз /Кирково/, Себихан Мехмед /Крумовград/, Ремзи Хюсеинов /с. Савин, Разград/, Насуф Махмуд /с. Сокол, Силистра/, Танер Али /Антоново, Търговище/, Нуридин Исмаил /Шуменско/, Галиб Мисирков /Дъбница, Благовевград/, Ибрахим Палев /Белица, Благоевград/, Арбен Мименов /Вълкосел, Благоевград/, Нуретин Мусов /Якоруда/, Георги Стафенов /Карнобат/, Акпер Сюлейманов /Разградско/, Добри Стефанов /с. Северци, Добрич/, Бейсим Шукрю /Разградско/, Мюмюн Искендер /Минерални Бани, Хасково/, Бейтула Сали /Владиимировци, Разград/, Сезгин Алибрям /с. Искра Силистра/, Фахри Адемов /Мадан/, Мухлиз Сеербез /Стамболово/.
Настоящи и бивши съветници
Ажар Мустафа /Дебрен Благоевград/, Халил Мусов /Вълкосел, Благоевград/, Емил Гулев /Гоце Делчев/, Съби Айвазов /Сатовча, Благоевград/, Савко Манов /Ваклиново, Благоевград/, Ружди Хасан /Мъглен, Бургас/, Ружди Хюсеин /Карагеоргиево, Бургас/, Фикри Ахмед /Айтос/, Шабан Сюлейман /Айтос/, Ружди Ахмед /Снежа, Бургас/, Хюсеин Мустафа /Руен/, Вежди Орманов /Соколец, Бургас/, ...
http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-turtziya.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Аз мисля че спокойна Нобеловият комитет може да отнеме нобеловата награда от американския войнолюбец и тя да бъде дадена на Владимир Путин.
И с днешното си решение президентът на Русия доказа, че мисли не само държавнически, ами мисли като истински глобален лидер, докато дребнавото човеченце от Белия дом се показва като махленски скандалджия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСпомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.
Случайно да се сещате какъв кеф беше у русофилите, че Обама е спечелил, а не Маккейн.
При избора му САЩ беше много по-силна държана отколкото сега.....за в бъдеще остава само Тръмп да продължи посоката им на развитие и ще е чудничко.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеСпомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.
:
А сега какъв рев се носи срещу Обама и какви надежди се възлагат на Тръмп. Само да не стане кат предния път. Направо ще се попикам от смех.
Коментар
-
Спомням си кога Обама го избираха. Тогава срещу него да се сещата кой беше срещу него - Маккейн. Случайно да се сещате той колко много обича комуняги и в частност Русия.
Случайно да се сещате какъв кеф беше у русофилите, че Обама е спечелил, а не Маккейн.
А сега какъв рев се носи срещу Обама и какви надежди се възлагат на Тръмп. Само да не стане кат предния път. Направо ще се попикам от смех.
Коментар
-
Разкритие! Таткото на срещналото се с Ердоган момиче се оказа сирийски талибан !
Бан ал-Абед от Алепо е една от най-големите измами на терористичната пропаганда! Бан ал-Абед е 7-годишна и пише на перфектен английски от Източен Алепо в стая, извадена като от модно списание. Акаунта й е създаден месец преди превземането на Алепо, както и акаунтите на почти всички "медийни звезди", говорещи за бомби, геноцид и убийства. Има събрани над 200 хил последователи за няколко дена и последните й постове, в които се прощава със света, са от IP-адрес на километри от Алепо! Бан ал-Абед не е единственият фалшификат. Масирана идеологическа пропаганда заля Интернет, целяща да представи главорезите от последните терористични организации като "борци за свобода", последните "защитници" на мирното население. Странно обаче, хората в освободения на 100% Алепо празнуват по улиците! Въпреки постовете на този, който пише от името на Бан ал-Абед. И не са чували нищо от това, за което говори Бана. Жалко е, че едно дете ще започне житейския си път като символ на измамата, лъжата и фалшификата!
http://www.blitz.bg/svyat/razkritie-...ews473679.htmlНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБарба пак си се превъзбудил.
Цял ден пак сте тролили как Русия е гладна, бедна, мизерна , фалирала , разпаднала се и т.н.
А всъщност излиза че Русия назначи президента на САЩ , и в Сирия се наложи Руската воля ! А през 2017 година очакваме Путин да ви назначи президент и на вас Франсетата......така че полека с джавкането да не те върнат в родината че и тук гледам Русофил станал президент , да не реши да рестартира Белене.....че за там ша трябва много работна ръка , за предпочитане соросойди.....
Коментар
Коментар