IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Izlizat ti glupostite в други които не са ми в игнора и от време на време ти отговарям ....
    Оо .. Деме номер уан за 2016 година ми отговаряло от време на време. Ама, ай следващия път не ръси глупости: "Постът ми е насочен към бог Маранди".

У лево замина - понял?

Коментар

• Цецка Цачева с най-скъпата кампания за президентския вот

На изминалите президентски избори ГЕРБ са дали най-много пари в кампанията. Агитацията за загубилия кандидат Цецка Цачева е струвала малко повече от 1 700 000 лева.

В същото време победата на Румен Радев в президентската надпревара е с близо 800 000 лева по-евтина. За неговата кампания са похарчени повече от 920 000 лева.

На трето място остава Реформаторският блок, който е похарчил 820 000 лева да агитира за Трайчо Трайков и Съби Събев.
      Хехехеее, диформаторите! Биваше ли да харчите напразно толкоз пари ве? Що не четете gigow какво ви писа преди изборите? Че няма да фанете и 6% на изборите. С толкоз пари можехте да спретнете поне дестина големи купона в квалитетни хотели, та белким имате някаква файда. Можехте да агитирате избиратели в Париж, в Лондон, в Абу Даби, на Таити и на Кайманите. Ама сте заблудени кат тез 5-6% дет гласуват за вас.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Чувал ли си за Илон Мъск ?.

Ладолюбител
        Не съм чувал и не ме интересува.
        Дразни ме фалшивостта на американските "природолюбци", които се разтакават насам-натам с реактивните си самолети по разни фалшиви природолюбски конференции и само за една такава изразходват толкова природни резурси, колкото една средна африканска държава за година.
        Дразни ме американската арогантност да изисква от неразвитите държави да си налагат саморегулации на икономиките, докато американците, които в продължение на столетие харчеха и продулжават да харчат 30% от природните ресурси в света не приемат никакви регулации.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Само дето Русия беше подписала и ратифицирала Протокола от Киото за парниковите газове, а САЩ никога не са го ратифицирали. Преди няколко години Русия заедно с Канада и още някои излязоха от този договор.
          От къде накъде руснаците да харчат пари за някакви си парникови газове, а САЩ и Канада да си правят кефа? САЩ са най-големия разхитител на природни ресурси, това го знаят всички. Там обичат да карат коли с големи двигатели и понеже бензина е евтин, и с голям разход на гориво. Да не говорим колко частни самолети има. И как американските "природолюбители" ходят на конференциите си с реактивни самолети, а призовават Нигерия и Мозамбик да пестят ресурси.
          Чувал ли си за Илон Мъск ?.

Ладолюбител
          Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Само дето Русия беше подписала и ратифицирала Протокола от Киото за парниковите газове, а САЩ никога не са го ратифицирали. Преди няколко години Русия заедно с Канада и още някои излязоха от този договор.
            От къде накъде руснаците да харчат пари за някакви си парникови газове, а САЩ и Канада да си правят кефа? САЩ са най-големия разхитител на природни ресурси, това го знаят всички. Там обичат да карат коли с големи двигатели и понеже бензина е евтин, и с голям разход на гориво. Да не говорим колко частни самолети има. И как американските "природолюбители" ходят на конференциите си с реактивни самолети, а призовават Нигерия и Мозамбик да пестят ресурси.
            Eстествено, че ще подпише Русия.
            Лесото и те нямат икономика и те го подписаха.
            The strongest stand last.

Коментар

Izlizat ti glupostite в други които не са ми в игнора и от време на време ти отговарям. Ключовата думичка е може- може и да е под вода, ама може и да не е. Ниюо не казваш за фуджейра- дубай. Отделно от това всичкия газ да изгорят руснаците пак не могат да достигнат икономическата активност и затоплянето причинено от янките. Така че напразно се силиш, няма кой да оцени постовете ти. Хем руснаците не били развити пък те направили затоплянето, избрали си поне 2-3 президента, от пещерите правят кибервойна. И това е от пещерите и блатата. Представи си какво ще бъде ако излязат от тях

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                След 100 години Санкт Петербург може да се окаже под водата
                Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_1...d-vodata-2635/

Не знам и аз, ама виж какво пишат манголчетата. Хем го знаят, хем продължават да горят.

А гадните хамериканоси през това време нон-стоп охлаждат атмосферата, като я пръскат с небезизвестния ХАРП, който според изпекалите матрьошки ги тровел. Ако спрат да пръскат, пиши 1 млрд. жители на планетата под вода.

П.П. Не ти ли бях в игнор листа ( риторично )?
                Izlizat ti glupostite в други които не са ми в игнора и от време на време ти отговарям. Ключовата думичка е може- може и да е под вода, ама може и да не е. Ниюо не казваш за фуджейра- дубай. Отделно от това всичкия газ да изгорят руснаците пак не могат да достигнат икономическата активност и затоплянето причинено от янките. Така че напразно се силиш, няма кой да оцени постовете ти. Хем руснаците не били развити пък те направили затоплянето, избрали си поне 2-3 президента, от пещерите правят кибервойна. И това е от пещерите и блатата. Представи си какво ще бъде ако излязат от тях

Коментар

Поста е за маранди- аз не знам колко % от газа изгарят руснаците, но защо да не го изгарят, техен си е, правят каквото си искат в своята територия. Бил съм много пъти в ОАЕ- пътят фуджейра- дубай е осветен целият- има поставено улично осветление на около 120км. Защо не плюеш тях че разхищават природни ресурси- все пак колите си имат фарове които си светят независимо че пътя е осветен, а плюеш руснаците че осветявали Питер.
                  След 100 години Санкт Петербург може да се окаже под водата
                  Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_1...d-vodata-2635/

Не знам и аз, ама виж какво пишат манголчетата. Хем го знаят, хем продължават да горят.

А гадните хамериканоси през това време нон-стоп охлаждат атмосферата, като я пръскат с небезизвестния ХАРП, който според изпекалите матрьошки ги тровел. Ако спрат да пръскат, пиши 1 млрд. жители на планетата под вода.

П.П. Не ти ли бях в игнор листа ( риторично )?
                  Last edited by marandi; 04.01.2017, 16:29.

Коментар

• Поста е за маранди- аз не знам колко % от газа изгарят руснаците, но защо да не го изгарят, техен си е, правят каквото си искат в своята територия. Бил съм много пъти в ОАЕ- пътят фуджейра- дубай е осветен целият- има поставено улично осветление на около 120км. Защо не плюеш тях че разхищават природни ресурси- все пак колите си имат фарове които си светят независимо че пътя е осветен, а плюеш руснаците че осветявали Питер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Преди Овчаров и Станишев ли?
                      Iskam да кажа и тримата, но по добре всичките дядо попе

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Тоя Сергей Брин е съосновател на Гугъл, който незнайно защо е трябвало да избяга от манголия, за да си пусне проекта.

Обърнете внимание на кое място е манголия по изгаряне на природния газ при добив на петрол. После пещерняците ще викат: Ау .. Обонго направи глобалното затопляне и Санкт Петербург се гмурна под вода. В Цивилиацията никой не гори природния газ, а го извличат
                        [ATTACH=CONFIG]n3155765[/ATTACH]
                        Много добра съпоставка. Помнете я, рускопоклонници безродни!

Коментар

• Тоя Сергей Брин е съосновател на Гугъл, който незнайно защо е трябвало да избяга от манголия, за да си пусне проекта.

Обърнете внимание на кое място е манголия по изгаряне на природния газ при добив на петрол. После пещерняците ще викат: Ау .. Обонго направи глобалното затопляне и Санкт Петербург се гмурна под вода. В Цивилиацията никой не гори природния газ, а го извличат
                          Click image for larger version

Name:	- нигерия.jpg
Views:	4
Size:	89.2 КБ
ID:	3155765

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Разбрах, на всички ви е писнало от политиците, от 1944 до днес.
                            Тогава действайте, тук: https://dabulgaria.bg/%D1%81%D1%82%D...B%D0%B5%D0%BD/
                            или където си искате, но стига празни приказки
                            ок!
                            препоръка е

Коментар

Пиратството е било държавна политика на Холандия, Англия и Франция. Както и грабежите на колониите разбира се. И след като забогатели от грабежи и пиратство западните държави се превърнали в ангели небесни, които искат да ни донесат само щастие и благоденствие. Амин!
                              А, манголците от какво "забогатяха", бре Ушанка?

Масква, Новгород, Киев и прочие са основани от българи. Даваме им четмо и писмо, а не да измерват парите в сноп от кожи на белка да кажем. Първите им светци до един са българи, когато ги християнизираме.

Имаш делегеция, изпратена още през турско в 19век, понеже техният примат, който се самоназвал за "император", понеже свил титлата от Волжка България, като ги нападнал и избил, изпраща тук хора да проучват: Коя е тази България, чиято писменост използват хиляди години.

Това ли е благодарността на колхозниците, бре? Немедлено данък писменост, език и религия да се въведе по 10 млрд./годишно и авансово плащане за последните 500 години = 5 трилиона гущера. Ама, веднага, за да се научат тия примати, които още белачка за картофи не могат да измислят кой - кой е в Световната цивилизация

Коментар

Ама те белгийците и холандците са едни ангели същи! Всичките с крилца на раменете.
                                Е, не всички. Виж какво твърди "Дойче веле" за белгийския крал Леополд Втори.

А пък холандците и те произхождат точно от ангелите небесни! Никога, ама никога не са грабили колониите, не са отвеждали човешки същества в робство и нито един ангелосъщ холандец не е бил пират. Пък и да е имало холански пирати, те са били добри и милостиви.

Пиратството е било държавна политика на Холандия, Англия и Франция. Както и грабежите на колониите разбира се. И след като забогатели от грабежи и пиратство западните държави се превърнали в ангели небесни, които искат да ни донесат само щастие и благоденствие. Амин!
                                С Канада да дам пример? И те ли са пирати?
                                Все ще намеря нещо.. Кралство Ман примерно..?
                                Норвегия?
                                Острови Вануату?

Коментар

Working...
                                X