IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

От глупав човек какво очакваш- ти говориш за политика на раждаемостта, той говори че комунистите са виновни че няма деца. Е-и го в г..за и го пускай да пасе патката
    То проблема е в това, че фигурирате толкова безсмислено и излишно, че колкото и да си вярвате един на друг, за свободните хора вие червеномислещите си оставате само обекти на погнуса и презрение.
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Ooo, Vate,
      Ама ти с кола ли се прибираш от Германия? Ми няма ли самолет до Варна?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Имхотеп:
        А проблема на германките се решава с изкуствено осеменяване. Донор: v_tin
        Ако не мога да се справя може ли да те викам на помощ или си вече дърт и не го вдигаш вече/ забележи казвам ако не мога, а не не мога/

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Типично , бягане от истинския проблем и вече 27 години копане в една тема омръзнала на всички...ми осъвремени го бе, що ни занимаваш с глупости постоянно....
          От глупав човек какво очакваш- ти говориш за политика на раждаемостта, той говори че комунистите са виновни че няма деца. Е-и го в г..за и го пускай да пасе патката

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Трябва да се направи така ,че тези 3мил българи в чужбина да се върнат заедно с поне 4мил деца които са ги правили в странство.
            Надай се к...ре на пияна пу...а. Ти луд ли си или си пиян от нова година. Ами че аз се прибрах преди нова година на 23.12. Не знам дали ще ми поверваш, но едва дочаках да се върна в германия. Прибирането ми струваше само един лагер преден десен на колата- 160лв. През март пак си бях в бг- пак един лагер и пак десния. Направо съм на абонамент в сервиза. Във варна няма една улица от 100метра без дупка, центъра за 12 години го преправяха 3-4 пъти, сега отново има пусната обществена поръчка за видеонаблюдение- била четвърта поред. На предната поръчка поставили камерите, но не ги свързали с кметството и полицията. И това е само за варна. За другите градове дори не искам да питам, просто трябва да прочета малко от форума и добивам представа за бг. Жена ми искаше да отиде на лекар- извинявайте, нямаме направления, за миналата година съм платила 1500лв защото съм надхвърлила лимита. Ебаси държавата, защо плащам здравни осигуровки като не мога да ходя на лекар???
            Айди заеби тези мераци, ако успеят да се върнат 1-2 % трябва всички да викат ура и да ги гледат кога пак ще избягат.
            Поне прехвърлих вноските за пенсия от доверчивите на НАП- поне да не ме е яд че ме скубят за няма нищо

Коментар

• МОСКВА, 10 янв — РИА Новости. Группа американских сенаторов внесла законопроект о новых санкциях против России, заявил на пресс-конференции в Вашингтоне сенатор Бен Кардин.

"Это подробный законопроект, который вводит дополнительные санкции против России за деятельность против американских интересов. Мы были атакованы, нас атаковала Российская Федерация. Это больше не является предметом каких-либо споров", — сказал Кардин.

По его словам, санкции будут касаться физических лиц, которых в сенате считают ответственными за кибератаки против США, Украины и Крыма, а также прав человека и коррупции.

"Мы вводим дополнительные санкции против физических лиц, ответственных за кибератаки против нашей страны. Санкции помешают им экспортировать, использовать банковскую систему США, использовать систему государственных поставок здесь, в Америке", — сказал Кардин. Кроме того, часть законопроекта касается "действий на Украине и в Грузии" и присоединения Крыма, уточнил сенатор.

"Мы ясно заявляем, что санкции будут касаться энергетического сектора, тех, кто участвует в приватизации российских активов и вовлечен в (покупку — ред.) суверенного долга России", — добавил он.

Также, по его словам, санкции будут направлены "против коррупции и "использования фальшивых новостей в качестве оружия", нарушения прав человека" и будут включать отказ в визах и доступе к банковской системе тем, кого США сочтут ответственными по этим статьям. Конгресс, согласно законопроекту, получит возможность инициативы по самостоятельному внесению физических лиц в списки санкций.

Как заявил сенатор Джон Маккейн, конгресс должен "пресечь действия России на Украине и в Сирии вне зависимости от позиции избранного президента Дональда Трампа".

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                https://lenta.ru/news/2017/01/11/reactor_aes_belgia/
                ай да вида ко стаа сега!
                Какво ти е чудно тази стара бракма постоянно дава дефекти и докато не гръмне юнашката няма да я затворят.

Коментар

• https://lenta.ru/news/2017/01/11/reactor_aes_belgia/
                  ай да вида ко стаа сега!

Коментар

Ти какво предлагаш,да изтребим половината нация ли щото са русофили ?
                    В нацията на барбито русофилите са малко , там араби има много - десетина милиона ...те са ми проблема , за тях мисли той.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Не е необходимо, много по-малко са И тъй като са по-неграмотната и по-глупавата част от обществото, скоро ще останат само те, разчитайки на циганите да им работят и да им плащат пенсиите
                      А младите и умните ще тръгнат по синьо-белия свят

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Имхотеп:
                        • Гросс, кажи какво точно да се направи.
                        Grosss:
                        • Вдигането на стандарта на живот като този в Испания,Италия или Португалия.Не да берат ягоди в Испания или лозя във Франция, да го правят същото тук за горе долу същите пари.Ако там им плащат 50 евро на ден,тук да им се плаща надник от 50 лв.
                        Удивен съм от твоя икономически "гений"
                        Как не са се сетили още в "гнилия запад" - толкова просто било да си решат всичките проблеми!
                        Да им плащат в Испания,Италия или Португалия по 100 евро на ден
                        И в България да им се плаща надник от 100 лева
                        Last edited by Grosss; 11.01.2017, 00:52.

Коментар

• Имхотеп:
                          • Гросс, кажи какво точно да се направи.
                          Grosss:
                          • Вдигането на стандарта на живот като този в Испания,Италия или Португалия.Не да берат ягоди в Испания или лозя във Франция, да го правят същото тук за горе долу същите пари.Ако там им плащат 50 евро на ден,тук да им се плаща надник от 50 лв.
                          Удивен съм от твоя икономически "гений"
                          Как не са се сетили още в "гнилия запад" - толкова просто било да си решат всичките проблеми!
                          Да им плащат в Испания,Италия или Португалия по 100 евро на ден
                          И в България да им се плаща надник от 100 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Правилно - няма смисъл да ги въдите, да ги обучавате, пък те да не бачкат за вас.

Затуй хората ще се въдят, ще се обучават и ще бачкат на Запад.

Това се нарича неоколониализъм и няма нищо общо с комунизма.Ти като оня дето плямпаше ,че няма
                            да се вдигат доходите щото ще купуват вносни стоки.

Коментар

Какъв е смисълът да ги въдим,да ги учим пък те да бачкат в Германия.
                              Правилно - няма смисъл да ги въдите, да ги обучавате, пък те да не бачкат за вас.

Затуй хората ще се въдят, ще се обучават и ще бачкат на Запад.

Коментар

Имам много познати, които работят и живеят в чужбина и са направили там деца.Тук останаха пенсионери,кой да ги прави тези деца?
                                Връщат се за празниците и като видят ,че няма хляб тук пак заминават.Ако тук можеха да изкарат същите пари или толкова за
                                нормален живот нямаше да ходят.
                                Тове е просто... гениално!
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X