IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Пропусна да кажеш как ко мо не та та се опитаха да излъжат, че Русия помага на Сирия в борбата против ИД Россия внесла «фактически нулевой» вклад в борьбу с ИГИЛ

http://newsader.com/32246-glava-pent...nesla-faktich/
    Ако погледнеш руските източници те казват че са избили всички терористи и неграта бомбят пустинята. Ти гледаш други източници и те друго пишат. Всички гледаме едно и също, но виждаме различни неща

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Ooo, Vate,
      Ама ти с кола ли се прибираш от Германия? Ми няма ли самолет до Варна?
      няма

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Аз лично уважавам но не разбирам твоя избор.Тия пари се изкарват със 100 кокошки и няколко декара картофи на поливна земя.
        Трябва да ги имаш тези неща- кокошките и декарите, също и пари за кокошките за храна, и по голяма мотика за картофите

Коментар

• Charleston Church Shooter Dylann Roof Sentenced To Death
          http://www.zerohedge.com/news/2017-0...entenced-death

даааам те така са "правата на човека" у Сашш там не ги галят с перо по гъзо и не ги лекуват у болници кат при нас, а директно балтията. За тва единствено им свалям шапка на тея шнорхели Америте, що си е право право евала ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Франция продава оръжие на ИД? Истината обаче е съвсем друга. Франция не продава оръжие на ИД. Да ви напомня, че Франция се бори против ИД. Да ви напомня, че така наречената оглавявана от САЩ международна коалиция против ИД се бори против ИД. В така наречената оглавявана от САЩ международна колиция против ИД, в борбата против ИД участват САЩ, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, Франция, Германия, Италия, Австралия, Канада, Нидерландия, Белгия, Дания и някои други държави.
            Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
            Пропусна да кажеш как ко мо не та та се опитаха да излъжат, че Русия помага на Сирия в борбата против ИД Россия внесла «фактически нулевой» вклад в борьбу с ИГИЛ

http://newsader.com/32246-glava-pent...nesla-faktich/
            Last edited by barbaron; 11.01.2017, 11:20.

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Франция продава оръжие на ИД? Истината обаче е съвсем друга. Франция не продава оръжие на ИД. Да ви напомня, че Франция се бори против ИД. Да ви напомня, че така наречената оглавявана от САЩ международна коалиция против ИД се бори против ИД. В така наречената оглавявана от САЩ международна колиция против ИД, в борбата против ИД участват САЩ, Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, Франция, Германия, Италия, Австралия, Канада, Нидерландия, Белгия, Дания и някои други държави.
              Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
              Last edited by Ivan2015; 11.01.2017, 10:47.

Коментар

• Руска медия съобщи, че през декември 2016г., тоест само за 1 месец Резервният фонд на Русия е намалял с 15 270 000 000 щатски долара. През декември 2016г. 6 870 000 000 щатски долара, 6 440 000 000 евро и
                1 440 000 000 британски лири от Резервния фонд на Русия са били продадени за руски рубли и получените руски рубли са били преведени по сметка на федералния бюджет на Русия за да може с тези средства да се финансира част от големия бюджетен дефицит на Русия. Някои руски експерти се опасявят, че през 2017г. Резервният фонд на Русия може да бъде напълно изчерпан.
                Да ви напомня, че през 2016г. имаше голям дефицит във федералния бюджет на Русия, а през същата година имаше голям излишък в бюджета на България.
                Last edited by Ivan2015; 11.01.2017, 14:07.

Коментар

• Donald Trump по бели гащи, даже и без гащи
                  FBI, CIA, NSA presented Trump with claims of Russian efforts to compromise him

http://edition.cnn.com/2017/01/10/po...sia/index.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За някакви мижави 1500 евро за три месеца,които и тук могат да се изкарат.
                    Аз лично уважавам но не разбирам твоя избор.Тия пари се изкарват със 100 кокошки и няколко декара картофи на поливна земя.

Коментар

Ти от Ловеч ли си
                      Не !!

Коментар

А защо наистина си отишъл?
                        За някакви мижави 1500 евро за три месеца,които и тук могат да се изкарат.

Коментар

Моят роден град до 1989г наброяваше 70 000 души,в момента са останали към 18 000,повечето възрастни хора.Дори да предположим,
                          че на всичко живо дето носи пола направят бебета инвитро, след време като няма доходи и работа всичко пак ще избяга и ние ще
                          се превърнем в развъдник на гастърбайтери. Какъв е смисълът да ги въдим,да ги учим пък те да бачкат в Германия.
                          Ти от Ловеч ли си

Коментар

Преди 10 г заедно с група българи тръгнахме да бачкаме в Южна Гърция зимата.Гъркът които ни нае взе да ни разпитва кой какъв е
                            откъде е и т.н.Страшно беше учуден като разбра ,че тия които бачкаме при него имаме собствени жилища ,селски имоти и
                            ниви от 20- 100декара.Започна да се бъзика ,че ние бедните с по 20-100 сме отишли при него богатият с 15 декара да му бачкаме за 4-5 евро
                            на час.
                            А защо наистина си отишъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Надай се к...ре на пияна пу...а. Ти луд ли си или си пиян от нова година. Ами че аз се прибрах преди нова година на 23.12. Не знам дали ще ми поверваш, но едва дочаках да се върна в германия. Прибирането ми струваше само един лагер преден десен на колата- 160лв. През март пак си бях в бг- пак един лагер и пак десния. Направо съм на абонамент в сервиза. Във варна няма една улица от 100метра без дупка, центъра за 12 години го преправяха 3-4 пъти, сега отново има пусната обществена поръчка за видеонаблюдение- била четвърта поред. На предната поръчка поставили камерите, но не ги свързали с кметството и полицията. И това е само за варна. За другите градове дори не искам да питам, просто трябва да прочета малко от форума и добивам представа за бг. Жена ми искаше да отиде на лекар- извинявайте, нямаме направления, за миналата година съм платила 1500лв защото съм надхвърлила лимита. Ебаси държавата, защо плащам здравни осигуровки като не мога да ходя на лекар???
                              Айди заеби тези мераци, ако успеят да се върнат 1-2 % трябва всички да викат ура и да ги гледат кога пак ще избягат.
                              Поне прехвърлих вноските за пенсия от доверчивите на НАП- поне да не ме е яд че ме скубят за няма нищо
                              Преди 10 г заедно с група българи тръгнахме да бачкаме в Южна Гърция зимата.Гъркът които ни нае взе да ни разпитва кой какъв е
                              откъде е и т.н.Страшно беше учуден като разбра ,че тия които бачкаме при него имаме собствени жилища ,селски имоти и
                              ниви от 20- 100декара.Започна да се бъзика ,че ние бедните с по 20-100 сме отишли при него богатият с 15 декара да му бачкаме за 4-5 евро
                              на час.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ако не мога да се справя може ли да те викам на помощ или си вече дърт и не го вдигаш вече/ забележи казвам ако не мога, а не не мога/
                                Е, ще го вдигнеш. Нали това правиш и тук и там.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X