IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ами точно от такива като мен искат - санкцийките да паднат, заемчета да земат, Технологика ако може да си вадят нефта... Свърши тая.
    Сега почва , ама без тебе ...

Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3158975]
      Имам само един ник, от 1995 до днес

Значи ти пишеш тука от 95а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Имат,нямат сами се оправят.Не са дошли от тебе да искат.
        Ами точно от такива като мен искат - санкцийките да паднат, заемчета да земат, Технологика ако може да си вадят нефта... Свърши тая.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Някаякви коментари барби за къщата на президента??? Според мен ще пропуснеш
          хаха...ше пропусне , сега ше падне едно ровене из нета ....

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
            Ти пък сега, немското "Работнческо дело" / "Дума" / "Блиц" ли ще ни цитираш
            Някаякви коментари барби за къщата на президента??? Според мен ще пропуснеш

Коментар

Ти пък сега, немското "Работнческо дело" / "Дума" / "Блиц" ли ще ни цитираш
              Що бе и ти основно от Росбалт копираш , къв е проблема...

Коментар

Този път позна, клевета е
                "Президентът Росен Плевнелиев отрече твърденията, че е платил за къщата си на Халкидики незаконно в брой."
                Превод от копие на автентичен нотариален акт срещу голословни твърдения на Росен Плевнелиев - кой казва истината?
                Във връзка с излязлото разследване на тв7, основано на документи, свързани със закупуване на къща в гръцкия остров Халкидики от настоящия български президент, днес, 24 часа по-късно в повечето медии бе пуснато следното съобщение:

Президентът: Кампанията срещу президентската институция има за цел тя да бъде поставена в невъзможност да изпълнява функциите си
                Президентът Росен Плевнелиев заяви днес, че е закупил имота си в Гърция през 2007 г. и го е платил по банков път. „Разполагам с доказателствата за това. Посочил съм имота в данъчната си декларация още през 2007 година, посочил съм приходите си, платил съм данъците си, декларирал съм имота пред Сметната палата. Това, което в момента се тиражира, са абсолютни лъжи! Планирам да защитя правата си по правилата на правовата държава, т.е. в съда“, заяви днес пред журналисти президентът, като опроверга лансирани в медиите твърдения, уронващи престижа на държавния глава.

Президентът коментира, че в продължаващата вече 6 месеца ожесточена кампания срещу него „няма нищо случайно“. „Тя има за цел, първо, държавният глава да бъде поставен в зависимост, да стане удобен, да му бъде заглушен гласът и послушно да изпълнява указанията на някой задкулисен играч – това няма да стане!“, категоричен беше държавният глава. „Българският народ може да разчита на мен, че гласът ми няма да бъде заглушен и ще продължавам да действам по съвест и спрямо това, което народът ми задава като приоритети и като задачи, и с действията си многократно съм го доказвал“, каза президентът.

На второ място, според Росен Плевнелиев, кампанията има за цел държавният глава да бъде дискредитиран, дори с цената на това да се вкара държавата в хаос, защото една от най-стабилните институции в трудни времена, каквато е Президентството, ще бъде максимално разклатена и поставена в невъзможност да изпълнява функциите си.
                „Следя внимателно процесите и се отнасям отговорно. Ще дам пример на българските граждани за това как човек може да защити правата си срещу лъжите и манипулациите по правилата на правовата държава. Давам само едно, но ясно и категорично изявление, което се надявам да бъде достатъчно, за да се разбере размерът на лъжата и на манипулацията, която се извършва пред очите на цялата нация“, коментира още Росен Плевнелиев кампанията срещу себе си и срещу президентската институция.

А ето и страницата от нотариалния акт, в която е записано, че се плаща в брой! Думите в брой са в началото на седмия ред на страницата и редът е отбелязан с чертичка отстрани.
                Налице са две противоречащи си доказателства - твърденията на Росен Плевнелиев, че е платил по банков път покупката на къщата и страницата, в която нотариусът е изписал "в брой", което сме оградили в червено.

Аз лично нямам обяснение защо един нотариус ще си позволи да вписва "неверни" твърдения в Нотариален акт - и ако има някой вина в случая, това ще се изясни тепърва.
                Журналистката Моника Гаджанова е цитирала в превод копието на Нотариалния акт - дали това може да е клевета? Явно - не.
                От една страна налице е устно твърдение на Росен Плевнелиев за клевета, а от друга - превод на документ от заклет преводач, в който е изписано на гръцки "в брой".
                В случай, че Плевнелиев се чувства оклеветен - няма проблем да търси правата си по съдебен път, но в Гърция, от нотариуса, но кои права?
                Документът е верен, автентичен, преводът - също, това показват документите от разследването на Моника Гаджанова от тв7.

Четеш ли добре български и гръчки

Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3158987]
                  Този път позна, клевета е

Ама моля ти се , Роската е такъв готин пич...долни инсинуации са това ...

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...auguration-ab/
                    Noch kein Merkel-Kontakt mit Trump: „Warten wir Inauguration ab!“

Бабиерата се прави на гърмян заек , само че на инаугурацията ше получи двойна доза по каската.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                      Щото иначе нацията ше се испедерастее като на запад , а пък това заболяване трябва да се лекува яко от самото начало !
                      Седни си Пак двойка
                      Имаш проблем с разбирането на прости изречения на български език

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Ти не можеш да броиш до толкова, колкото са темите, в които съм "навътре"
                        "Руската Дума прие на първо четене закон за декриминализиране на домашното насилие. 368 депутати гласуваха за, един против и един се въздържа. В случай че законопроектът бъде приет, домашното насилие няма да се смята за криминално, а за административно нарушение, освен ако се случва повече от веднъж годишно. През юли 2016 година президентът Путин декриминализира насилието, което не причинява действителна физическа травма. Според депутат Елена Мицулина, която внесе законопроектът, досегашният закон е "антисемеен и отнема изконното право на родителите да бият децата си." Според статистика на руското правителство 40% от всички тежки престъпления се случват в семейството, а 36 000 жени и 26 000 деца са жертва на побой от страна на партньорите/родителите си всяка година"

Кой ще познае първи защо Путин налага тези закони?
                        Щото иначе нацията ше се испедерастее като на запад , а пък това заболяване трябва да се лекува яко от самото начало !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata
                          Ми ти само цитати пускаш , даже си мисля дали не си и Иван 1915...толкоз си навътре у руската тема .
                          Ти не можеш да броиш до толкова, колкото са темите, в които съм "навътре"
                          "Руската Дума прие на първо четене закон за декриминализиране на домашното насилие. 368 депутати гласуваха за, един против и един се въздържа. В случай че законопроектът бъде приет, домашното насилие няма да се смята за криминално, а за административно нарушение, освен ако се случва повече от веднъж годишно. През юли 2016 година президентът Путин декриминализира насилието, което не причинява действителна физическа травма. Според депутат Елена Мицулина, която внесе законопроектът, досегашният закон е "антисемеен и отнема изконното право на родителите да бият децата си." Според статистика на руското правителство 40% от всички тежки престъпления се случват в семейството, а 36 000 жени и 26 000 деца са жертва на побой от страна на партньорите/родителите си всяка година"

Кой ще познае първи защо Путин налага тези закони?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Нищо няма да му направят щото е бил президент.Ти предствяш ли си да го тикнат в затвора за някаква къща в Халкидики,ще станем за
                            майтап на половината свят? Ще го покрият и край,друг ще го отнесе,но не и той.
                            Ми то с неговото "президентстване" да не мислиш че вече не сме за майтап на света ... поне да бъде майтапа пълен !

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                              Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Ilian Vassilev:"Майтапът продължава..."
                              Стига копи паста бе , нема време за разсъждения ли...колко ника въртиш в момента , Алексей Стаханов ли си ...?
                              Имам само един ник, от 1995 до днес
                              Като гледам какви глупости дриска ежедневно във форума автентичната червена сган, става ми жал за малкото все още нормални Българи и им пускам по някой цитат от шепата умни Българи, останали все още на българска територия

Коментар

• “ТАКАВА ТЕЖКА ЗИМА НЕ Е ИМАЛО ОТ 70 Г., КОГАТО КОМУНИСТИТЕ УБИХА ДЕДО МИ СЪС СНЕЖНИ ТОПКИ. ”
                                БАЙСНЕГ

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X