IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

завиждаш , налЕ...ама си прав свърши се тая...вашата.
    Дано изкараш за един бояришник

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Този коментар от barbaron е изтрит от barbaron
      Причина: Защо ли си губя времето с гадните червени копелета v_tin и majnata ?

Ха-ха-ха ...кво сте разсърдили пак Барбито че сам си е трил постовете бе?

Чиляка е на възраст трябва по внимателно с него.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Vateто и мажната праат яки кинти днес
        завиждаш , налЕ...ама си прав свърши се тая...вашата.

Коментар

• Vateто и мажната праат яки кинти днес

Коментар

Не знам коя е тази еврора, но Европа внася само 30℅ от тях. За разлика от една държава на юг от Румъния, която е пълна с руски агенти и прости мурзилки, която внася 98℅ от северните варвари.
            Ами това е http://www.dw.com/bg/%D0%B4%D0%B8%D0...%B7/a-17530022

Коментар

• [QUOTE=barbaron;n3159018]
              Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
              Не, ползвам Интернет от 1995
              Хахаха...ама разбира се , даже от 85а...

Коментар

Не знам коя е тази еврора, но Европа внася само 30℅ от тях. За разлика от една държава на юг от Румъния, която е пълна с руски агенти и прости мурзилки, която внася 98℅ от северните варвари.
                Мама им северни варвари и мама им янки- не щат да ни пратят демократична газзззззззззззз- всичко на всичко изпратиха-продадоха 2 танкера. Хайде какво чакаш- вкарвай демократична газззззззз и също демократичен ток- този от аеца е руски

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Разбира се, че не само чета, но и пиша добре на български и гръцки Останалите езици няма да изреждам, няма да ми стигне мастилото
                  Така че на мен ми е напълно ясно, че текста на гръцки няма нищо общо с "преводът" на български
                  Давайте го Плевнелиев на съд бе, какво чакате
                  Нищо, че ще станете пак за смях на целия свят
                  Не знам на колко си години, ня явно деменцията не ти е простила. Нали ти / и аз също/ искаше да влязат корумпираните/и тези които не спазват законите/ политици в затворите. нали и ти се възхищаваше от моника маковей и как е вкарала цяло правителство в затвора на румъния. Комсомолския секретар според този документ е излъгал, пазеше го имунитета. Дай боже сега да не духне от бг и ес за да може да обясни по добре как гръцкия нотариус е излъгал. Ще ме изкефи олаф да го подгони и поне да предяви претенции към прогимназията

Коментар

Ма ти май две приказки не мож' върза на кръст
                    май са ти писали тройка по милост по красноречие в училище?
                    Не съм ходил на тия часове...

Коментар

Нищо бе , ше внесем и от Турция ...

Коментар

"Тая"...дето свършила. Всичко ше си доде по местата...въпреки вас .
                        Ма ти май две приказки не мож' върза на кръст
                        май са ти писали тройка по милост по красноречие в училище?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Двойно им намаляха приходите от петрол и газ следствие спад на цените,но те девалвираха рублата,което възстанови баланса.
                          Сега като гледам уж ембарго а цяла Еврора от тях внася газ.

Коментар

Кое мажната, почва без мен?
                            "Тая"...дето свършила. Всичко ше си доде по местата...въпреки вас .

Коментар

Ами точно от такива като мен искат - санкцийките да паднат, заемчета да земат, Технологика ако може да си вадят нефта... Свърши тая.
                              Двойно им намаляха приходите от петрол и газ следствие спад на цените,но те девалвираха рублата,което възстанови баланса.
                              Сега като гледам уж ембарго а цяла Европа от тях внася газ.

Коментар

Сега почва , ама без тебе ...
                                Кое мажната, почва без мен?

Коментар

Working...
                                X