Имам чувството че ратен, мажната и Измамника са едно лице.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
У ЛясковИц няма папуаси , той барбаранди затуй е курнас !The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от СъниЧестит НИ нов Президент! Дано България след 5 години е едно по-добро и уютно място за живеене!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
България е в момент, в който има голям шанс да започнат радикални промени, такива каквито бяха стопирани 25 години от бесепари, седесари, герберасти и многоликите им клон...чета
Хубавото днес е, че днешният президент Радев не е мижитурка и послушна креатурКа на хора като Б.Борисов и дружката му Първанов
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
скоро, момче, скоро.
лилавите трябва да са заети с нещо.Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
приятелю, в твоя рай черни хора обикалят улиците и ви ръгат с ножета ей така, просто защото там, откъдето идват живота на човек е далеч по-малко от 5 евро....които те си представят, че имате в джоба.
в твоя рай има ДЖУНГЛИ, а разтурят ли ги, обитателите им се смесват с вас - жителите на рая ))
и още много неща,
но това е РАЯ! ама това е рая на чернокожите папуаси, не вашия ))
свиквайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеприятелю, в твоя рай черни хора обикалят улиците и ви ръгат с ножета ей така, просто защото там, откъдето идват живота на човек е далеч по-малко от 5 евро....които те си представят, че имате в джоба.
в твоя рай има ДЖУНГЛИ, а разтурят ли ги, обитателите им се смесват с вас - жителите на рая ))
и още много неща,
свиквайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧестит НИ нов Президент!
Дано България след 5 години е едно по-добро и уютно място за живеене!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе аз сега си живея в рая, с децата и внуците, пък на теб оставям пъкъла
и още много неща,
свиквайте
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеоо, барбарелчо, ти да не си потомствен комуняга, те силно отричаха боговете )))
Те комунягите ги виж сега как целуват ръката на попа от ДС/КГБ. А на мен този цирк ми е бил винаги смешен
Предпочитам богове като- Max Planck
- Niels Bohr
- Werner Heisenberg
- Albert Einstein
- Peter Naur
- John McCarthy etc.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеАбе аз сега си живея в рая, с децата и внуците, пък на теб оставям пъкъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Ценен си.
БЕЗЦЕНЕН Е!
много полезен, безплатен... fool.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеПродал си се на Мамона , чадо...ше гориш у пъкъла !
Коментар
Коментар