IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Ако не си от най-мътните (усещам, че си прероден ник, но още ми убягва предишния ти образ)
    посочи КОИ са другите към този момент, различни от креатури на БСП, СДС, ГЕРБ?
    Да, България!
    Не изповядва ли ценностите ти?
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение

Ти си ясна. Има и други партии, само да кажа.
      Ако не си от най-мътните (усещам, че си прероден ник, но още ми убягва предишния ти образ)
      посочи КОИ са другите към този момент, различни от креатури на БСП, СДС, ГЕРБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Аз ще гласувам за първи път в живота си за БСП, ако пак "демократичната" ни система остави избора ГЕРБ - БСП!
        Във втория случай, заради огромната критичност, опозиционна и медийна(често герберастка), действията и решенията ще бъдат открити и контролът ще е много по-голям от този, възможен за лобистката партия ГЕРБ, окупирала местна, бюрократична, Медийна и ... СЪДЕБНА власт
        Ти си ясна. Има и други партии, само да кажа.
        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015
          ...
          Наскоро един мой познат каза, че БСП е политически труп, защото вече никой няма да гласува за БСП.
          Аз ще гласувам за първи път в живота си за БСП, ако пак "демократичната" ни система остави избора ГЕРБ - БСП!
          Във втория случай, заради огромната критичност, опозиционна и медийна(често герберастка), действията и решенията ще бъдат открити и контролът ще е много по-голям от този, възможен за лобистката партия ГЕРБ, окупирала местна, бюрократична, Медийна и ... СЪДЕБНА власт

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata

Твоето де учи , у сержантското училище ли ...?
            Какво е това?
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015
              Неотдавна медии публикуваха данни от социологическо проучване, проведено в края на 2016г. в България от "Екзакта Рисърч груп" и според тези данни БСП ще загуби предстоящите парламентарни избори.
              Наскоро един мой познат каза, че БСП е политически труп, защото вече никой няма да гласува за БСП.
              И да не реват, че са бедни. Лидера дете има да изучава в щатите.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

...хитър Импотехът , напрао десятка !
                Не хитър,хитра.......

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Сани, знаеш, че правомощията на пезидента не са големи и всички имаме надежди към човеко, но избушеняците на които им остава 1 седмица може да се проват да му скроят шапка. Добре щеше да бъде да са 100 вместо 200 но такъв е матряла, не се осъзнава бързо ))))))
                  Вярвам в Божествената сила и ...естественият подбор ))
                  Нека кроят, ... силните оцеляват и носят двигателя на промяната.
                  Дали ще е Радев или друг, гражданството назрява за промяна, не с някои запетайки и многоточия в членове на закона, а от Буря!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

човече, развАли ни цялата нелегалност!
                    А, "човек" бот нек'ъф. Ама тва, да рути чужда нелехалност, е кибепрестъпление, 'баси. Неизвестно само, що туря себе си сред вас с майната и говори в трето, а не в първо лице. Явно, толкова си може ;-)
                    The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                      ирк, клоунада К Честито ни Сани, този предишния не ставаше за нищо, беше и офшоркаджия и изобщо цялата герберастия е един голям цирк, клоунада, този човек борисов е роден артист и театрал. Хората от чужденеция са в голяма заблуда за него. Както обичаше да цитира netware5 - "цирк, г-жа каназирева - л....(екскрамент) в коридора")))))) незнам как има все още убитаци които да му се вързват на шашмите)))))))))
                      Прецаканче, за много години!
                      Хората, независимо къде живеят, помъдряват с годините ...с опита, с отваряне на очите широко )
                      А колкото средата е по-отворена, условно по-свободно насочена, толкова нараства желанието за открит диалог, не за неопонирани, народняшки безапелационни приказки от фелдфебел )

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

...хитър Импотехът , напрао десятка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Имам чувството че ратен, мажната и Измамника са едно лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

У ЛясковИц няма папуаси , той барбаранди затуй е курнас !
                            ама чакай сега, барбарончо не е ли френч аристократ?!
                            чел съм му и фиша на пенЦията ако се не лъжа...макар, че не знам френски...
                            а мирандицата, доколкото знам е народен будител от лясковския край.
                            пропускам ли нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Съни
                              България е в момент, в който има голям шанс да започнат радикални промени, такива каквито бяха стопирани 25 години от бесепари, седесари, герберасти и многоликите им клон...чета Хубавото днес е, че днешният президент Радев не е мижитурка и послушна креатурКа на хора като Б.Борисов и дружката му Първанов
                              Сани, знаеш, че правомощията на пезидента не са големи и всички имаме надежди към човеко, но избушеняците на които им остава 1 седмица може да се проват да му скроят шапка. Добре щеше да бъде да са 100 вместо 200 но такъв е матряла, не се осъзнава бързо ))))))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Дерзай, току виж съм ти завидял и съм се върнал в червеното тресавище
                                не, ти стой там. ти си наградата в техния рай

Коментар

Working...
                                X